Acının kalbinde provokasyon: Eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı!
Türkiye 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından canının derdine düşerken; eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, deprem bölgesine giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaretler yağdırdı. İmamoğlu’na "İngiliz uşağı" diyen eski vekilin 'sinir krizi' kameralara yansıdı.
Türkiye 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından canının derdine düşerken; eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, deprem bölgesine giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaretler yağdırdı. İmamoğlu’na "İngiliz uşağı" diyen eski vekilin 'sinir krizi' kameralara yansıdı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendi belediyebaşkanlarından bi tanesi bi haaber kanalına çıkıp konuşmuşmu sahaya inebilmişmi
Senin o şovmen başkanın siyaset yaptığı için ona cevap olarak vermiş olmasın?
Kimse benim başkanım değil 1. Bu ikincisi amaci ne olursa olsun sövmenlik dahi olsa oraya yardıma gitmiş bir insana saldırmak hakaret etmek nasıl bir insanlık hali
Onun oraya niye gittiği belli bu kadar saf olmayın artık
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna söylememişler Çünkü Sizin düşünceniz de çıkarınız olmadan bir insana kuru ekmek bile vermezsiniz O yüzden karşınızdaki kişiyi de öyle görüyorsunuz
Tabi tabi aynen öyle teröristle gezen ibbyi pkk dolduran ingilizlerle gizli gizli görüşen adama ingiliz uşağı diyince biz suçlu oluyoruz. Sen İstanbul da mısın? İstanbul'da yaptığı bir tane icraati gösterir misin kaç sene oldu
B*rzaniyle miting yapan bendim demi
Eko yine şov yapıyor sadece
Kadın daha şövmen Ama ne olursa olsun adam oraya yardıma gitmiş daha siyaset yapıyor Allah razı olsun deyip çekilsin köşesine Haksızlığı da yanlışı da savunmayın
Karakter yoksunu bunlar