Merhaba. Önceki paylaşımlarımda bu konu hakkında bahsetmiştim. Muhalefet de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a diplomasını sorunca bazı yetkililer tarafından cevabı belgeli olarak açıklandı. Fakat ben kendim olarak ister bana öneyargılı diyin, ben bu belgelerin sahte olduğuna inanmıyorum. Ülkemiz aslında Amerika gibi olabilir. Ama olamıyor. Çünkü iktidar bir yerde geri dönülemez bilerek bir hata yaptı. Bundan eminim. Amerika'da asgari ücret fiyatların çok üstünde yükseliyor. Örneğin bir ürünün fiyatı bu yıl 50₺iken önümüzdeki yıl fiyat 150₺ oluyor. %200 artıyor. Fakat asgari ücret sadece %50 artıyor. Amerika'da ise yıllardır bir ürünün fiyatı 5$. Asgari ücret ise 500$ artıyor tahminen. Bizim Cumhurbaşkanının ne eksikliği var?(!) Ayrıca yerli otomobil üretimi konusunda bir yalanın olduğunu sansam da fiyatlarına baktığımda milyon₺'yi geçiyor fiyatı. Bence yerli bir otomobilin fiyatı her asgari ücretli vatandaşın alabileceği seviyede olmalı. Ayrıca Hatay'da yıkılan devlet hastanesinin yerine atılan temelin olmadığı görüntüsü de paylaşılmış durumda. Artık bu yolsuzluklara, yalanlara, hırsızlığa son verilmesi gerekmez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
İktidar ne derse asla inanmıyorum. Bizim buraya da yeni devlet hastanesi yapılacaktı. Hatta bir bina yıkıldı. Ama yapılmadı. İki yıldır gelen giden yok. Ben kendi gözlerimle görüyorum.
Yahu üniv okumazsa arkadaşı nasıl olacak Arkadaşı olacak beraber okuduk diyecek Onu şimdiye kadar üniv isbat ettin diye bakan yapardı EMİNEYE HACCA GİDERKEN UCAKTA YANİNA OTURMUS aile bakanı oldu
Ülkenin çivisi çıktı bakan olmak bu kadar kolay saçma ülke bu
Ben değişiklik istiyorum sadece , Merak akşener İktidara gelseydi güzel olurdu da İmkansız baya , Kadın o kadar çırpındı bir de son anlarda Mansur aday olsun diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence sahte
Kanıtlar
her şey geçtim arkadaşı olmaması mümkün değil
Yani sahte
Arkadaşı da yok değil mi Erdoğan'ın?
Yok
Bu iktidarın saçmalıkları bunlar.
Okuyan bir insanın arkadaşı vardır muhakkak.
Secenin hiç mi suçu yok
Her şey ortada
Adam Sivas Cumhuriyet üniversitesi biz açtık dedi alkışladı
Hast demedi
Halk layık olduğu gibi
Sece ne demek anlamadım
Bu cümlenizi Erdoğan aleyhine mi lehine mi kullandınız
Yahu üniv okumazsa arkadaşı nasıl olacak
Arkadaşı olacak beraber okuduk diyecek
Onu şimdiye kadar üniv isbat ettin diye bakan yapardı
EMİNEYE HACCA GİDERKEN UCAKTA YANİNA OTURMUS aile bakanı oldu
Ülkenin çivisi çıktı bakan olmak bu kadar kolay saçma ülke bu
Ülkeye devlete kimse laf edemez. Ama hükümete küfür de hakaret de ederiz.
Hükümet devleti bu hale getirdi. oyum Kemal Kılıçdaroğlu
Yok hocam ameriganın oyunları bunlar onu boşverde çıkar sen cebindeki telefonu bakem
Telefonum Galaxy S9. Ama binbir borçla alındı.
Senin telefon?
Şaka yaptım hojam ya
Amerika'nın oyunlarıysa niye engellenmiyor?(!)
De mi
Benim telefon Gm8 bu arada , Zamanında 1000 tl ye aldım
Bu telefon şimdi 10k'yı geçmiştir
S9 mu?
Evet
İkinci el almaya değer mi?
Maddi durumun varsa alırsın
0 el
Sıfırı kalmamıştır onun
Bilmiyorum. Seçimde kime oy vereceksin
Ben ilk defa kullanacağım , Büyük ihtimal boş basarım ya da Muharrem ince ye veririm
Ya seb
Ben ömrüm boyunca Kemal Kılıçdaroğlu
Mert, namuslu, adaletli birisi. Kendisini tanıyorum. Üyeyim ben de
Kk yönetemez ülkeyi
6 lı masa biraz güven veriyor ama
Bilemeyeceğim
Ben güveniyorum.
Ben değişiklik istiyorum sadece , Merak akşener İktidara gelseydi güzel olurdu da İmkansız baya , Kadın o kadar çırpındı bir de son anlarda Mansur aday olsun diye
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!