Cumhurbaşkanı' nın üniversite diplomasının olup olmadığı yıllardır tartışılıyor. Her ne kadar ortaya birtakım diploma veya mezuniyet belgesi benzeri belgeler konuyorsa da bu konuyu dikkatle izleyenler asla tatmin olmuyor. İşte bu konuda tatmin olmayanlar, işi artık Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne taşıdılar.
Mahkeme, konuyu ele almaya karar verdi. Şu anda gelen şikâyetler ve belgeler, raportörler tarafından inceleniyor. Konuyu mahkemeye taşıyanlardan Evrensel Yol Partisi Genel Başkanı Metin Güler, bugün mahkemenin raportörleriyle görüşerek belgeleri sözlü olarak da anlatacak. Metin Güler, bu görüşmeden sonra Strasburg'daki mahkeme önünden saat 15.30'dan itibaren canlı yayın yapacaklarını, isteyenlerin bu yayını Facebook üzerinden izleyebileceğini bildirdi.
Bence yok. Ben inanmıyorum. O kadar parayı olacak ve beyefendi kalkıp okula gidecek ha güldürmeyin beni! Hangi zenginin okula gittiğini gördünüz siz. Her şey elinin altında zaten. Verir parasını alır diplomasını. Bu kadar basit. Sahtesini yaptırmakta onlar için çocuk oyuncağı..
Adam kendisi söyledi. İktisat/ekonomiyle ilgili enstitü ayarında bir yerden mezun olmuş. O 4. sınıfı bitirdiğinde okulu marmara üniversite devralmış. Sene sonunda diplomasını Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünden almış. Aslında üniversite okuyup da mezun olmuş biri değil. Enstitü mezunu. Aynısı 15 temmuz yüzünden bazı özel üniversiteler kapatıldı oralarda okuyanlar devlet üniversitelerin ilgili bölümlerine alındı. Mezun olanlar da Ege, Dokuz Eylül, Akdeniz Üniversitesinden aldılar diplomalarını ama orada okuyup da almadılar. O adamın diploması üniversite değil enstitü diploması.
Millet kanıtlanır da görevden alınır demiş öyle deyince bir gülmek geldi 😂😂😂😂 kim görevden alacak adam kendi kendini diplomam yokmuş deyip görevden mi alacak? 😂😂😂 onu görevden alacak hakim, savcı var mı ülkede. 😂😂😂😂
@Be_smart lise mezunu olanların öğretmenlik yapmaları bir ihtiyaç ile kabul edilmiş. Erdoğan iktidara geldiğinde 2002 yılıydı ülkede üniversite mezunu eksiği ihtiyacı yoktu. Tamamen hukuksuzluk var ortada.
Saçmaladin.. ihtiyaç var diye lise mezunları öğretmen oluyor bu ok? Ama 4 yıllık yüksekokul mezunu, iktisadi idari bilimler enstitüsü, üniversite eğitimi verdiği halde bir üniversiteye entegre olunca sayılmıyor mu? 2002 yılı ile ne alaka? O diploma 2002 de alinmadi.. ve bugün üniversite mezunu öğretmenler atanmiyorken lise mezunu öğretmenlere kimsenin giki çıkmıyor.. sene 2019.. istersen eğitim düzeylerini kıyaslarken üfleme tekniğini kullanma
@Be_smart kendim 4 yıllık fakülte mezunuyum. Bu ülkede eğitim fakülteleri 1960’lı yıllarda kuruldu. Ondan önceleri köy enstitülerinden mezun olanlar öğretmenlik yapıyordu. Liseden mezun olanlar da öğretmen açığı çok olduğu için ve eğitim fakülteleri de az olduğu ve yaygın olmadığı için lisans eğitimi yaygınlaşmadığı zamanlarda devletin okullaşma oranını arttırma politikası sebebiyle liselerden mezun olanlar da öğretmenlik yaptı. İlk açılan eğitiö fakülteleri 2 senelikti. Sonra 4 yıllığa çıkarıldı. Bu lise diplomasıyla öğretmenlik yapmış olanların çoğu 50-60 yaşlarında çoğu da emekli olmuştur ya da bir yerlerde çalışmaya devam ediyordur. Öyle sandığın gibi binlerce yüz binlerce öğretmen yok. Ha, olsa bile bu da devletin ayıbıdır. Benim senin gıkımızın çıkması bir şey değiştirme ki eğitimsen falan bunları takip ediyor. Hala lise diplomasıyla sahte diplomasıyla öğretmenlik yapan varsa yine diyorum ki devletin göz yummasıdır. Şu var başka sahte diplomayla öğretmenlik yapıp devlet memuru olanlar var hatta biri yakalandı emekliliğine birkaç gün kala adamdan işe başladığından emekliliği gelene kadar aldığı tüm maaşını faiziyle geri istemiş devlet ödeyemeyince de hapis kararı var ödeyemez zaten hapse girmiştir çoktan. 15 temmuzdan itibaren tüm devlet memurlarının öğretmenler başta olmak üzere sahte diplomayla başka diplomayla öğretmenlik yapanlar meslekten alındı soruşturma açıldı. Ben kendimde öğretmenim lise diplomasıyla öğretmenlik diploması dışında öğretmenlik yapanları en başta ben karşıyım. Ama devleti yönetecek adamlarda aranan bir yasa var kural var: “ÜNİVERSİTE MEZUNU OLMAK” bu kuralı ben koymadım. Gerek görülmüş ki koyulmuş. Bu zamana kadar gelen Atatürk, İsmet İnönü gibi İstiklal Savaşında görevli olanlar dışında Cumhurbaşkanlığı yapan herkes üniversite mezunuydu. Ve yabancı dil biliyordu. Bu devleti ne kadar okumuş aydın bir kişi yönetirse devlet o kadar ileriye gider.
Erdoğan'ın mezun olduğu okulda mezun olduğu için devlette yıllardır burokratlik yapanlar, yüksek lisans yapanlar, doçent ve Prof olanlar bile var.. o yüzden üniversite mezunu... Ama o öğretmenler yuzbinleri buluyor çünkü çoğu görevde... hala ufluyorsun..
Atatürk yabancı dili Osmanlı subayı olduğu için biliyordu... bu arada bir de Ecevit var, Robert koleji mezunu olduğu için biliyordu.. emin değilim ama sanırım Ecevit lise mezunuydu..
@Be_smart Atatürk zamanında Atatürk’e bir eleştiri yöneltmişler düşüncelerine yönelik sen halkın seviyesinde değilsin halkın tepesindesin diye Atatürk de demiş ki bu ülkenin muassır medeniyetler seviyesine çıkması için halkının Batılılaşması, eğitim seviyesinin yükselmesi, hurafelere itibar etmemesi lazım. Ben halkın seviyesine inersem bu ülke muassır medeniyetler seviyesine gelemez halk benim seviyeme çıksın demiş. Ve inkılaplarına başlamış. Okuma yazma, seçme seçilme, şapka, kıyafet reformu, üniversite eğitim reformu kadınların çalışması okuma yazma seferberliği falan da filan da kendisi gitmiş HALK İÇİN MEDENİ BİLGİLER KİTABI yazmış okullarda orduda her yerde bedava dağıtılmış. Vergi nedir? Neden alınır? Hak Nedir? Devletin vatandaşa karşı hakları, halkın vatandaşa karşı hakları nelerdir? Cumhuriyet nedir? Demokrasi nedir? Bugün bunları herkes aşağı yukarı bilir ama o zaman okuma yazma bile bilmiyorlardı. Eğitim seviyesi yüksek çağına ayak uyduran çağını anlayabilen idarecilere ihtiyacımız var. Bu teknolojiyle çok ilgilenmemek lazım mazallah kafayı yersin diyenlerden yönetici olmaz. Kadın çalışmasın çocuk yapsın evine baksın en önemli meslek anneliktir diyen biri bu ülkeyi idare etmemeli. Sonra Batı bizi gısganıyo dediklerinde Avrupalı insanlar dalga geçiyor Erdoğanla Türkiyeyle. Bu ülke bunu hak etmiyor
Hiç seçim yapılmayan bir ülkede demokrasi nedir kitabı niye dağıtıldı diye de bir sorsaydin keşke... hani sorgulama yapabiliyorsan ki.. sanırım tek tip düşünce ile epey zor
@Be_smart Erdoğan'ın teknolojiye karşı olduğunu söylemek için tek tip gaste tek tip tvittir okumak lazım... hiç yaniltmadin.. tebrik ediyorum vizyonunu.. bu arada Atatürk ten kıssalar söyleyince daha bilgili olmuyorsun, sadece Atatürk u kullananlardan biri oluyorsun.. konu üniversite diploması idi ve sen cuvalladin.. iki nokta
(BAL GİBİ DE TEKNOLOJİYE KARŞI ÖYLE OLMASA BU ÜLKEDE, TWİTTER, YOUTUBE, WİKİPEDİA YASAKLANMAZ ELİNDEN GELSE İNTERNETİ BİLE YASAKLAYACAK. BEN ATATÜRK ÖRNEĞİNİ SEN ANLA DİYE VERDİM. BAL GİBİ DE TEKNOLOJİYE BİLİME KARŞI AKP GELDİĞİNDEN BERİ DERS KİTAPLARINDAN EVRİM, VÜCUDUMUZU TANIYALIM GİBİ KONULAR KALDIRILDI. YİNE OKULLARDAKİ FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ, FELSEFE PSİKOLOJİ EPİSTEMOLOJİ SOSYOLOJİ GİBİ DERSLER TEK TEK KALDIRILDI. MİLLİ GÜVENLİK DERSİ VARDI O DA KALDIRILDI BU DERSLERİN HEPSİNŞ BEN LİSEDE GÖRDÜM. BİLİME KARŞI OLMASINI FİZİK KİMYA BİYOLOJİ COĞRAFYA GİBİ BRANŞLARI ATAMAL YERİNE DİNCİLERİ TARİKATÇILARI ATAMALARINDAN ANLARSIN.
@Be_smart Hiç seçim yapılmayan bir ülkede demokrasi nedir kitabı niye dağıtıldı diye de bir sorsaydin keşke... hani sorgulama yapabiliyorsan ki.. sanırım tek tip düşünce ile epey zor
TEK TİP DÜŞÜNMEN SENİ BELLİ EDİYOR. BİZİM BİLİMDEN TEKNİKTEN ANLAYAN BİRİLERİ İDARE ETSEYDİ BİZİM EN ÇOL YATIRIM YAPTIĞIMJZ SEKTÖR İNŞAAT DEĞİL TIP TEKNOLOJŞ SEKTÖRÜ OLURDU
@Be_smart Avrupalı insanları da kendine örnek olarak alman ayrı bir emperyalist özentisi.. Erdoğani öven veya desteklwyen biri değilim ama onu Avrupalılar sevmiyorsa demek ki doğru yolda da diyebilirim.. bana ne Avrupadan, bırakın şu batı yalakaligini, batıya hoş görünmenin neresi meziyet? Medeni olmak ayrı, Batı'nın sevmemesi ayrı.. lütfen biraz akıl kullanalim
AVRUPA ÖZENTİLİĞİNİ YÜZDE 100 İTHAL SARAYDA OTURANLAE İYİ BİLİR. SENİN O KISKANIYORLAR DEDİĞİN BATININ SANA VERECEĞİ ARABAYA SİLAHA ETE MERCİMEĞE MUHTAÇSIN MUHTAÇ BIRAKILDIK.
@Be_smart Avrupadan, bırakın şu batı yalakaligini, batıya hoş görünmenin neresi meziyet? Medeni olmak ayrı, Batı'nın sevmemesi ayrı.. lütfen biraz akıl kullanalim
AB’YE ŞİRİN GÖZÜKÜP AB’YE GİRECEĞİZ DİYE SEÇİM VAADİ YAPAN ERDOĞANA DE ONU SEN 😂😂😂😂
@Be_smart Ab ye girmek ve Avrupalılar bizi begenmiyir demek aynı mi
AB’YE GİRMEK İÇİN ONLARIN KURALLARINA UYU TAVİZLER VERMEN GEREKİR BEN BUNU ZATEN İSTEMİYORUM. İLK TAVİZ DOĞUDAN ERMENİLERE VE KÜRTLERE VERİLECEK SONRA EGEDE VERİLECEK KIBRISTA VERİLECEK BUNU İSTEMİYORUM ZATEN
Fizik kimya ve biyoloji derslerinin saatleri her zaman matematiğe göre azdı, şimdi de aynı.. istersen uydurma farklı yerlerinden.. fen bilimleri öğretmenleri hep zor atanirdi. bu yeni değil
@Be_smart Ders saati azaldı ile dersler kaldırıldı arasındaki anlam farkını anlayamayan bir öğretmen olduğunu kabul et
TAMAM ÇOCUĞU OLMAYAN EVİ BARKI OLMAYAN ORADAN ORAYA YAŞAYAN BİR TİP OLDUĞUN BELLİ bir YAŞTAN SONRA ÜRER MİSİN BİLMEM DE BİR GÜN ÇOCUĞUN OLUR DA LİSE ÇAĞINA GELİNCE EĞİTİM SİSTEMİNE HİÇBİR SK ÖĞRENMEDEN MEZUN OLMASINI ÜNİVERSİTE SINAVINDAN SIFIR ÇEKİNCE ANLARSIN.
Bu ülkeyi ileri götürecek dünya ülkesi haline getirecek adamları kendi elimizle ABD’ye AVRUPA’ya kaptırıyoruz Türkiye hem eğitim hem de ekonomik anlamda kaybediyor. Bu ülkeyi geliştirmek yerine AVRUPAYI ABDYİ geliştiriyor buluşlarını çalışmalarını onlara yapıyor. Biz de onları satın alıyoruz farkımız bu.
Diplomasının olmaması, hukukun işlememiş olduğunu gösterir. Asıl sorun bu. Yoksa görevden falan alınma mümkün değil.
Demokrasi sandık değil, hukukun üstünlüğüdür. AKP iktidarı, önce FETÖyle beraber hukuku hiçe saydılar, FETÖ tasfiye edilince de ortada zaten hukuk falan kalmayınca istediği gibi cirit attı.
Meclis işlevini yitirdi, atanmışlardan kurulu bir bakanlık icat ettiler, ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
Demokrasi falan değil bu, onu söyleyeyim. Güçler ayrılığı, hukukun üstünlüğü, kalmayınca sandık da anlamsızlaşır.
Erdoğan'ın diploması olsa ibraz ederdi. İbraz edemediğine göre onun cumhurbaşkanlığı adaylığını kabul eden ve mazbatasını veren YSK da suç işlemektedir. Bu durum da Türkiye'nin bir hukuk devleti olmadığını ve adalet sistemi olmadığını belgeleyen hususlardan sadece bir tanesidir. Mevcut anayasa değişikliği ile en az 4 yıllık fakülte mezunu olma şartı kaldırılıp üniversite mezunu olma ifadesi getirildi. Bunun nedenini anlayamadım.
@ChinaTrading O da belli değil. İşin daha ilginci ne dönem arkadaşı, ne dersine giren bir tane hocası, o dönemden kimse yok. Tek kare fotoğraf yok, Ben onun sınıf arkadaşıydım, dönem arkadaşıydım diyen kimse de çıkmadı. Gerçekten bir üniversite okuyup okumadığı da muallakta.
Diplomayı görünce ne olacak peki içleri rahat mı edecek ülkenin daha önemli sorunları kadın ve çocuk cinayetleri taciz ve tecavüzleri hayvan vahşetleri varken böyle gereksiz ve saçma bir konuda AİHM nin çabalamasını akıl ve mantık dışı olarak görüyorum..💫
Diplomasının olmadığını, gösterdikleri diplomanın veriliş tarihi ile fakülte açılış tarihinin tutmadığını, bir tane üniversite arkadaşının (bence yok ama varsa tabi) yahu biz bu adamla aynı fakültede okuduk bakın bu da fotoğrafı, belgesi, yoklaması vs demediğini herkes biliyor. Attığı bütün imzalar, aldığı ve onayladığı katarlar hepsi geçersiz aslında.
Diploması olmayan birinin cumhurbaşkanı olma yasağı var. Bakalım ne olacak. Ama akp nin iktidardan düşeceğini sanmam. Biraz zor. Keşke akp gitse, İyi parti ya da chp gelse başa. Şu ankinden daha iyi bir yönetim olacağını düşünüyorum. En azından eğitim ve ekonomi düzelir.
Bu adamın diplomasının olmadığını, bu konuda verilen onca şikayete senelerdir adam akıllı hiçbir cevap vermediğini ve mırın kırın edildiğini biliyoruz.
Yalçın Küçük denen Deli Bedri herif atmıştı ilk bu lafları ortaya. Eskiden Kalemler ve Kılıçlar isimli boş boş konuşmanın yanında bayağı dolu şeyler söylediği bir programı vardı.
''Biz o programda Beren Saat'i konuşmadık, mesela Recep Tayyip Erdoğan'ın diploması var mı yok mu onu konuştuk'' demişti. Sene henüz 2006 falandı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
diploması yoksa nasıl yedek subay askerlik yapmış? 1111 nolu askerlik kanuna göre üniversite mezunu olmayanlar yedek subay olamaz burdan bile hala zırvalıyorsunuz üstelik oda tv boş muhalefetin yayın grubu. Türkiyenin muhaefetinin acınası hali akp proje sunar yapar bunlar diplomayla uğraşır halk süt der bedava servis der zama finansal güncelleme der peh.
Olup olmamasını bir önemi yokki bu saatten sonra, adam bir sürü diplomalıyı parmağında oynatıyor gözünün içine baka baka yalan konuşuyor, ne kadar odtülü, boğaziçili var ise maymun etti. Ülkenin anasını ağlattı, her kuşu gibtik bir leylek kaldı hesabı her şey ayyuka çıkmış fetö ile altlı üslü combo olmuş, hırsızlığı dillere destan olmuş k. çını yırtıyorsun inandıramıyorsun çıkar ben yaptım oldu eyyy aihm sen kimsin ya der, PKK, yı salar dağa paketler iade eder
yok diploması ben inanmıyorum. ulan bir tane insanın sınıf arkadaş çıkmaz mı? benim mezun olduğum tarihten İTÜ den bir ton sınıf arkadaşım var yan sınıf desen ona keza. ben inanmıyorum cumhurbaşkanına. yeterli ehliyete sahip değil cumhurbaşkanı.
Şu adamin size neyi batmadi... diplomasi olsa ne olmasa ne?500 diplomaliyi cebinden cikartir... halkin yuzde 50 sinin oyunu almis bir adam secilmis kazanmis siz neyin kafadindasiniz... al bu sarki benden size gelsin😅 Uykular haram oldu size😅
Farketmez yoksa ne olacak hadi naş artık cumhurbaşkanı değil misin diyecekler o yüzden tartışmaya bile gerek yok ama diploması yok bu adamın bu zamana ladar adam gibi ispatlayamadı bundan sonra da ispatlayamaz
var. ama almamış gidip çünkü. orda kendi düşüncesi olmayan bir beyannameyi okuması ı istemişler ben bunu okumam demiş zaten kitabı var yazar orda da diyor. bence var.
Yoksa bastırır bir tane tarihi kayıtları bile değiştirir çok mu zor , ayrıca olmadığı ortaya çıksa ne olacak ki ona oy verenlerin diplomasi var mı ki sanki , boş uğraşlar
Bir çok üniversite mezunu diploma yerine çıkış belgesi ile iş hayatına başlıyor, diplomayı çoğu almak için üniversiteye uğramıyor bile.. o yüzden çok saçma bir sorgulama... yüksek öğrenimi bitirdiğini gösteren herhangi bir belge yeter
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Diplomasi olanlarida gorduk 80lerde 90larda kafalari sadece ulkeyi yerin dibine nasil sokabilirize calisiyor. Millet. kepenk kapatip kasa atiyordu baskanlarin umrunda degildi. Para varda biz mi sakliyoruz diyenlerde oldu. Sskda baskan olup cesetleri cope attiranlarida biliyoruz
Şu an Türkiyenin dış borcundan hazinenin açığından kapanan iş yerlerinden işsizlik oranından haberin yok 😂😂😂😂😂 dolar euro o zamandan daha pahalı şu an aç bak internete. Bu insanlar bu kadar istatistiğe rağmen nasıl bu kadar cahilce konuşabiliyorlar zerre anlayamıyorum akli melekeleri yerinde olan kimse anlayamaz. Ya çok zor bir şey değil. Böyle yazmadan önce google gir: 1990 yılında asgari ücretle kaç altın alınıyordu? 1990 yılında dolar euro kaç liraydı? 1990-2000 yıllarında Türkiye’nin ithalat-ihracat, dış borç TÜİK verileri? 1990-2000 yılı Türkiye işsizlik verileri desen göreceksin. Her şey internette var. TÜİK’e ulaşmak bu SGK’ya ulaşıp araştırmak çok zor değil. Sen telefon kullanabiliyorsun internete ulaşabiliyorsun instagramda, ks’de karı kıza yürüyüp böyle salakça cahilce cevaplar verinceye kadar araştırsan bu soruları Türkiyenin parasının o zamandan daha değersiz olduğunu, altının euronun doların daha pahalı olduğunu, ihracat ile ithalat arasında makasın daha da açıldığını ve ithalatın önleneme bir şekilde arttığını, ülkeye giren ber ithal ürünün dolar ve euroyla girdiğini hazinede altının rezervlerimizin azaldığını işsizliğin kapanan iş yerlerinin 1990-2000 yılından daha kötü olduğunu görürsün. İhracatın ithalatını ne zaman geçerse işte o zaman hazineye para girer. İşte o zaman gelişmişlik artar. Bu ülkenin ithalat ihracat dengesi 1960’lı yıllarda Demokrat Parti (siyasal islamın ilk saç ayağı) ile başladığını ondan sonra gelen sağcı/ siyasal islamcı/Avrupa ılımlı islamcı tayfa ile 2019 yılına kadar giderek dışa bağımlı olduğumuzu anlardın. Ama nato kafa nato mermer.
Konunun aslı diploma değil, Erdoğan düşmanlığının geldiği bu nokta, siyasi oksun başka yollarla olsun birsey yapamayan böyle bir kesim bu tür gündem. olusturarark itibar kaybı icin ugrasıyor, Ülkemiz ne düsmanlıklar ile ugrasırken önemli olan hicbirzaman dış düşmanlar olmamıştır herzaman içimizde böyle satınalınmıs uşaklar daha sorun olmustur, yazık
Diploması var ya da yok önemli değil bunlar, önemli olan ülke adına iyi işler yapmaktır, mesela geçmişteki bir çok diplomalı başbakandan bir sürü iyi işler yaptı. Yani her şey diploma değildir.
Hayır yok öyle bir kayıt bulunamamış üniversitede bunu oraya seçenleri de cezalandırmak gerekiyor yok öyle bana bir şey olmazcılık bunun altından daha neler çıkar neler.
Var mı yok mu bilmem de? Eğer yoksa, millet halen bu kadar peşine takılması yanlış. Sonuçta hukuksuzluk var ortada.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
şu ana kadar yaşananlar olmadığını gösteriyor. tahminler askerliği yedek subay olarak yapmak için sahte diploma ayarladığı fakat siyasette ilerleyince bundan geri de dönemediği yönünde :)
Sahtesini çıkarır o çünkü oğlununda ehliyeti yoktu Bir sanaççıyı ezdi oğluna sahte ehliyet çıkarmıştı tarih yalan söylemez hatta oğlu ceza almadan bırakıldı belediye başkanıyken ne
Avrupa insan hakları mahkemesi en çok Kıbrıs taki tasinmazliklarla ilgili ceza veriyor şu an Kıbrıs rum kesiminin 10 binden fazla davası var onun haricinde 74 harbinde kuzeyden güneye kaçan binlerce rumun davası hala sürüyor
En aza derken? Daha birçok dava devam ediyor sadece 2014 yılında Kıbrısla ilgili ödeme yapıldı en önemli kapalı maraş buralar 74 yılına kdr çoğunluk rumdu şu an giriş çıkışlar kapalıdır ve TSK elindedir
Sana şöyle soyluyim kardeş 1974 yılına kdr Kıbrıs rumları kuzeyde çok zenginleri turizm bizim elimizdeydi 74 harekatı ile beraber neyi varsa yoksa bırakıp güneye göç ettiler kuzeyde kalan diğer rumlarada tüm taşınmazliklarimiza el konulup turkiyeden gelen hataylilarara satıldı ve satilior ayrıca buraların değeri para ile olculemezdi
Ne kadar büyüttünüz olmasa bile kendi ayarladığı bir rektörle geçmişte orada okuyup vefat etmiş birinin bilgilerini kendine yaptırırlar cok komiksiniz belgesinden korkmasa çıkarırdı sesi çıkmıyor hiç açıklama yaptımı ben görmedim eğer öyle bir sey olsaydı konusurdu ve her kanal yayın yapardı hani her insanda beyin var ama biraz calıştırmak gerekir, emeklerine sağlık güzel bir soru olmuş
Abartmayın artık arkadaşlar. Adam bu ülkenin CUMHURBAŞKANI. Seversiniz sevmezsiniz. SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ... #chpkkhdpkkiyipartifetöabamerika yandaşı olmayın..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yok ya ne diplomasi yok diploma falan diplomayi gectik artik calmasa yeterdi
En İyi Cevaplar