Kargocunun 50 tonu. Kadrolu bdsmcik fantastik falakacı. 😂 Güzellere 500 çirkinlere 250 tl para verip ellerini ve ayaklarını bağlayıp falakaya yatıran kargocu mevcut. Bu duygu cidden sapıklık, mazojistlik, hastalık derecesinde bir sapkınlık.😵El kol bağlayıp kadınları falakaya yatırmak nasıl bir fantezi. Davula vurur gibi ayaklara vurmak nedir. Böyle insanlar cidden izole edilmeli.🙀Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Nasıl insanlarla aynı havayı soluyoruz. Pardon zombi.
Kayseride kargocu ve evli olan çocuk sabibi adamın kadınları para karşılığında falakaya yatırması olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu haberi az önce okudum. Adam kadar falakaya yatanlarda da bir gariplik var. Paraya gerçekten ihtiyaç duyup son çare gibi mi görmüşler, bilemiyorum. Kadınlar da şikayetçi olmamış. Yani falakaya yatıran da falakaya yatan da memnun! 🙄
Adam açıklamasında, fenomen olmak için yaptığını söylemiş. Ben daha çok kendini tatmin olarak gördüm. 👀
olayın pek çok yönü var. öncelikle hadisenin para karşılığı yaşanması ve kayda alınarak bunun üzerinden ticaret yapılması çirkin. falakaya gelecek olursak, coğrafyamızın geleneksel bir ceza türü olduğundan avrupanın kırbacı ya da japonyanın shibarisi gibi günümüzde cinsel fantezilere girmesi çok doğal. sorun bu kadim dayağın özellikle kadınlara nasıl güvenli biçimde uygulanabileceği ile alakalı. öncelikle bu videolardaki gibi oklavayla vurulması asla doğru değil. ince bir çıta ya da dal parçası uygundur. vuruşlarda orta sertlikte olmalı ve bir iki düzineyi geçmemeli. zaten maksat kadıncağıza eziyet etmek değil onu gerçekten falakaya çekildiğine inandıracak bir mizansen yaratmak olmalı. itaatkar pek çok kadın böyle bir falakaya istekli olur, sonuçta hep filmlerden dizilerden bildiği bu eski usül dayağın tadına bakmak onun içinde benzersiz bir tecrübedir.
Valla gadası kimse kusuru bakmasın. Ama bu olay tamamen arz talep meselesinden kaynaklanıyor. Çünkü kadınlar oraya bilerek isteyerek gidiyor. Adamda bunu paraya çevirmiş durumdadır. Çünkü insanların bu tarz olaylardan zevk aldığını hepimiz biliyoruz. Yapan da yaptıran da suçludur.
Vardir tabi birde bunlar evli kadınlardadamı akıl yokmuş 250 liraya kendini dövdürüp kendine taciz ettiriyorsun bu ülkede akıl namına hiç bişi kalmamış.
Bunu yapan adamın yanında yapılmasına izin veren kadın bozuntularının da izole edilmesi hatta yok edilmeleri gerekiyor. Gerçekten artık her şey mide bulandırmaya başladı 🤮🤮
Elin takım elbiselisi yapınca grinin elli tonu diye hayranlıkla izleniyor Kayserili abi yapınca linç yiyor :D falakaya yatan kadınların da bu fanteziye sahip olduklarını düşünüyorum. BDSM fantazisi olan insanlar az değil bence.
Sen önce kültürünü geliştir ona buna hasta damgası yaparsın klavye başında. Yurt dışında ne fanteziler var görsen psikolojin bozulur, falakayı mumla arar başının ucuna korsun. Kamil kamil konuşmayı bırakmalısınız
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Kayseride kargocu ve evli olan çocuk sabibi adamın kadınları para karşılığında falakaya yatırması olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?