İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında İstanbul'un 8 ilçesinde ücretsiz süt dağıtımına başlanacağını belirtti.
İmamoğlu, "16 Ekim'de Dünya Gıda Günü'nde ilk defa süt dağıtımına 8 ilçede başlıyoruz. Birebir evlerine süt dağıtımı yapacağız. İhtiyacı olan ailelerimize günlük süt dağıtımına başlıyoruz. Bu çok değerli bir şey. Halk Süt'ü evlerine teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı. Makarna, kömür dağıtıldığı için kınanan siyasetçiler, süt dağıtsa da kınanır mı?
Neden sürekli bedava bir şeyler dağıtıyorlar?
Tasarruftan elde ettiğimiz bütçe ile Halk Süt'ü hayata geçiriyoruz. 16 Ekim'de Dünya Gıda Günü'nde 8 ilçemizde ihtiyacı olan ailelere günlük taze süt dağıtımına başlıyoruz. pic.twitter.com/DXa2t0OE0Y— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) September 18, 2019
Ekrem İmamoğlu’ndan halka bedava süt! Siyasetçilerin halka bedava dağıttığı şeyler hakkındaki düşünceniz nedir?
Ne buyuk bir proje 🙂🙂 Ak Parti Belediyelerinde Sosyal yardim bölümü var. Bu IBB de vardi. Umarim Ekrem Baskan kaldirmamistir o bölümü. Mahalle muhtarligina gidilir. Ordan maddi durumunum kötü oldugunu bildiren bir kagit alinir. Ama oyle istedin diye vermezler hemen. Önce seni Belediye arastirir evin var mı yok mu. Kiradamisin Maasi ne kadar falan. En son yardima muhtac oldugun ispatlanirsa. Sana Belediyeden Kart verirler o kart ile yiyecek giyecek ihtiyacini giderirsin.. Ayrica sadece secim zamani yapiliyor gibi yalan algilara da inanmayin. Her zaman gecerli bir yardim bölümüdür bu.. Trajik olan ise yardim eden veya alan insanlari Makarnaci diyen asagilayan zihniyet. Simdi Süt dagitiliyor diye.. Nuhun gemisi bulunmus gibi alkis tutuyorlar. Vah ki vahh bunlarin haline..
İzmir'de de yıllardır yapılan bir şey. Karşıyaka Belediyesi'mi yoksa İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından mı yapılıyor tam olarak bilmiyorum. Kimlere veriliyor onuda tam bilmiyorum ama güzel bir şey tabiki. Bizler belediyelerin ücretsiz bir şeyler dağıtmasına hiçbir zaman karşı değiliz. Durumu olmayan insanlara tabiki süt, kömür, erzak yardımı yapılmalı ama bu rant için değil de "insanı hak" için yapılmalı ve bunu alan kişilerde bilinçli olarak almalı ve aldığı yardıma karşılık oyunu satmamalı. Bu bir rüşvet değildir bu bir insani yardımdır.
Her siyasetçi Mahalesef aynı Politik yolu izlemekte , Halka bedava süt Dagıtmakla iyi politika İstanbulun Sorunları çözülmez. Şuanda Ekrem İmamoglunun iyi politikasını görmedim ,. Sürekli Türkiyedeki gelişmeleri takip eden biriyim. Yurtdışında bile olsam. Ama bana göre Her Siyasetçi aynı bence.
Bedava olan her şeye karşıyım Makarna kömür dağıtıyorlar yeaeaa diye havlayan itlerin, soytari Ekrem'in dağıtacagi süte de itirazı olacak mı dur bakalım. Elbette olmayacak çünkü omurga gerektirir, duruş...
Bende saviTar son chp çomarları bitiricisiyim. Git tarihini oku ondan sonra Başka insanlara çomar de. Kimseye çomar deme hakkın yok ! Yanlış bir tavir kullandın , Sonuçta çomar dediğin insanlar oy kullanan İnsanlar. Chp nin Hoşgörü zihniyeti buradada belli oluyor
Not : Yurtdısındayım hiçbir parti yi tutmam Objektif degerlendırıırm )
Maşallah çok büyük proje. Ben bir şeyler yapıyorum demek için bedava dağıtıyor. Oysa ki bunu yapacağına keşke gelmeden bu kadar umut aşılamasydı ve yapamayacağı sözleri vermeseydi.
Samimi olmakla , politika ekonomi ap ayrı şeyler. Ekrem İmamoglu nun şuana kadar iyibir Politikasını görmedim , Samimiyeti olabilir ama önemlki olan Hayat pahalılıgını gidermeli , Bunu bence yapamaz zannetmiyorum Chp zihniyeti zaten hep aynı. Aynı akp gibi zihniyetleri var
@SᴀᴠɪTᴀʀ İşte İmamoğlu'nun politikası samimi bir ekonomi politikası iken AKP'nin makarna dağıtımı samimiyetten ve ekonomiden uzak bir seçmen avlama taktiğidir, ondan bahsediyorum. Ayrıca İmamoğlu'nun hangi politikasını takip ettin ki bunu söyleyebiliyorsun? Örneğin belediyedeki Fetö'cü bankamatik memurlarını temizlemesi, AKP'nin İstanbul'a musallat ettiği Esenler Otogarı'nı devralıp temizlemesi, Yenikapï'da israfı sergileyip halkın gözleri önüne serdikten sonra 1.000'e yakın aracı iade etmesi, şantiye teftişleri, AKP'nin İSKİ altyapısının çöktüğü gün tatilini yarıda kesip ertesi gün İstanbul'a gelerek hasar tespit faaliyetlerini yönetmesi ve daha nicesini de hesaba katıyor musun?
Tamamda kardeşim , dediğinde mantık hatası var bir siyasetçi tabiki yolsuzlukları temizlemeli ama en önemlisi iyibir politika izlemeli bir siyasetçi , Şuanda Yaptııg iyi bir politika yok , Senin dediklerin zaten her siyasetçi yapması gereken şeylerdir , bu gayet normal , Ama ben büyük politikalardan bahsediyorum şuanda ekrem ımamoglu öyle bir politikası haldaha görmedik mahalesef , Hesabı incelemekle siyaset yapılmaz kardeşim , İyi reformlar yapmalısın , Tamam ekrem ımamoglunun politikaları dediğin şeylerde haklılık payı var , inkar edemez kimse. Ama bunlar iyi politikalar değil yani Daha iyi politikaları yok , Hayat zorlugu haladaha devam ediyor , Bunu ekrem ımamoglunun başarıcagına İnanmıyorum. Ekrem ımamoglunun politikalarını takip etmesem zaten Yorum yapmam fark ettiysen.
@SᴀᴠɪTᴀʀ Yahu adam geleli daha birkaç ay oldu. Tam olarak ne bekliyorsun, anlamıyorum. Ben orada "hesap incelemesi"nden bahsetmiyorum, bir sürü şey yazıyor orada. Yolsuzluk ve usulsüzlükleri bitirmek, ulaşım ve suya 25 yıldır yapılamayan indirimleri yapmak, ulaşımda adeta bir devrime imza atıp gece hatları kurmak ve daha nicesi politika değil de nedir? Ülkeyi İmamoğlu mu yönetiyor ki hayat pahalılığını o düzeltsin? Adamın öyle bir yetkisi yok. Adam bırak reformu, ulaşımda devrim yaptı. Milletin gitmeye korktuğu Esenler Otogarı'nı devralmak için haftalar boyu mahkemelerde mücadele etti ve 25 yıldır etrafa dehşet saçan koskoca otogarı baştan başa temizleyip canlandırdı. Vakıflara ve derneklere aktarılan parayı sosyal yardıma aktarıp gelirsiz ailelere süt dağıtımına başladı. 25 yıldır yapılamayan bir sosyal yardım politikasından bahsediyoruz.
@SᴀᴠɪTᴀʀ Madem adamın ülkeye ne yapabileceğini merak ediyorsun, ver yetkiyi kendin gör. Hem yetki vermeyip hem de "yapamaz, edemez" demek neyin nesi? :)
zaten adama yetki verildi , Evet dediğinde haklı olabilirsin. İmamoglu gerçektende Bazı başarılara imza attı zaten bunu gizlemeye çalışmıyoruz , Her Siyasetçi Reform yapabilir , Diyorsunki onu erdogan ypasaydı , Ekrem ımamoglu konuşmalarında hayat pahalılıgını azatlcam diyor , Demekki bunu cumhurbaskanı olmadanda yapabilirmiş , Zaten ekrem ımamogluna yetkiyi halk verdi , Bana göre yapması çok zor , Bneim dediğim Varsayım. Kişiden kişye göre değişir. Ben sadece Chp zihniyetini eski yıllarda ülkeyi yokuşa süreklediği için söylüyorum , Belki Ekrem ımamoglu göz boyamak için yapıyor olabilir? bir insanı bu kadar savunmak Mantık hatası bence. Daha Ekrem Imamoglu İyi işler başarmış olabilir Ama bu onun daha yeni başkan oluşu , Beylikdüzüyü saymassak tabiki. Sadece Güvenmiyorum , Belki o Eger Cumhurbaskanlıgı secimleri kazanırsa , Nerden bılecek Millet Akp gibi olmayacagını , Öyüzden ben Varsayımlar üzerinden değerlenidiryorum , Tamam dediğinde haklı olabilirsin , Kısa sürede iyi işler yapmış olabilir., Ama o nun görevi zaten Abartmaya gerek yok , Sadece Büyük başarılar yapmadı şuana kadar. Bu konuda haklı oldugumu belirtmek istiyorum. Tamam senin bakış açınla Devrim olabilir Ama bana göre öyle değil Kardeşim.
@SᴀᴠɪTᴀʀ Nereye yetki verildi yahu? Rica ediyorum abi, Ekrem İmamoğlu'nun hangi ekonomik yetkilerle hayat pahalılığını azaltabileceğini şu kanundan göster de yetkileri bilmiyorsak biz de öğrenelim. Adam zaten hayat pahalılığını ulaşım ve su bağlamında indirebildiği kadar indirdi. Sosyal yardım politikaları uygulayarak da yoksulların hayat pahalılığını azaltabildiği kadar azalttı. Adamın bu yetkilerle daha ne yapmasını bekliyorsun, anlamadım doğrusu. Benzin fiyatını mı düşürsün? Dünya genelinde %50 azalan fakat Türkiye'de sırf bir ayda %30-32 zamlanan doğalgaz fiyatlarını mi indirsin? Yeni fabrikalar mı kursun? İhracatı mı arttırsın? Doları mı düşürsün? Yahu ne yapmasını bekliyorsun güzel abim? Tutturmuşsunuz bir göz boyama diye... Mesele göz boyama meselesi olsa bu göz boyamayı seçimden sonra değil seçimden evvel yapardı. Seçimden sonra yapacağı olumlu şeyler zaten halka pozitif yönde etki ediyorsa biz ona göz boyama değil halkçı politika diyoruz. Ben kimseyi fazla savunmuyorum, sadece sen adama verilmeyen yetkilerle şu anda yapamayacağı seyleri yapmasını bekleyip kendisine yetki vermeye bile tenezzül etmeden önyargılarınla genelleme yapıyorsun.
Ayrıca CHP zihniyeti diyip duruyorsun fakat CHP 1950'den beri tek başına iktidara gelmiş değil. CHP zihniyetini gördüğüne göre 32 değil 70-80 yaşında falan olman lazım.
tamamda kardeşim dediğimi anlamadın Chp zihniyetini bakmak için geçmişte yaşamam gerkemz , internette bakarım araştırırım bissürü saglam kaynak var kardeşim , benım dedıgımı anlamadın , Ekrem ımamoglu iş insanı eger isterse fabrıka kurar şirket kurar hayat pahalılıgını azaltabilir kardeşim , herşety yetki değildir , Ben sadece ondan daha yaratıcı daha iyi politikalar bekliyorum aynı acruapda olduug gibi değişim istiyorum yenilik istiyorum anladınmı kardeşim , ben ekrem ımamoglunu kötülemiyorum sadece biraz daha iyi poliitkalar üretmeli tabıkı çok iyi şeyler yapmış olabilir zaten beylıkduzundende bılıyorum , adam iyi politakalrı var ama ötesine geçmesi gerek kardeşim , daha yaratıcı daha iyi politkalar üremtesi lazım , sen şuanda adamı savunuyorsun kardeşim , yorumlarında belli ediyorsun ben sadece olayları objektif degerlendiriyorum kardeşim , Chp zihniyeti geçmişte birçok yılda hataları yanlış politikaları var eger chp iyibir parti olsaydı Akp ye gerek kalmazdı akp iktidara gelmezdi , Ben chp yi kötülemiyorum ama innaki bütün partiler aynı Kardeşim... bunlar samımıyet olabilir Ama akp de ilk yıllarında böyleydi ama sonra ne oldu? ekrem ımamoglunun olmayacagı ne malum kardeşim? bunu garantısını verebılır mısın? Tabiki Hayır ! bunu garantısı nı bana veremssın , bende eleştirmekte gayet haklı oldugumu düşünyorum , Geçmişte chp nin hatalarını herkes biliyor kardeşim , öyüzden objektif bakışi açınla bakman lazım , Neyse bu tartışma uzar sen yoluma ben yoluma , zaten yurt dısındayım , ama türkiyedeki gelişmeleri takip eden insanım , sadec euyanık olun diyorum , Chp ve zihniyetine güvenmiyorum , Chp Atatürkün partisi değil Kardeşim , Chp Sosyal demokrattır. Atatürkü kullanıp siyaset yapıyor chp. Böyle bir partiye kesinlikle oy verilmez kardeşim , Ama seçim sizin Sonsuz saygı duyorum size. Ama inaninki her parti aynıdır Kardeşim
@SᴀᴠɪTᴀʀ hayat pahaliligina etkiyi ekrem imamoglu nden neden bekliuorsun onu anlamadim adan sadece belediye baskani bunu ondan degil hukumetten beklemen lazim oyle degil mi?
@AddrenaliN gerçektende anlamadınmı? çünkü ekrem ımamoglu hayat pahalılıgını azaltacam dedi , bende onun sözünden yola çıkarak söyledim umarım anlamışsındır , bu sefer. Hükümet elbette hayat pahalılıgını azatmalı , Ama Buyuksehır baskanlarıda boş durmamalı
@SᴀᴠɪTᴀʀ adam zaten bos durmuyor gormuyorsun musun? Once tasarruf yapmanin pesinde bekle biraz aceleci olma bu kadar gormuyor musun neler neler ortaya çıkıyor hic bunlari nasil yapmislar diye sorguladin mi suana kadar peki?
@SᴀᴠɪTᴀʀ Sağlam kaynaktan kastın İslamcı-Osmanlıcı forumlarsa geç sen o kaynakları abicim. Biz onlara lağım medyası diyoruz. AKP'nin ve ondan evvelki sağcı siyasal partilerin bu ülkede iktidara gelmesinin yegane sebebi halkın ilerici ve yenilikçi değil muhafazakâr ve gerici siyasal hareketlerden etkileniyor olmasıdır. Dini siyasete alet edenlerin bu ülkede her daim başarılı olup iktidara gelmesi de bu durumun en net kanıtlarındandır.
Hiçbir yönetici yetkisinin dışına çıkarak politika üretemez. Bu boş bir eleştiridir. Bu ülke İmamoğlu gibi ortalama zenginlikte bir iş insanıyla değil, Sabancı ve Koç gibi onlarca şirketle bile ekonomisini düzeltemez. Kalkıp da koskoca ülkenin ekonomisini düzeltmek için İmamoğlu'nun kendi parasıyla yatırım yapmasını istemek gülünçtür. Dünyanın hiçbir yerinde yönetici kişisinin şahsî yatırımlarıyla ekonomi düze çıkmamıştır.
Sen objektif değerlendirmiyorsun, aksine dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş ve akla mantığa uymayan isteklerini, zaten bunları yapacak yetkileri olmayan bir kimsenin niçin yapmadığını sorgulamaya kalkıyor fakat iş somut konuşmaya gelince "her şey yetki değik" diyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsun. Yetkisi olmayan bir kimsenin kendi cebinden yatırım yapıp ülke ekonomisini kalkındırması gerektiğini iddia ediyorsun ve bu akla ve mantığa aykırı bir istek olduğu hâlde İmamoğlu'nun bunu yapmaması sebebiyle onu eleştiriyorsun. Senin mantığınla hiçbir seçime girilmemesi gerekiyor, zira kimsenin değişmeyeceğinin garantisi yok. Sana kalsa seçim de yapılmasın ülke de yönetilmesin. Yöneticinin bozulmayacağı ne malum, seçmeyelim kimseyi o zaman. Eleştirilerinde mantık sınırları dahilinde kalmanı, biraz daha akla uygun şeyler söylemeni rica ediyorum.
Son olarak CHP'nin Atatürk'ün partisi olmadığı gibi gülünç bir iddiayı ancak lağım medyası dillendiriyor ki kendileri de Atatürk düşmanı zaten. CHP ne Atatürk'ü kullanıyor ne de Atatürk'ü reddediyor. Bir kere Atatürk zaten CHP'nin ilk değişmez genel başkanıdır. CHP sırf bu sıfatla bile istediği kadar Atatürk'ten bahsedebilir zira Atatürk bu partinin kurucusudur. Ayriyetten CHP'nin sosyal demokrat olduğunu söylemişsin fakat yalnızca merakımdan soruyorum, sen hangi ülkede yaşıyorsun ve o ülkede iktidarda bulunan partinin siyasal görüşü ne? Eğer sosyal demokrat bir iktidarın bulunduğu Avrupa ülkelerinden birinde yaşayıp da bunları söylüyorsan orası başka yani...
yahu kardeşim , akp nin elindeki osmanlıcı şeylerde sonuçta bir kanıt degeri taşıyor , chp dönemi için bu gülünçö birşey değildir daha ne dedıgımı anlamamıssın bile , koç holding sabancı demedim sadece Ekrem ımamoglu eger katkı saglyacaksa halkın pahalılıgın azaltacaksa bıraz daha ıyı bır ekonomık şirket kurabılır ben demedım bir ülkeyi kurtarabılecek bir seviyeye gelsin diye lütfen sözlerimi çarpıtma kardeşim , dediğim son derece mantıklı ve akla uygundur. Sermaya artarsa şirket kurulur bir nebze olsun halkın pahalılıgı azalır , anladınmı kardeşim , biraz objektif düşünmelisin , chp döneminde daha neler oldugunu bilmiyorsun 22 yaşındasın chp yi savunuyorsun kardeşim yanlış bir mantıgın var git chp tarıhını araştır ondan sonra gel , yurt dısında olabılırım ama halkımı ne kadar duusndugum burada bellı oluyor , Ben chp nin arkasında olan piyonlardan degılım son derece elestirici biriyim , chp nin bu ülkeye bu vatana hiçbir faydası olmamıştır , geçmiş e bakarsan bunu anlayabılırsın , chp zihniyetini herkes bilmektedir , sana burada kanıtlar dolusu makale yagdırırm , ama sen chp nin arkadasında gitmeye devam edersin , Eğer bir başka nülkesini vatanını düşünüyorsa , Sermayesini halka yatırır gerçke vatanseverlik halkçılık budur ! Git ilk başta halkçılıgı öğren , Fatih mehmet maçoglu dediğin adam gerçek halkçı adamdır ekrem ımamoglu gibi makam arabasıyla seyahat edenler , bu halka bu ulkeye katkı saglamaz ben ınanmıyorum kardeşim bu kadar basit , tartışmak yersiz ve saçma , bu kadar chp fanatıgı oldugunuzu bilseydim , saglma kaynaklarımı getitirdim , ama onada inanmazsınız kardeşim ,
Chp zararları : İsmet inönü dönemi : Enflasyon Aynı zamanda 1941 yılında enflasyon %165 kişi başına düşen milli gelir ise 1600 dolardı. Vergi zülmüde vardı Yol vergisi gibi halkın belini büktüler git tarihini araştır
DSP Ecevit dönemi :
2000-2001 yılında Türkiye'de ayrı ayrı iki ekonomik kriz yaşandı. 21 banka battı Ekonomi %9,5 küçüldü
SHP DÖnemi : chp devam partisi
Metro ihalesi ile 600 milyon vurgun yaptılar , Hemde mali denetimden kaçtılar
DSP DÖnemi
Sadece sekiz ay içerisinde 15 bin orta ve büyük çaplı şirket kapatıldı
Kriz neticisinde 1 milyondan fazla genç işsiz oldu
Kılıçaroglu kızına 225 bin tl lik ev sattı , Gerçek halkçılık bu değildir kardeşim
Eger halk partisi olsaydı sosyal demokrat bile değiller bunlar daha neler neler örnegın Dogu illerindeki katliamlar falan bunların sorumlusu Chp dir. Tamam ak partide hata etti chp den daha beterler ama bu anlattıklarımın saglam delılerı vardır hatta daha birçok kaynak verebılırım sana gerçek haklçı parti böyle olmaz , Bne nerden bılım Ekrem ımamoglunun böyle yapmayacagını? bilemme , Ben sadece halkımı düşünen biriyim yurtdısında bile olsam , Bne tarıhı objektıf le okuurm , Osmanlınında yanlış tarafları vardı , ben herşeyi Objektif olarak degerlerlendıırm kardeşim. bir partinin korumacısı olmam , bir partinin yolundan gitmem ben Şuanda xper 3 seviyesinde olsam sana resimlide atarım ama neyse
1. Ya bırak maval okumayı. Neden bahsediyorsun sen? Bu söylediklerinin dünyada tek bir örneği yok be. Neymiş efendim İmamoğlu şirket kuracakmış da böylece hayat pahalılığı azalacakmış... Türkiye'de binlerce şirket, yüz binlerce iş insanı var; Koç ve Sabancı Holdingleri var, sayısız özel faaliyet var, hayat pahalılığı sona eriyor mu? Boş beleş konuşuyorsun. İmamoğlu niçin kendi parası ile şirket açsın, İmamoğlu kendi parasıyla şirket açınca hayat pahalılığı mı azalacak? Madem öyle Sabancı ve Koç'un onlarca özel faaliyetine rağmen neden hâlen İstanbul'da hayat pahalılığı var? Ekonomiden zerre anlamıyorsun, gelmiş burada "kardeşim kardeşim" diye kafa ütülüyorsun. Bırak bu işleri Allah aşkına "abicim".
2. Ya sen hayatında tek makale okumuş adam mısın ki bana makale yığacaksın? Okuduğun en uzun kitap beş on sayfalık masal kitaplarını geçmez, gelmiş burada bana maval okuyorsun. Bırak bu işleri, fırçala dişleri.
Vatanseverliği ve halkçılığı senden mi öğreneceğim be? Sen gavurları kendi vatanına ve halkına tercih edip kendi ülkende, kendi milletinle yaşmak yerine gavur vatanının ekmeğini yiyen bir adamsın. Senin vatanseverliğin nedir ki senden vatanseverlik öğreneceğim ben? Yurtdışına kaçmış, gavur vatanının ekmeğini yemeye alışmışsın. Geç şimdi vatanseverlik ayaklarını.
3. İnönü döneminde İkinci Dünya Savaşı cereyan ediyordu. Türkiye Cumhuriyeti o zamanlarda zorunlu olarak savaş ekonomisine geçmişti ve bu enflasyon oranı da savaş ekonomisinde gayet normal hatta düşük bir orandır. Bu durum İnönü'nün suçu değildir, İkinci Dünya Savaşı'nı İnönü çıkarmadı. Türkiye Cumhuriyeti 1940'larda ölüm kalım mücadelesi vererek savaşın yıkımından kurtuldu. Bu İnönü'nün en büyük başarısı iken işkembeden atıp bu yıllarda koskoca bir dünya savaşı cereyan ettiğini ve dolayısıyla ülkenin zorunlu olarak savaş ekonomisinde olduğunu bilmeyip cahil cahil konuşmanın lüzumu yok.
DSP dönemi diye bir dönem de yok, SHP dönemi diye bir dönem de yok. Zira o zamanlarda koalisyon sistemi mevcuttu, koalisyonlarda elbette bu tür aksaklıklar olur. DSP ve SHP'den değil, koalisyon sisteminin kendisinden kaynaklanıyor bu sorun. Kaldı ki DSP ve SHP, CHP'den farklı partilerdir. SHP en sonunda kendini feshedip CHP'yle birleşmiştir. Boş yapma.
Ne katliamından bahsediyorsun abicim sen? İsyan bastırma hareketine katliam dediğine göre senin esas sorunun CHP'yle değil Türkiye Cumhuriyeti'yle demektir. Şimdi anlaşıldı senin ne olduğun. Geç o vatanseverlik ayaklarını. Gavurların ekmeğini yiyor, ondan sonra gelip burada vatanseverlik taslıyor. Bırak bu ayakları.
Ekmek bulamayanlar pasta yesin hesabi gibi olmus bu.. Memleketin ve milletin cidden daha önemli sorunlari varken nelerle ugrasiyor insanlar hepsi goz boyama
Bundan önceki makarna ve kömür dağıtıyordu, bu da süt mü dağıtıyor.. Ulan bir defa da orijinal olun müptezel politikacılar, alayınızın köküne kibrit suyu..
@SᴀᴠɪTᴀʀ butunlukten kastım. Bir ilcenin bir beldesine dagitmakla olmaz o işler. Bugüne yayabiliyorsa bunu ve de devam ettirebiliyir ise insanların yararına ozaman tarafı ne olursa olsun hakkını verir bu halk
Bu söylediklerin eğer bir Siyasetçiyi desteklemekse Umarım ciddi değilsindir , Trajikomik bir durum bence. Siyasetçinin politikası Reformları önemli , Akp gibi süt dagıtması değil , Sonuçta Vergi Senin Vergin
Bak bunu beğendim, adam söz verdi yerine getiriyor, halkın parasını halka versin desteklerim, İstanbul da yapacakları bir gün Cumhurbaşkanı olursa yapacaklarının işaretidir, ama İBB TV'den cami sembolünü kaldırması - olarak yansıdı.
Askerde komutan bize temizlik yaptırdığı zaman kontrol etmeye gelirdi ilk baktığı yer tavanlardı ^^ Yani demem o ki bir şeyler değişecek ise değiştirmek istiyor isek en tepeden başlamalıyız...
Dağıtsınlar kardeşim babalarının malı gibi yemeyi biliyorlar, tüm partilere sözüm. Güzel olay.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Makarna kömüre oylarını satıyorlar diyenler, şimdi 1 süte mi oy satmış olacaklar? Ya da dağıtıyorlar diye kınayanlar, şimdi süt dağıtımına saygı mı duyacak? Hayat işte...
@Yakisiklibirey000 Akp mı birşey yapmadı komik bile değil köprüler kavşaklar yollar tüneller metrobüs metro tranway hatları Marmaray İstanbulu İstanbul yapan Akpartidir İzmir'e bak birde komedi hep aynı heykel dışında birşey yok
Tamam akp dediklerini yapti ama imamoglunun 5yil suresi var 5yilda bisey yapmazsa ozmn konusun. Adam herhangi projeyi simdi onaylasa baslamasi bile 1 2 ayı bulur akpliler yine soylenmeye baslar adam calismiyor der
Halka Omega süt derken? Kendinide kastetmiş sayılıyorsun herhalde Omega 3 eksiğin var? Hemde neden Millete öyle diyorsun? Akp ye verenlerde çok Chp ye verenlerde çok.
En İyi Cevaplar