Selâm millet🧚🏻♂️ Biliyorsunuz Hindistan halkı ülkece karantina altında ve süresiz bir sokağa çıkma yasağı uygulanıyor en başından beri. Hatta bugün okuduğum habere göre ülke polisi yasağı delenleri içinde COVID-19 taşıyıcısı birinin bulunduğu söylenen ambulanslara sokmakla tehdit ediyormuş 😬 (elbette ambulansta öyle biri yokmuş) Bugün de çoğumuzun göz bebeği sevgili Aamir Khan’ın yaptığı bir yardımın ihtiyaç sahipleri tarafından dahi beğenilmediğini okudum. Herkese 1 kg un dağıtan oyuncunun davetine yalnızca 1 kg una bile ihtiyacı olanlar koşmuş ve evlerine döndüklerinde un çuvallarının içinde belli bir miktarda para olduğunu görmüşler. Böylece yardım sadece “gerçekten” ihtiyaç sahiplerine gitmiş 😇 Nasıl buldunuz bu yardımı?
İhtiyaç sahiplerine 1 kg un dağıtan Aamir Khan’ın yardımı beğenilmedi, ne düşünüyorsunuz?
Gayet zekice hareket. Çok mantıklı. Lakin insanoğlu işte gözü doymuyor. Burada mesela ramazan kolileri hazırlayıp dağıttık. Adamın altında mercedes var bir sürü arsası var hem koli istedi hem de 1000 TL'lik yardıma başvuru yapmış. :D İnsanoğlu gerçekten aç.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben beğendim yarım öyle olmalı, Bizdeki gibi zenginlere ramazan kolisi vemeli, zengin dediysemde bir işi olan, ya da ihtiyacı olmayan insanlara kasdettim. Türkiyede sokakta yardım dağıtıyoruz herkese yarım litre SU deseler hiç kimse almaz bakmaz, sadece suya ihytiyacı olan çıkar alır, Ama bir koli eşya dağıtıyorum deseler herkes üstüste VİRÜS bile tanımadan gider alır. BÖYLEMİ OLMALI...
Buna benzer bir yer yardımı 2011 yılında islamabat büyükelçiliğimiz yapmıştı Pakistan'da sel felaketi olduğu sene. İhtiyacı olanlara 1 kilo pirinç dağıtacağını açıklamıştı bizim büyükelçilik Pirinç torbaların içerisine de nakit para koymuştu 1 kilo pirince bile muhtaç olan insanlar gelmişti haliyle yardımı almaya Bu şekilde doğru kişiye yardım edilmişti
Aamir Khan'in ülkesine yaptığı çok şey var.Çok güzel bir kurgu yapmış. Bizim Haluk Levent misali.. Ve sosyal konularda hep başta gelir farkindalik adina. Adama boşuna kral demedik.
Yahu adam kendi nâmına bir hayır işlemiş yapmak zorunda bile değil, devlet başkanı mı? Ayrıca unların içine Hindistan için oldukça yüksek bir miktar para da koymuş