Bu iş o kadar basit olmamalı.
Geçenlerde 10 yaşındaki yeğenini taciz etti diye linç edilen bu adamın hikaeiyesini biliyor musunuz?
Önceden ortak iken sonra ayrılıp kendi işini kurup işleri iyi gidince bunu çekemeyen yengesi Gaziantep'in en işlek caddesinde kendisine randevu verip pic.twitter.com/YoV9NrYl5w— Albayım (@Albayimm) September 1, 2019

Görüşmek istediğini iletmiş.
Adam daha karşıdan görüldüğü an yengesi çığlık atıp milletin dikkatini çekip kızımı taciz etti diye bağırıyor.
Ve herşeye balıklama atlamayı seven, sormayan, araştırmayan milletimiz adamı linç ediyor.— Albayım (@Albayimm) September 1, 2019
En kötüsüde mahkeme yanlış anlaşılma oldu diyerek adamı serbest bırakıyor, şirret yengede elini kolunu sallayıp geziyor.
Ha gerçi ne demişlerdi; "kadının beyanı esastır"— Albayım (@Albayimm) September 1, 2019
Maazallah metroda , sokakta, pazarda bir kadın çıkıp size bağırarak "beni taciz etti" derse başınıza gelebilecekleri Düşünebiliyor musunuz?
Lütfen neyin ne olduğunu anlamadan bilmeden dinlemeden etmeden kim olursa olsun herhangi bir canlıya saldırıya geçmeyin!— Albayım (@Albayimm) September 1, 2019
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek haklarını güçlendirmek için neler yapmalıyız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer