Para & Ekonomi VakıfBank hisseleri devlet hazinesine devredildi, neden? Samssss Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Dün gece C. başkanı emri ile yapıldı. Sizce nedeni nedir?Cumhurbaşkanı kararı ile Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı hisselerinden Vakıflar Genel Müdürlüğünün idare ve temsil ettiği A ve B grubu hisseler Hazineye devredildi. Vakıflar Bankası'nın yüzde 58.5 oranındaki hissesi Hazine ve Maliye Bakanlığı'na devredildi.http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-vakiflar-bankasinin-58-5-hissesi-hazine-ve-maliye-bakanligina-devredildi-41388897 VakıfBank hisseleri devlet hazinesine devredildi, neden? Cevapla Banka Soruları Nedir Soruları Vakıfbank Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Nakit yok satacak çok birşeyde kalmadı... enflasyonu ne kadar saklayabilecen piyasa sıcak paraya bakar... eee para yok nerden alacan mevduatlar heyoo bak biraz daha günü kurtardı:) 1 0 Yorumla
FB19o7 Takip Et Guru Yaş: 119 , eic 74% +1 yıl belli ki vakıfbankta zarar edecek içi boşaltılacak...sırada halkbank, ziraat var.sonraki aşamada varlık fonuna aktırım... 1 1 Yorumla FB19o7 +1 yıl izleyintwitter.com/aysun_erkul/status/1202018207902646273 Yorumla
MasterMagician Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 707 cevap paylaştı. Tayyip ulkede ne varsa ne yojsa alip kacicak bence. fransa da sövdü olan bize olucak 2 0 Yorumla
nondeimea Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 47% +1 yıl güya yersen kervansaraylar ve diğer antik yapıların restorasyonu öne sürülmüş... Ben direk para bitmiştir diyorum. 1 0 Yorumla
Dilhunn06 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl Para kalmamıştır, ya da bir saray projesi filan vardır. 2 1 Yorumla Samssss +1 yıl Para çalmak için resmi gazetede karar ilan ettirilmez var bir durum Yorumla
Erek1973 Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 54% +1 yıl Varlık fonuna gitmiştir, oradanda yurt dışı şirketlere satışı yapılacaktır 1 0 Yorumla
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 703 cevap paylaştı. Fazla gelir elde ediyordur. Ne olacak ülkeyi soyuyorlar. 1 0 Yorumla
KazimAbiniz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Satacaklar iste neden olsun kardesim. Gitmeden önce ülkede ne varsa sattip yiyiyorlar iste. 1 0 Yorumla
Floriani_ Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Özelleştirme kapsamına alıp Katar'a satarlar onuda. 1 0 Yorumla
radyasyonlugtcontası Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl ülkeyi s2tiler daha fazla batırmadan katara kaçsalar keşke 1 1 Yorumla radyasyonlugtcontası +1 yıl tosuncuk gibi vın turizm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Domaldım bekliyorum, bir tek göt kaldı onu da s-ksinlerde rahatlasınlar. 0 1 Yorumla Samssss +1 yıl Acilen açıklamaları gerk Yorumla
Anonim055 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Adam Allah Allah diye götürüyor... 0 2 Yorumla Anonim055 +1 yıl Pardon adam dedim Yorumla Samssss +1 yıl Nedenini açıklamaları gerek yoksa cidden kötü olacak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben ekonomiyi pek hayra alamet görmüyorum ya 0 2 Yorumla Samssss +1 yıl ekonomimiz çok kötü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet maalesef kötü değil çok kötü! Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Silivri soğuk 1 1 Yorumla radyasyonlugtcontası +1 yıl dünya soğuk Yorumla
En İyi Cevaplar