AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
feedimde bu sorunun tam da "sakalsız haliyle yakışıklı olan erkekler yüzde kaçtır?" sorusunun altında çıkması, ve önceki soruda genel sakalsız erkeği çirkin buluyorken bu soruda sakalın o kadar da favori olmaması...
bu durum ♥️ben
Düzeni sağlamaktır, devlet kadrosundasın ve sakal nedir, temiz görünmelisin, o otobüs babanın malı değil, halkın malı.
Bir belediye calısanıysa memurdur dogru mu? o zaman memursa sakalını kesmek zorundadır
Kardes aynen oyle
Ozaman tüm memurlar doktorlar öğretmen ler de kessin
Yok artık ya sakalla ne alakası var Allah aşkına eğitimin disipilimin vs kılık kıyafet zorunluluğu ile olmayacağını herkes anlasın artık lütfen 🙄
Bence ibb nin tüm iett şoförlerini eğitimden geçirmesi lazım. Birde ellerinde telefonla kulaklarında kulaklıkla direksiyon başına oturmasınlar bunu da takibe almaları lazım
Düzen tertip için diye düşünüyorum.. ama öyle asker gibi günlük traşa gerek yok.. Adam belli sınırı geçmeyecek şekilde bırakabilmeli
özgürlük kısıtlayıcı saçma bir eylem olmuş. milletin kıyafeti veya saçı sakalı değil işini nasıl yaptığı önemli.
Elbette, düzgün olmalılar insanlara saygılı olmak durumdalar çok doğru bir karar teşekkür ederim başkanım mükemmel bir hareket kesinlikle mükemmel.
Şoförün yüzündeki sakal belediyeyi veya kendinden başkasını ne ilgilendirir tek kelimeyle BOŞ YAPMIŞLAR 👎👎👎👎👎
Papazoğlu din düşmanlığı yapıyor. Bunların dedeleri de ezanı yasaklamıştı.
İlk önce cami logosu gitti sonra sakal. Sıradaki bekleniyor.
Bu arada metrobüs duraklarında ki mescitlerde kapanmaya başlamış.
Cevapsız sorular bunlar yıllarca sakal başörtü vs, bence özgürlük en güzeli ama işte biz türk milleti her şeyinde bokunu çıkartırız adamlarda haklı, bele kadar sakalla geziyor adam
Ahhahah. İşte Chp zihniyeti yapacağını yapmaya başladı. Hiç değişmediler hiç. Yakında eminim çarşaflılarda tertip ve düzen için çarşaflarıyla otobüse binemez. Ahhaah. Ulan şaşırtın bikerede
o çarşafın altında bir bombayla bir yakınını kaybedersen o zaman güvenlik güçlerine sallamayacaksın önlem almıyolar diye, altındaki erkekmi kadınmı silahmı var bombamı var bilemiyosun, öğrenmişiniz chp zihniyeti diye konuşup duruyosunuz o chp zihniyeti olmasaydı şu anda bunları yazamıyodun bile
Kaç tane çarşaflı canlı bomba yakalandı şehrin ortasında bana bir desene? Sayı ver bana? Çarşaflı değilim savunup savunmamakta haddim değil zamanında abdulhamit han da casusluk nedeniylr peçeyi yasaklamıştı ama bu mevzu başka. Bence artık bir chp li bile chp nin zihniyetini ve amacını bilerek chp li olsun ama artık kabul etsin. Bunlar değil mi yıllarca insanların okuma çaklışma hakkını elinden alan yemin törenlerine sokmayan okuduğu okulun mezuniyetine almayan diplomasını almaya gelince yerlerde sürükleyerek dışarı atttıran ve ikna odaları açtıran zihniyet. Ben hak veriyorum dindar olmayan insanlar chp li olabilir ama hak vermenin yanında vatandaşına bu eziyetleri ayrıştımayı reva gören bir partiyi destekliyo olmaları bana acımasız geliyor. Ha olduda dindar olmayan ve dinden hoşlanmayan birisi olabilir mantıklı. Ama kusura bakmayında bir zahmet dindar olan ve yıllarca ayrıştırılmış sınıflandırılmış insanlar bırakında chp yi eleştirsin sevmesin bırakın bir zahmet
en büyük hatanız dinle siyasi partileri birleştirmek, o yerlerde sürüklenip dışarı çıkarılanlar şimdi nedense başörtüsü takmaz oldular, o zaman yasaktı ya güzel geliyodu, genelleme yapacaksak bütün sapıklıklar çocuk gelin mevzuları küçük yaştaki kız çocuklarına taciz tecavüz hatta bırak kız çocuklarını erkek çocuklarına taciz bile dincilerden dindarlardan çıkıyo onu napacaz o zaman, milleti böyle böyle ayırdınız dindarsa sağcı değilse solcu, bırakın milletin dinini imanını o bölümün hesabını size vermeyecek kimse yaptığı işe bakın, vicdanınla konuş hiçbir işe yaramayan vakıflara akıtılan paralar kesilince kötümü oldu, futbol klübüne ödenen milyonlarca euro kesilip halka akıtılınca kötümü oldu, memurluğun kılık kıyafet uygulaması vardır herkes uymak zorundadır vergi dairelerinde terlikle çalışan yaptığı işle alakalı hiçbir iş bilmeyen gittiğinde tırnağıyla oynayan kadınlar var işe nasıl girdikleride zaten belli onlarıda çıkarsa işten yerlerine gerçekyen işe ihtiyaçları olanlar alınsa kötümü olur, alıştırmışlar sizi chp zihniyeti diye chp zihniyetinin ne olduğunu bilmiyosunuz anca konuşuyosunuz, bizde çok memnun değiliz şu anki yönetiminden ama emin ol en iyi dindardan daha müslümanlar, ayrıca her kim oturuyosa o koltuklarda yedikleri tek lokma yetim hakkı umarım yedi sülalerinden çıkar fazla fazla, şimdi yırtınıyolar işçi çıkarılıyor diye bide onu aç oku lütfen adam iki kişilik odada 4 adam var önceden odada iki kişi vardı seçimi biz kazanınca 4 oldu diyo bunun anlamını bir sorgulayın zihniyeti bırakında
www.internethaber.com/...nda-kalasnikof-33417h.htm
www.milliyet.com.tr/.../ayagina-carsaf-dolanan-hirsiz-yakalandi-1539522
www.gazetevatan.com/.../
t24.com.tr/.../diyarbakirda-kara-carsafla-soygun-yapan-ceteye-operasyon,338333
www.memurlar.net/.../...u-soygunu-2-olu-video.html
https://www.dailymotion.com/video/x4xebc0
www.aksam.com.tr/.../46451
daha istermisin iyice araştırayımmı haber arşivleri bunlarla dolu emin ol
@felakettin mevzu içeriye bir yere bomba sokmaksa eğer toplu taşıma vb yerler için çantadada taşıyabilirler.
Yani anladık dini tarzdaki giyime karşısınız ama bari böyle saçma bahanelere sarılmayın.
Beyefendi kusura bakmayında biri chp aleyhine konuşunca direk tacizdi tecavüzdü başlıyosunuz ben sanki tecavüzü savunuyormuşum gibi saçma bir tavırla. Bu şekilde devlet eliyle resmi olarak kitlesel bir şekilde sınıflaştırmak ve hakların elinden alınmasındna bahsediyorum siz kalkmışsınız bana yok dindarlar tecavüzcüdü genelleme safsatası yapıyorsunuz afedersinizdr benim dindar biri olmamla bunun nr alakası var? Ben burada kişisel haklardan ve bir dönem yönetimin kendi vatandaşına resmiyeten çejtirdiği eziyetlerden ayrıştırmalardan bahsediyorsunuz. Kalkmış bana din ile alakalı tecavüzcülerle alakalı saçma dapan genellemeler yapıyosunuz. Din alet etmemeliymişiz. Ben vatandaşım dindarsam dinimin gerekleri üzere yaşamam mantık dışı birşey değildir. Ama devletimin benim inançlarım yüzümden yaşam tarzım yüzümden beni ayrıştırması ve özgürlüklerimi elimden alması mantık dışıdır.
Kesinlikle size katılıyorum. Zamanında çok ayrıştırma yaptı bu zihniyet. Bunu kimse inkar edemez.
Sakal olmamalı zaten. Devletin de, çalışmanında bir adabı var..
ülkecek tüm derdimiz de buydu zaten. sakalın kesilmesi önemli.
ozgurlukcu chp kendi cikarina gelince ozgurlukcu
adi vatan dusmananlari
Sakal bıraksınlar ama öyle öğretmenler gibi abartmadan bıraksınlar kirli sakal bıyık şeklinde
Kurumsal firmalar da bu tarz şeyler gayet doğal. Belirli bir düzen herkesin aynı şeyleri giymeleri gayet normal.
Kessinler sonuçta hizmet sektörü düzenli temiz görünsün
Bu adam geldiğinden beri daha çok tutunuyorum hayata umudu her şeyi bize bu adam öğretti bu kararı doğru dizen önemli 😉
Düzen
tam isabet olmus, kamu hizmeti veriyor, ne o oyle oso teeoristi gibi sofor mu olur. topluma saygisi olacak
Tertiple alakalı sakallı da olmasınlar bir zahmet, memur dediğin sakal bırakmaması lazım ne öyle ya kirli bir görüntü koca herif gibi duruyorlar.
Nerede kaldı laiklik? Adamın dininde sakal sünnet hani din ve devlet birbirine karışmıyor du? Baya baya karışıyor laiklik kocaman bir yalan bir kerede şaşırt bizi CHP bırak şu islam ile uğraşmayı artık bu millet sana bir görev verdi önce sözünü tut sen sahtekar herif
Devlet memuru olması gerekiyor. Özel sektörde çalışan biri olarak her gün düzenli tıraşımı oluyorsam cilt sorunları olmayan herkesin tıraş olması gerekiyor.
Kadinin eteginin boyunu ölçmeye çalışan , şort giydi diye kadına tekme atan zihniyetten farksız olan zihniyettir.
İsteyen istediğinu giyer , isteyen sakal bırakır. İsteyen keser.
Bu soruya cevap herkes kendi kesimine göre kendi yaşam tarzı ya da olmasını istediğine göre cevap verir. Bence herkesin benimseyebileceği ortak bir nokta bulunmalı ne kırmalı nede kırılmalı
Saçma ya sakalı olan insan tertipsiz düzensiz mi oluyor.
Özgürlük kısıtlaması.
Ne zararı var adamın suratındaki kılların
Memur dedigin sakalsiz olur
olması gereken zayen eski türkiye böyleydi şimdi araplastırmaya calısıyorlar.. ayrıca tartısılcak daha önemli mevzular var ülkeyle ilgili sıkıyosa tartısın 😉
Adamin sakalini kesicen sanki tskaya mi alcaksin iş karekterde biter ne saçma ya elleyecek bşy bulamadilar sakkalara geçti adamin sakkalarindan dha önemli mevzu larimiz var ülkede
Bence bırakılabilir. Ama tertip deniyor. Disiplin yani.
Olmasi gereken budur. Çakal gibi işe gitmekte ne demek?
Ne var bunda. Tabi ki kamu görevi yapan kişilerin temiz ve bakımlı olması gerekiyor. Kirli sakal diye bı şey icat ettiler. IŞİD militanı gibi adam korkutucu bir görüntüsü var.
Avukatın eteğine orası resmi kurum diye bik bik ötenler nasıl kudurmuş. Çok güzel olmuş iyi de olmuş.
İşidçi ya da tarikatçı gibi oluyorlar. Sakal yakışmıyor iett şöfürüne
Sakal val sakal var. Tarikat sakallini salvar ile kombine eden belediye şoforu mu olur?
Abartı olmayan sakal birilerine battıysa bilemem! Herkes arasından örnek alır...
Herkes atasından örnek alır diyecektim..
sonuc olarak resmi çalışan değil mi ? yapacak elbet o kadar insan boşuna kesmiyor hergün
Bence bu özgürlük olmamalıdır. Yani kendimce iyi bir uygulama olarak görüyorum.
tertip düzendir bence...
kamu hizmeti veriyorsun sonuçta...
olmalı bence
Yasaklardan
Ayrimciliktan
Ulke icin cabalamaktan bahsediyordu..
Tek olumlu adimi metronun 24 saat calismasi. Baska bir halti olumlu
5 senelik omurlu şovmen bu
IŞİD militanı gibi memur olmaz. Bir disiplin olması gerekir. Doğru bir karar.
İmamoğlu sevenleriyle birlikte nasıl karar alırsa doğrusu bu olduğu içindir🌼✍️📚🇹🇷
Bunların tayfa “okulda bile” özgürlük adına spor giyinip gidiyordu hocalar, şimdi bu hateket saçma olmuş. Şahsen görünüş açısından benimde hoşuma gitmesede sakal bırakanların bırakma nedeni gayet belli, şimdi bunu engelleyenlerinde amacı gayet belli oluyor o zaman..
Ya kardeşim bunlar kafir diyoruz inanmıyorsunuz. Bunlar sakal düşmanı bunlar cübbe düşmanı bunlar din düşmanı.
Bunu yazarken kinaye mi yaptin?
@Elmurat Merak etme sözüm gideceği yere gitti, illa da fotoğraftaki şahsı algılama.
Sozun nereye gitti. Hala hicbir sey anlamadim.
Tertibi düzen sağlamak için bence ben öyle düşünüyorum
Oldu efendim bide cübbe gisyinler.. kesecek tabi sakali
Tertibi sağlamak yani sakal bıraksınlar ama çokta uzatmasınlar düzgün olsun şekilleri şemalleri kimisi salıyor sakalları otobüse binmekten korkarsın.
İyice saçma sapan şeyler çıkarttılar sanki insanların sakalından bıyığından size ne hey allahım
Herhangi bir resmi kuruma gittiginde sakalli memur goruyonmu hic hayir
@Yakisiklibirey00 sakalı mı iş yapıyor 😂😂
@heyburrrr sakali is yapmiyo tabiki temiz bakimli olmak gerekiyor. Bankaci sakalli mi belediyede calisan memur sakallimii degil imamoglu oldugu icin karsisiniz sizde bunun farkindasinz
@Yakisiklibirey00 bugün sakal yarın baş örtüsüne takar sanane bırak liyakat iş yapsın bırak o şoförlerle sorsun şartlar nasıl araçlar nasıl sizden karşıdan gelen sorunlar de banane sakalından isteyen bıraksın istemeyen bırakmasın bana sakalsız hoş gözüme gelecek ama işi bilmiyor bunları değiştirmek lazım sanane sakal var yok Tayyip kızlı erkekli kalması doğru değil dedi tayyibe ne kalır kalmaz insanları belli kalıplara sokmaktan vazgeçin 😉
@heyburrrr bu basit birsey bunu tartismaya gerek bile yok. Sonucta o soforde memur herkes sakalli olamicagina gore onlarin sakalsiz olmasi normal
@Yakisiklibirey00 basit birşey işte sanane sakaldan sanane arkadaşım sakal senin gözüne neden batıyor sakalı yok ama üstü başı berbat eee ne olacak kadın memur giymiş gtne pijama gelmiş al sana giydirme bunlarla mı uğraşacaksın kaç sene önceki tartışmalarda kaldı bunlar sakal mı aracı kullanıyor
Boş yapmayın ya. adam ne yapsa g. tünüze batıyor. Karın ağrısı zorrr
@MrArkadin dünya markası starbucks kafasına takmıyor sen sakala takarak uzaya çıkacaksın dimi 😂😂😂boş yapan belli ya akp li bir belediye başkanı yapsa size ne sakaldan özgürlük naraları atarsınız 😀
Bize ne starbuckstan? Elin amerikalısı yapmıyor diye bizde mi yapmayacağız? Siz sakalı müslümanlık bişanı sayfığınızdan size batıyor
@MrArkadin 😂😂😂güldürdün yine dünya markası diyorum bana Amerikan diyorsun hala her sakallıyı müslüman mı sanıyorsun sen ne içiyorsun
Oğlum dünya markası kimin markası? Türk markası mı? Disiplin şart. Askerde sakallı gezsene görelim?
@MrArkadin ayrıca varsayalım Müslümanlık nişanı sanane sakal mı iş yapıyor hani 16 milyon başkanıydın sakallı olunca düşünemiyorlar mı başı kapalı zihni açık diyorsunuz sakallı ama zihni açık olunmuyor mu ne boş insanlarsınız adamı ilah yaptınız tapar gibi yapmayın her yaptığı doğru değildir sorgulayın nasıl Tayyip her yaptığı doğru değilse yanlışlar da sorgulanırsa bu da öyle 😉
Sen bunu anlamayacak kadar cahilsin kardeşim boşver. Kimse kimseye tapmıyor. Siz adam öksürse niye öksürdün diyorsunuz. Kamuda ve hizmet sektöründe çalışıyorsan kurallar vardır.
Bugun sakalı kesmesin dersin yarın bokunu çıkartırlar dize kadar sakal bırakan olur, üstü başı temizlenmemiş adamlar oturur o koltuğa.
@MrArkadin lan beyinsiz sakalla mı disiplin oluyorsun sakalla mı araç kullanıyor ya sanane ister sakal ister sakalsız yaptığı iş mi değişiyorn
Beyinsiz sensin ya malı. Ağzımı bozdurma benim. Sakalla mı kullanıyor diyor bu kadar canımsın sen
Senin beynini yerinde makarna var anlaşılan. Orda araç kullanmaktan bahsetmiyor ama senin beynin anlamaz
@MrArkadin lan bugüne kadar serbestti ne oldu bugün sakal yarın şu diyorsun hala atıp tutuyorsun bir bok bilmiyorsun insanları istediğiniz kalıba sokmak için tertip düzen dersiniz ananız bacınız aleme verir ister doğurur ister doğurmam diye meydanda koşar durur özgürlük sanane dersin sonra sen gibi sığırlar tertip düzen der işine geldiği gibi az Kahpppr değilsiniz he
Senin ecdadnı skrm sen benim anama nasıl dil uzatırsın senin grtlağını severim
@MrArkadin özgürlük değil mi ister doğurur ister doğurmaz 😉boşver sen keyfine bak bir sakala bir başörtüsüne taktığınız kadar alkole de şu skttrnlete de taksaydın daha tertipli olurdu herşey 😉
Tertibi düzen sağlamak için bence..
Siyasette " Ben geldim " ve "tertip düzeni sağlayacağım" mesajıdır
Kılık kıyafet düzenlemesi kadar saçma bir şey olamaz üst devlet kurumları hariç.
Tam bir saçmalık ülkedeki siyasilerden komple nefret ettim artık ama ayette buyurulduğu üzre neyi hakedersek onunla yönetilirmişiz ülkedeki normal insan sayısı az olunca yönetenler fazla bile bu ülkeye
İşlerine gelince özgürlük yok derler, işlerine gelmeyince tertibi düzeni sağlamak derler.
İkiyüzlü insanlardan oldum olası nefret ederim.
28 Şubat döneminden kalma yasaklar ile 21. Yğzyolda yaşamaya çalışıyoruz. İsteyen sakal bırakır isteyen bırakmaz. Dış görünüşle insanları yargılayan insanların beyni 28 şubatta kalmıştır. Gericidirler.
Erkek düşmanlığı her alanda yüzünü gösteriyor. Sakal nerenize battı acaba da yasaklıyorsunuz? Kadınların saçını uzatması veya makyaj yapmasında sıkıntı yok ama değil mi? İkiyüzlü mahluklar..
Belediye yönetimi kıldan tüyden işlerle uğraşmadan işini yapmalı ideolojik bir karar almamalı.
Saçına sakalına dikkat etsinler babalarının çiftliği değil orası...
Özgürlüğün gözü kör olsun Arabistan bile özgür olmaya başladı ak
Duzen tertip disiplin amacli kamu kurumunda calistigi belli olsun
Çokta gerekli olan bisey defil olsada olur olmasa kanaatindeyim