Savcı Sayan yapar siz de ses etmez görmez duymazsınız 😂😂😂

Ama Ekrem İmamoğluda süt dağıttı 😁 Birileri Istanbulu çöp daglarindan, Hava kirliliğinden, Susuzluktan kurtarani yerden yere vurur. Ama yine ayni kisiler Süt dagitiyor diye baska birisini omuzlarinda gezdirirler 😏😏 Sunlarin trajik durumlarini görebiliyormusun.. Gülermisin ağlarmisin onlarin bu hallerine..
Bu soruyu sor bence 😉
Adamın teki makarnacı kömürcü demiş süt dağıtmak ile övünecek haberi yok 😂😂😂
😊 O videolari izledim. Soyledikleri coğu icraatlar zaten Ak Parti Belediyesinin yaptigi ve projelendirilmis icraatlar ve vârolan hizmetler. Bunlarin haberi olmadigi icin. İlk kez simdi yapiliyor saniyorlar. Iste süt dagitimi Kres falan yeni..100 günde yaptiklari en cok sey Yalan algilar oldu..3 5 gün bu yalanlari piyasaya sürüp sonrada bunlari konusmaz oldular. Cunku bu konu gundemde kaldikca yalanlari bir bir dökülüyor.. Geriye bir tek süt kaldi iste🙄Sen git yillarca Makarnaci diye insanlari asağıla sonra Süt dagitiyor diye sectigin adami omuzlarinda taşi. Allahin sopasi yok. Böyle carpiyor iste adami 🙂😏 Bahaneleride sadece secimde dagitiliyor diyorlar. Oda yalan. Maddi durumu olmayan birisi Belediyeye veya Kaymakamliga basvurduğunda gereken yardimi zaten aliyor. Yeterki Maddi durumu olmadigini kanitlasin..
Ekrem Imamoglu dedigi her sözü tuttu simdiye kadar, bu neyin muhabeti yahu?
Yarin Imamoglunun ücretsiz süt projesi basliyor yanilmiyorsam, ondan sonrada ücretsiz ekmek gelecek zaten.
Ekrem Imamoglu calisir, AKP'den iftira ve algi oyunlarindan haric bir cacik yapmaz.
Ne sözleri vardı tuttu say
Sizden olmayan birisi birşey yapınca halk için bir adım atınca reklam yapmadan sizin gibi iş yapınca bir tebrik etmeyi geç hala Ekrem İmamoğlu reklamı yap 👏👏👏
Ekrem Imamoglunun sözlerini AKPli arkadaslarina sor, hepsi ezberi biliyor. Hani arabalari dizecekti, hani kres acacakti hani süt ve ekmek beles olacakti.
Tabiki Ekrem Imamoglu sözünü yerine getirdikce bunlarin cenesi sustu, Imamoglunun sözlerini ama unutmamislardir git sor onlara.
İsraf diye sergi açtı apar topar kaldırdı yeni araç ihalesi ortaya çıkardı araştırırsın görebilirsin hatta bugünde 3 lüks makam aracı ihale ile satacağını söyledi nerde o binleri aşan lüks araçlar neden 3 tanesi ihaleyle satılıyor 🤔
Ücretsiz servis sözü benim değil dedi geçti
Yurt dedi okullar açılmadan üniversite öğrencilerine okullar açıldı kaç ay geçti nerde?
Burs vereceğim dedi verme imkanı yok
Yaptığı iki tane güzel şey söylim sana bir insani su tüketim hakkı geldi iki öğrenci Akbilleri indirimli oldu
Bunlar olurken de Altunizade üst geçiti paralı oldu
Metrobüslerde son 3 ayda olan yangın metrobüs var olduğundan beri bu kadar yangın nerdeyse olmadı say diyorum sayamıyorsun kimi kandırıyorsun anca kendini 👏👏
Cevap
4Cevap
ulan ekrem imamoğlu başa geleli daha 100 gün bile olmadı yaptıkları ortada gelmiş halen adama laf atma peşindesiniz
Ne zaman bitecek bu yeni geldi olayınız 😊
Adam reklam yapıyor bir teşekkür etmesen de ses etme bari
şu videoyu izle de belki beynine kan gider bir şeyleri anlamaya başlarsın
https://www.youtube.com/watch?v=Pk5c-VGmq9s
Reklamlar 😂😂nasıl maaşlarınız böyle hemen her konuda Ekrem mücadele timi devrede 😂😀
Makarnacı kömürcü diyenler süt dağıtıyor diye reklam yapıyor 😂😂😂
Helal olsun milletin parasını millete dağıtsın akraba yandaşı doldurup haramzadelik yapmasın israf sarayına benzemesin güzel şeyler takdir edilir
Türk halkı seçimlerde başkan değil noel baba seçiyor
Tebrikler savcı sayan
Helal olsun diyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar