Bugün metrobüse binerken yakışıklı bir erkek gördüm. Aklımdan geçen sey poposuna ellemek oldu. Şaka şaka adjcsjs 😂 aklıma gelen şey kızların da erkeklere taciz edip etmediği. Gerçekten merak ettim 😀 yapan kızlar olduysa itiraf etsin 😉
Cevabın nedir?
+1 yılben hiç taciz etmedim ama çok kez tacize uğradım ne yazıkki ayrıca kızların tek taciz yolu erkeğe dokunmak değil kendi vücuduna erkeği dokunmaya mecbur bırakmak da kadınların sebep olduğu tacize örnek olarak verilebilir
37 Yorumla- +1 yıl
@faruksrc Okuduğun yazıyı anlamakta sorun yaşıyorsun sanırım. Tacize uğradım dedim taciz ettim demedim. İnsanları kendime taciz etmek zorunda bırakmak tacize uğramak anlamına gelmez, tersine benim onları taciz ettiğim anlamına gelir. Okuduğunuz şeyi anlamadan yorum yapmayın.
- +1 yıl
Sen onları taciz etmeye yönlendirerek taciz etmiş oluyosun sonra o adamda gelip srnin bücudunun farklı noktalarına dokunmaya başlıyor o noktada taciz edilen sen oluyosun senin dediğin gibi olsaydı adam tacizle yetinmeyip metrobüsten inince sana tecavüz etseydi sen mi tecavüz etmiş olacaktın yani 😂😂😂😂
- +1 yıl
@faruksrc Hocam anlattığım şeyi anlamamak için direniyor musunuz yoksa cidden beyniniz mi yok? Diyorum ki taciz edilmek zorla rahatsız edilmektir. İsteyerek taciz edilemezsiniz. Eğer istiyorsanız o tacize girmez. Ben taciz edildim diyorum yani bu olaylarda kendi rızam yoktu. İkincisi eğer bir kadın kendini erkeğe taciz ettiriyorsa bu da tacize girmez. Çünkü kadının kendi isteği vardır. Bu noktada kadın erkeği taciz etmiş olur. Bu kadar basit bir şeyi anlayacak kadar kapasitenizin olmaması her şeyi cinselliğe bağlamanız nasıl bir cahillik nasıl bir kültürsüzlük örneği anlamış değilim.
- +1 yıl
Youtubede bir kadın var sen tam olarak onu demek istiyorsun. Kadin otobüste giderken bir adamı beğeniyor ve olan oluyor. Otobüste kendine taciz ettiren kadin yazsan çıkar heralde 😀😀😂 @faruksrc
En İyi Cevaplar
Oransal olarak kızları geçemeseler de illa ki oluyordur :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEden çok var ama erkeklerin geneli bundan hoşlandığı için sessiz kalıyorlar
Hatta burada biraz takılsan görürsün kızlardan gelen soruları23 Yorumla- +1 yıl
Burası ayrı karşında gördüğün kişiye ellemek ayrı:)
Cevap sahibi+1 yılBurası sadece bir örnekti
- +1 yıl
👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇılgın bakire çok yeni nesilde o hava var, hatırladığım bir tane var başıma gelen.
12 Yorumla- +1 yıl
Nasil gelişti
Cevap sahibi+1 yılMetro ortasında tutulduğum elime sürtündü
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
49Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne meraklısınız popoya yahu. 150 boy var, kalkmış kasa ne alemde yokluyor. Bir de masum ayağı çekiyor, bir fırlatacağım uzunçayıra ekspress olarak gidecek.
24 Yorumla- +1 yıl
Bende oradan biniyorum uzunçayır ne alaka 😀
- +1 yıl
Orada oluyor olan kardesligimiz tam o noktada başlıyor 😊
+1 yılLise de 19 mayıs provalardan dönerken bindiğimiz otobüste komşu lisenin kızları tarafından uğradım sıkışıklığı fırsat Bildi o derece şeyi olsa sokardı diyorum net🙈
12 Yorumla- +1 yıl
Sapık kız
- +1 yıl
Totoyu totoma dayayarak ne anladıysa artık ama epeyce hevesliydi 🤪🤪🤪
+1 yılOtobüste edildim, üniversite önünden geçen bir otobüse bindim, gerçi hep kullandığım otobüs neyse bayağı bir kişi bindi çoğu öğrenci, 3 kişilik kız grubu yanıma geldi ikisi muhabbet ediyordu, diğeri benim tutunduğum yere elini attı, eli elimin üstünde ama kız elini çekmiyor, ona doğru baktım, sonra elimi ben çektim, bir durak sonra indiler zaten. Buda böyle anımdır..
00 Yorumla
+1 yılevet 3 kere tacize uğradım hemde otobuste İzmir de
17 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi
- +1 yıl
evet ciddiyim ama 1 tanesi kız 2 tanesi erkek tarafından oldu
- +1 yıl
Sen me tepki verdin kıza
- +1 yıl
utandım ne diyim :D yani öyle zevk felan alınamıyor
- +1 yıl
Ay kiyamam 😀
- +1 yıl
ürküttüler beni
- +1 yıl
Tokatlayim mi onları
Ayi gibi bir kiz surtturmustu hemde kapali. Arkasids yardim etti. Grup calismasi var yani. Çok kotu bir durum kiz olasam
Bagirirsim bir ton da dovdururdum. Ama erkeğe kiz yapınca oyle olmuyor01 Yorumla- +1 yıl
Yok artık
+1 yılbu ülkede hayvanlara bile talep varken ve erkek çocuklarını da taciz, tecavüzden kurtamazken bunu da beklerim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Eski bir anım var bu konuda... Yer moskova metrosu ve beni açıkça taciz eden bir rus kız..
07 Yorumla- +1 yıl
O insanların ayık gezmiyor manitasiz da olunca hic çekinmezler bu yüzden normal karşılıyorum
- +1 yıl
Son derece düzgün derken kime göre neye göre sadece sana göre sana göre. ya da düzgün derken fiziksel anlamda söylemiş olabilirsin yoksa başka bir şekilde mantıklı gelmiyor da
- +1 yıl
Burada cok o tip kız var ama erkekler dış görüşünüzü güzel kızların güzel her noktasını bulur ve aklına öyle koyar ama çirkin bir kızın hareketleri batar iyi olanları bile görmezden gelir. Ayni yeni başlayan ilişki de kotu olaylara rağmen iyi seyleri görmek gibi ama zaman geçmiş sıkılan ilişki de ne kadar çaba göstersende kimse görmez. Ruslarinda bu şekilde ben Şu an bunları söylüyorum diye kıskanç diyebilirsin belki ama benim esas rahatsiz oldugum olay şu ruslarin canı cehenneme bana ne onlardan sorun şu ki bizim erkeklerimizin kızlara olan zaafı bu beni aşırı rahatsiz ediyor. Bu yüzden her biri birbirinden güvenilmez ve basit
Hiç tacize uğramadım; ama bir kız tarafından tacize ugrusaydım kızlar kadar çirkeflik yapmazdım..😬😬
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakaladığım da deydiriyorum hemen
75 Yorumla- +1 yıl
Yakışmaz bize 😊
- +1 yıl
Değiyorsa tehlikeli başka bir varlık vardır içinde 🤪🤪🤪
Bir erkek olarak çok defa uğradım. Kadınlardan korkulur.
00 YorumlaOkulda ve toplu taşımalarda tacize uğradığım oluyor. Bir keresinde kavga da çıkarmıştım bunun için
00 Yorumla
+1 yılOlmazmi ya. Yawrumm deyip gtumu ellemisti kizin biri ya. Rengim atmisti ciddden 😂😂 noluyoz mk dedim bian
05 Yorumla- +1 yıl
Sarhoştur belki 😀
- +1 yıl
Yok yaa sapik bu kizlar 😂😂
- +1 yıl
Bugunde oruc oruc taciz eti kizin biri :( eyy kizlar sizin abiniz babaniz yok mu ya :( ramazanda bari yapmayin 🤣🤣
- +1 yıl
Ramazan dinlemez kotu niyetliler😀 ben her binisimde afedersin ama deydirmeye çalışıyorlar
- +1 yıl
Peki basarili oldularmi 😑
goz ve soz ya da arkadasina dedikodu yapmak suretyle oluyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılBana denk gelmesin sakın..
14 Yorumla- +1 yıl
Sebep
- +1 yıl
Metrobüste linç ederim..
- +1 yıl
Onu anladim ama neden diyorum
- +1 yıl
Beni elleyecek ne adam ne kadın var.
+1 yılkızlar değilde erkekler erkekleri taciz edebiliyo xd
02 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi🤔
- +1 yıl
valla bak
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnkarada metroya binerken başıma gelmişti birkaç kez.
10 Yorumla Kadının biri karnıma kollarıma falan dokundu ama taciz olduğunu düşünmemiştm. sorunu görünce şüphe uyandı şimdi😂
02 Yorumla- +1 yıl
Oyle düşünmediysen o an belki değil-dir
+1 yılbeni taciz eden kızlar oldu ben hiç etmedim valla :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrı bir ironi olmuş. Ellediler mi ne yaptilar
+1 yılMetroda olsam uğrardım belki:) eskiden uğramıştm dışarda falan değildi o da. Yapan kızlarda vardır
04 Yorumla- +1 yıl
Ugramadin ama :)
- +1 yıl
Evet:). Ama o kalabalık , uğrayan kişileri. Görünce şüphe edyom
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
:)) toplu taşıma sıkıntı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaya baya oluyor yani. Erkek olarak uzaklaşmaya çalışsamda denkmi geliyor çekiyormu bilmyorum..
08 Yorumla- +1 yıl
Sen tepki vermiyor musun
Cevap sahibi+1 yılbazen çok sıkışık oluyor krizi fırsata çeviriyorlarr :) kıza ne diyebilirimki bayan kusura bakmayın göğsünüzü çekin ya da poponuza aramda mesafemı olsun diycem :) diyemem... en son maltepede minibüste denk geldim sıkışık zaten kızda arkamda kapıdayız ya istese koruyacak kendini ama işde. birde otobuste gedi basıma kadının çocuğu war ama seyrettım bir elemanA baya baya yasladı. :))) bikaç ay öncede metrobuste kız gördum bn yaslrda anneside yanındaydı muhabet etmeye basladım bunlrla. snra yası vardı baya geldi ızın yanına dikildi adam kıza sürttürüyo yandan ama herkes görüyor. kız sonra sağ eliyle adamınkine dokundu çaktırmadan :) yaw adamda bir eyılıyo krize girersin gulmekten
- +1 yıl
Sen nasıl muhabbet ettin ki metrobüste biriyle 😀
Cevap sahibi+1 yılben sokakta yururken bıle konusurum tanımadıgım ınsanlarla. hıç çekingenliğim yoktur o konuda. tabı dengesız utanmaz bırı değilm :)
- +1 yıl
Bu ilginmiş bende konuşurum çekinmem aslında ama bazıları mal gibi suratina bakınca şaşırıyor senin gibi olan insan 😀
Cevap sahibi+1 yıl=)) ewt var öyle tipler yok ne zararım olabilrki alt tarafı konusuyorum yani s. git dersin eyw derim giderim. adam cvp da vermıyor bakıyor bön bön ayar olurum.. çocuklarıda çok seviyorum ben bide onlarla konusmaya calışırım daha hiç ters tepki almadım yaklaşımı çok önemli..
- +1 yıl
Çocuklarla muhabbet çok tatlı sanki bayadir tanışıyor gibi oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılewt. oyuncak falan varsa elindeki oyuncakla ilgili bir soru sor hemen baslıyo anlatmaya :)) kız çocukları daha sıcak kanlı. erkekler terminatör gibi yetişiyo sankiii :) temiz ve saflar dediğin gibi
sözlü tacize maruz kalmıştım :/
11 Yorumla- +1 yıl
Ne dedi
+1 yılyeminle yapıyorsunuz. vallahide yapıuyonuz billahide yapıyonuz. mağduruz :D
00 Yorumla
+1 yılBikere ıkı kızın tacızine ugramıstım
14 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptın
- +1 yıl
Otobus kalabalıktı biri yanımda diğer kızda önumdeydi yanımdakı kız kalcamı elledi öbürüde malum yerimi avucladı uzaklasmaya calısdım izin vermediler otobusden ınene kadar taciz ettiler elle ve sözle
- +1 yıl
Bağırsaydın 😀
- +1 yıl
Valla ne yalan diyim devamı güzel bitince ses cıkarmadım :)
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol kızlar erkeklerden daha çapkın
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşadın mı
- +1 yıl
Yaşamadım erkeklerin Totolarına bakarken yakalıyorum bazen😂
+1 yılBirdefa uğramıştım kapalı bir hanım tarafından çok sıkıktık değdikçe değdiriyordu bir 3 durak sonra bana bakıp indi bende inmedim mal gibi.
00 Yorumlabir kere biri bana ellemişti
16 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptın
- +1 yıl
Nasil elletmedin ki kızdın mi
- +1 yıl
Maşallah
tabiki
orta yaşlı kadınlar taciz ediyo11 Yorumla- +1 yıl
Onlar baya aranıyor be
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bayanlar maalesef daha çok tacize uğramaktadır.
10 Yorumla
+1 yılKizlar kadar olmasa sa ugramislardir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç kere maruz kaldım
13 Yorumla- +1 yıl
Nasil oldu
Cevap sahibi+1 yılMetro çok kalabalıktı önüme bir kız duruyordu, vucudu benim vucuduma yapıştı bacaklardan ta sırtına hepsini bana yapıştırdı gerisini anlatmayım, bikaç kere arkaya yarım adım attım yine o da yarım adım atıp yapıştı onu uyarmaya çalıştım boş... Yani öyle
Cevap sahibi+1 yılbir kere de üniversitede kayıt sırasında duruyordum, önümdrki kız arkaya gelip bana yapıştı bikaç sefer en son onun yüzüne baktım ( Allah'tan metro gibi değil hareket edebiliyordum) hanım efendi amacın ne? Ne yapmaya çalışıyorsun? Dedim utandı kesti
+1 yılOluyor tabi kızlarda aynı
10 YorumlaBaşıma gelmedi bilmiyorum😀
10 Yorumla
+1 yılValla ben ugradim bir cok kez xd
00 YorumlaValla bir keresinde bir kız yapıştı bırakmadı bende indim ilk durakta 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Nereye yapıştı 😀
+1 yılKızın biri bana değiyodu sürekli bilerek tacize girer mi bilmem
02 Yorumla- +1 yıl
Supheli olduguna gore kalabiliktan dolayi olmustur
- +1 yıl
Yok yanında oturuyodum, üçlüydu koltuk, değip değip dönüp bakıyodu, değiyo dönüyo sonra bir dk sonra yine değiyo böyle geçti yolculuk... Ama bilerek de yapsa taciz oluyo mu onu bilemedim yani
Kızların da taciz ettiklerini biliyorum.
00 Yorumlaİstanbul'da kimin ne yapacağı hiç belli olmaz 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar sözlü yapıyor, ya da bakışlarıyla
00 YorumlaKizlar da erkekleri taciz eder
00 Yorumla
+1 yılEdildim
11 Yorumla- +1 yıl
Nasil oldu
+1 yıl25 ve 35 yaş arası bazı bayanlarda o meyil var
01 Yorumla
+1 yılGotunu surten kızlara seslenıyorum dm atın
00 Yorumla2defa uğradım 1emindim ama 2emin değilim
00 Yorumla
+1 yılYapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılTabiki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. yapyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOluyor evet evet
10 Yorumla
+1 yılgöz tacizi oluyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılvardır
00 Yorumla Oluyordur illa ki 😏
00 YorumlaYapanlar var
00 YorumlaVardır illa ki
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Metrobüste kızlar kadar erkeklerde tacize uğradılar mi acaba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler