Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diploması?

Merhaba. Önceki paylaşımlarımda bu konu hakkında bahsetmiştim. Muhalefet de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a diplomasını sorunca bazı yetkililer tarafından cevabı belgeli olarak açıklandı. Fakat ben kendim olarak ister bana öneyargılı diyin, ben bu belgelerin sahte olduğuna inanmıyorum. Ülkemiz aslında Amerika gibi olabilir. Ama olamıyor. Çünkü iktidar bir yerde geri dönülemez bilerek bir hata yaptı. Bundan eminim. Amerika'da asgari ücret fiyatların çok üstünde yükseliyor. Örneğin bir ürünün fiyatı bu yıl 50₺iken önümüzdeki yıl fiyat 150₺ oluyor. %200 artıyor. Fakat asgari ücret sadece %50 artıyor. Amerika'da ise yıllardır bir ürünün fiyatı 5$. Asgari ücret ise 500$ artıyor tahminen. Bizim Cumhurbaşkanının ne eksikliği var?(!) Ayrıca yerli otomobil üretimi konusunda bir yalanın olduğunu sansam da fiyatlarına baktığımda milyon₺'yi geçiyor fiyatı. Bence yerli bir otomobilin fiyatı her asgari ücretli vatandaşın alabileceği seviyede olmalı. Ayrıca Hatay'da yıkılan devlet hastanesinin yerine atılan temelin olmadığı görüntüsü de paylaşılmış durumda. Artık bu yolsuzluklara, yalanlara, hırsızlığa son verilmesi gerekmez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
İktidar ne derse asla inanmıyorum. Bizim buraya da yeni devlet hastanesi yapılacaktı. Hatta bir bina yıkıldı. Ama yapılmadı. İki yıldır gelen giden yok. Ben kendi gözlerimle görüyorum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diploması?