Siyasilerin Twitch’e olan ilgisi tüm hızıyla sürüyor. Yayıncı PurpleBixi Ekrem İmamoğlu ile canlı yayın gerçekleştireceklerini açıkladı.
İlk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Pqueen canlı yayın gerçekleştirmişti.
Bu yayının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Jahrein'in yayınlarına konuk olup izleyicilerle, özellikle de gençlerle buluşma imkanı buldular.
Şimdi ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir yayıncıya konuk olacak.
Yayıncı Purplebixi, Ekrem İmamoğlu i̇le canlı yayın yapacak! Siyasilerin yayıncılar ile yayın yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Zirvalik olarak nitelendiriyorum kim olursa olsun herseyin de bir adabı var bence siyasiler trtden başka kanallarda konusmamalilar hatta ve hatta siyasi haberler de sadece trt de verilmeli. Sinir oluyorum ya Foxa göre boku yedik ahabere göre uçuyoruz show desen spikeri afili laflarla güya racon kesiyo nedir bu abi mecbur muyum ben bunlara maruz kalmaya. İki oy alacaz diye şimdide çoluk çocuğun peşinde oyuncak oluyorlar yakışıyor mu koskoca insanlara. Bence seçme yaşı 28den yukarı olmalı
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende bu yayıncıları anlamıyorum kolay yoldan para kazandıkları yetmiyor gibi bide siyasete girip (çoğunluğı 18 yaş altı bir ortamda) popülarite arttırma peşinde , amaç oyun oynayıp boş yapıp iki küfür edip milleti eğlendirmek değil miydi , siyasallaşmayan bi burası kalmıştı güzel he bide bu çok bilmiş yayıncıların toplasan onda biri kaliteli eğitim almış iyi hitap yeteneği olan birileridie kalanı iki oyun oynayıp küfür edip çekiliş yapıp ünlü olan tipler. Birnevi herkesin eleştirdiği youtuberlar gibi.
Tam Adamını Bulmuş Tam Böyle Yalan Dolan Kimde Onla Yayın Yapıcak Helal Olsun Valla Çok Güzel Gençlerin Aklını Çalıyosunuz Bu Arada bu operasyonlar çok başarılı önce halkın önünde rte yi kötülediniz asılsız iftiralarla bunlar hep yalan olduğu çıkıyo hergün ama bizim halkımız gene inanıyo şimdide gencin aklını celicek muhteşem bir operasyon dimi ama bizim z kuşağımızda yiyo bunu ne ala
Haklısın şu an Chpnin Yalanları A Haber de fosfos çıkarılıyo ama bizim halkımız a haber sağcı diye izlemiyor doğruları göremiyor neyse 2023 de chp gelsin iktidarada şunlar bi chp iktidarını görsün bak nasıl amerikaya köle oluyoruz yine
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Yayıncı Purplebixi, Ekrem İmamoğlu i̇le canlı yayın yapacak! Siyasilerin yayıncılar ile yayın yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?