Oyuncağı alınan çocuk gibi ağlıyor ama bu da senaryo. Unutmayın her işin içinde bir iş vardır. Karşılıklı oluyor herşey. Görevden alınan belli kısım tekrar yeni yerlere geldi. Fakat iki üç kişi dışında. Neden? Bunlara parti kurdurup kaybettikleri oyları toplamak. Eğer bunları destekleyen kısım çoğalırsa ve hissedilise ki ve bu olacak. Erken seçim kararı alınacak.
Hiç bir siyaset adamını günahım kadar sevmiyorum. görevden alınmasan sende aynı geminin yolcususun yani. aynı pislikleri birlikte yapacaktınız. neyse siyasete bulaştırmayın beni, gerçekten tek adam vardı oda Muhsin reis di. gerisi düzenbaz, para için şerefini satan ahlaksız adamlar topluluğu
15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi teşebbüsü ile kaderimize hükmetmek isteyenlere karşı milletimizin her bir ferdi ile her etnik mezhebi kökenden her toplumsal kesimden her siyasi görüşten her bölgeden birlikte verdikleri doğal refleks milletimizin tarih sahnesinde onurla yer almasını sağlamıştır. O gece ‘Elif' gibi dimdik duran şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Onlar bize sadece demokrasiyi ve bu ülkeyi bize emanet etmekle kalmadı, aynı zamanda gelecek nesillere her bir kritik eşikte onurla anacakları bir büyük birası bıraktılar.
Bugün bizim üzerimize düşen temel görev bu büyük mirasa sahip çıkmak, insan hakları ve temel demokratik özgürlükler temelinde bir daha bu milletin hiçbir darbe teşebbüsü ile karşı karşıya kalmaması için omuz omuza vermektir.
Her türlü dışlamanın, ötekileştirmenin karşısında 15 Temmuz gecesi şehit olan aziz şehitlerimiz bize o gece verdikleri mücadele ile aslında temel bir şiarı da öğretmişlerdir. Biz omuz omuza verdik demişlerdi o şehitler. Siz de omuz omuza verin. Bir gün yine böyle bir sınama ile karşılaştığımızda dimdik ‘Elif' gibi durun.
Verdiğiniz linki okumadan coşuyor ve hatalarınızı kabul etmiyorsunuz. Arkadaşım lütfen oku ve yanlış link verdiğinin farkına var lütfen. Beni karşı görüş gibi algılamayı bırakıp, oku, düşün ve yorumla. :)
Siyasetin içinde doğru kişilik ve hizmet yapma hevesinde olan hiç kimse yok.. bu millete umut olmaya aday insanlara bak;hepsi yalancı, üç kağıtçı hatta kirli tezgahlar içinde/peşinde hain !!
En İyi Cevaplar