Güncellemeler
+1 yıl
Erkek düşmanlığına geçit verilmeyecek. Eşitlik , barış, kardeşlik için mücadele etmeliyiz. Erkek düşmanlığı (feministlik) yasaklanmalı.
6284 nolu erkek düşmanı yasayı çıkaran, aldatan kadına bile nafaka verilmesi için yasalar koyan feminist akp bu sefer öyle bir şey yaptı ki, bunu duyanlar resmen şaşkınlık içinde kaldı.
Kadının biri, bir erkeğe şiddet uyguluyor. Sonra adam kadını dava ediyor. Ve mahkeme kadına beraat veriyor. Ve diyor ki, erkek kendini koruyabilirdi.
Kadınların mağdur olduğu bütün davalara müdahil olan akp li feminist aile bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, mağdur erkek olunca müdahil olmadı ve şiddet uygulayan kadının cezalandırılması için hiçbir şey yapmadı.
Sizce Türkiye'de neden erkeklere adalet yok?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşırı saçma bu ülkede mantık ve adalet beklemek zor
Doğru söylüyorsun kardeşim.
Mahkemenin veya savcının hatası. Biri bıçak veya silahla gitse cinsiyet fark etmeksizin kendini koruyamaz. Bunu yadırgamaman gerekirdi, onca kadını katleden "adamlar (!)" Haklı bulunup orada ne isi varmış neden susmamış kadın geride dursun diyerekten salınıyor. Bunu erkeklere de yaparlar beklenir. Bence feministlere veya erkeklere saldırmak yerine hukuk düzeltilmeye çalışılsın. Ben erkek olup, kadın olsam evlenir nafaka yerdim bu kadınların çalışma amacı ne diyeni de gördüm.
Siz kadınlarda doğuştan gelen bir narsistlik var. Bütün kadınlarda var bu az da olsa. Doğal yapınız böyle sanırım. Bence erkekler kadınları hiç ama hiç, 1 gram dahi dinlememeli. Senin yazdıkların umurumda dahi değil. Senin buraya gelip yorum yazmanın 2 tane değil, tek bir tane nedeni var. Nasıl erkeklerden daha üstün oluruz, nasıl ayrıcalıklar elde ederiz? Bunun hesabını yapıyorsun. Bilinçli ya da bilinçsiz olarak. Nedeni de doğanın kanunu. Ama erkekler geri karşılık vermeli.
Ben senin laf salatalarını okumam bile. Umursamam da. Yılda 7000 erkek katlediliyorken kadın cinayeti dersen yılda 300 tane olan bir şeyden bahsedersen seni direk erkek düşmanı (feminist) diye kodlarım. Bunun propagandasını bile yapmaman lazım. Düşünsene evde 2 çocuk var. Biri 10 kurabiye yiyor, diğeri 3. Sen kalkmış diyorsun ki 10 kurabiye yiyen doymadı. Biraz daha kurabiye verin ona. Anlamadığınız nokta bu.
Erkek katleden, erkeklere taciz tecavüz iftirası atan kadınlara hiçbir şekilde ceza çıkmıyor. Buna ne diceksin peki? Tabi umurunda değil. Ben de senin feminist yorumlarını ve manipülasyonlarını zerre umursamıyorum. Erkek dostu bir yorum yapmamışsın. Açık açık konuma gelip karşı çıkmışsın ve muhalefet ediyorsun. Çünkü erkek düşmanlığı var içinde !