Abi benim anlamadığım yargılanması gereken bir konu varsa kimse dokunulmaz değildir şu bayraktan ve Türk milletinden, İslamiyetten büyük hiç bir şey yoktur. bizim millet artık kafayı yedi yok şuna gücü yetmez yok buna gücü yetmez arkadaşım bu milletin herşeye gücü yeter zira Osmanlı devletinin çökmesine yardımcı olmuş bir milletiz biz bu kafa ile her şey yaparız afferim size aydın kafalar aydın sınıflar afferim size siz sadece milletimizi devletimizi kötüleme çabası içinde olun biz çomarlar bu ülkeyi savunuruz (hiç bir parti veya siyasal bir şey skmde değil parti felan tutmuyorum ) ben sadece bir Türk vatandaşıyım..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılne güldüm ya adolf küllerinden doğuyor demekki
20 Yorumla
- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılYargı tek adamın elinde, savcılar hakimler reise secde ediyor. Kanuna uygun davrandığı için görevden alınan savcılar var bu memlekette. Gece yarısı vinçle pankarta kaldıran savcıların altında milyon dolarlık arabalar var. Yani her şey olabilir bu saatten sonra. Akp alenen diktatörlüğü ele alıyor. Karsında gerçek bi muhalefet yok çünkü. Gündem değiştirme taktikleri bunlar. Dokunulmazlık kalkarsa aynı gerekçelerle yüzlerce akpli de elek altına düşer.
Muz cumhuriyeti dedikleri şeyin tam karşılığıdır Türkiye.90 Yorumla
"Halkı kin ve düşmanlığa sevketme"ymiş Kılçdaroğlu'nun fezlekesinin nedeni. E o zaman bu işin ehli AKP. Özellikle Erdoğan. Yani gençlerine terörist diyen, Lgbt sapkınlık diyen, biz yaptık oldu diyen, dini sömüren bir adam halkı kin ve düşmanlığa asıl bu şekilde sevkediyor. Fakat o Reis-i Cumhur değil mi?
140 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılBu herifi sevmem ama şunu iyi bilmek lazım ülkemiz artık demokrasiyle yönetilmiyor. Nedeni şu kim ki ; Sultan tayyip efendiyi kızdırır, kolluk kuvvetleri yeniçeri misali tepesine çöker, hemen mecliste (çoğunluk oldukları için) onun kanuni boyutuna kılıf giydirir.
Korkudan kimse aleyhte konuşmayı bırak yapılan işleri sorgulayamaz oldu.
Yazık çok yazık ! Son 4-5 yılda bildiğin 100 yıl geri gittik..60 Yorumla
+1 yılZaten dokunulmazlık başlı başına saçmalık kimsenin dokunulmazlığı olmamalı, zaten bu ülkeye en çok zararı verenler dokunulmazlıkları olanlar
70 YorumlaDokunulmazlığı kaldırılması gereken bu kadar hırsız baştayken bu ülkede her şey olur. Dinazor land yapan mal yargılansın önce niye yapmış paralar nerde
70 Yorumla
+1 yılGundem değistirme cabaları ve korkutmak herhalde
Kılıçdaroğlu ve chp ne zaman korktuki boş çabalar100 Yorumla
+1 yılAsıl dokunulmazlığı kaldırılması gereken kişi işte bu fotoğrafta;
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTU8BztUHxxy3pOw1im3f_lL-pwixeWOYP_mA&usqp=CAU11 Yorumla- +1 yıl
Top ayağa çık oturdu bende ampul gibi astım 90'a!
Kimse kusura bakmasın.
Bak benim dokunulmazlığım da yok.
Ama g. tümden korkum da yok.
+1 yılKılıçdaroğlu'nu sevmem ama dokunulmazlığının kaldırılması gereken bir durum yok. Adam muhalefet lideri doğal olarak da muhalefet yapıyor. Kışkırtıcı konuşuyor, hakarete varan şeyler söylüyor diyebilirler ama karşı taraf da aynı şekilde davranıyor.
60 YorumlaŞu kaybolan milyar dolarlar var ya. Hani nerede diye sormanın suç sayıldığı. Galiba o soruyu çok sordu. Dünya'da ilk kez muhalefet lideri muhalif olduğu için yargıya gönderilmeye çalışılıyor. Umarım genç arkadaşlar 2023 de bunu değiştirmek adına birşey yaparlar.
118 Yorumla- +1 yıl
Sadece fikri kendi başta olsa yapmazdı ama. Vatandaşı ezdi soydu İnönü agır vergiler evini malını elinden alma sürme hapis. Allah onlardan korusun ülkeyi. Atatürk düşmanı idi hile ile başa GECİP ilk işi Atatürk ümüzün izlerini Türkiye den silmek oldu paradan Atatürk resmini aldı kendi resmini koydu. İslam a savaş açtı. Atatürk e kabir bile yaptırmadı. Menderes yaptırdı onuda astı CHP
- +1 yıl
Her olayda sebep sonuç ilgisi var... oradan gidecek olursak seçimlerden bir gün önce PKK ya çağrı yapan terör örgütünün arananı akp için trt oy istedi. Rahmetli Demirel çok güzel bir sözü vardır. Siyasette dün yoktur. Şimdi vardır. Kaç kuşak değişti. Y ve Z kuşakları var şimdi. Herşey değişyor. Yok mu herkesin fettullah Gülen ise resimleri. Oy istemeler. Neden irticai faaliyet bulunan harp okullarına almanın kapısını açtılar. Ordu irticai hareketler yüzünden dağılmadı mı
Kaldiriponuda tutuklasinlar kendi düşennağlamaz kürsü dokunulmazligi kaladirilma teklifine evet diyen kendisi kendi kazdigi çukura düşsün.. tabiki muhalefetin böyle susuturulmasi hoşuma gitmiyor ama hdpden sonra sıra kendilerine gelecegini bilmeleri gerekiyordu...
00 YorumlaÖzgür bir ülkeyiz diyene gülerim.
Kimse özgür falan değil.
Farklı bir düşünceye, görüşe sahipseniz daha beter.
Konuşmak, eleştirmek, beğenmemek vs. sıkıntılı işler artık.
Ben üzülüyorum ya ülkem için.538 Yorumla- +1 yıl
@birumut39 aynen öyle
- +1 yıl
Dünya açılım için zorladı bizde pkk ya açılımda yapsak onlar terörist uslanmaz dedik bunu gösterdik dünyaya bsonra alayını vurduk dünya sustu. Barzani ye gelince barzani ve asker leri pkk ile yıllardır çatışıyor barzani kürt lideri pkk degil. Pkk ya karsı beraber operasyon yaptık kuzey ırak ta bizzat katıldım.
- +1 yıl
Gösterirken teröristlerle yakın oldun. Kolkola girdin. Şimdi başkalarını bununla suçlamak adalet veya vicdan mıdır?
O yapınca yanlış, bu yapınca doğru mudur?
Dünyaya gösterdik de ne oldu, ne değişti onu da anlamış değilim. Aynı desteği almaya devam ediyorlar. Bu kadar zaman varlıklarını sürdüremezlerdi yoksa. Amerikan silahları çıkıyor hala ellerinden.
Adalet terazisi malesef yanlış çalışıyor. Görmek istediğinizi görüyor, istemediğinize gözlerinizi kapatıyorsunuz - +1 yıl
Aptal mı 😅 Niye seninle aynı düşünmüyorum diye mi? Hiç aptal bir kadın değilim. Bu kafa şeriat kafası? Ne yapacaksınız. El kadieliler gibi kafa mı keseceksiniz? Neyi engellemeye çalışırsan o daha çok büyür. Evrenin böyle bir sistemi vardır. Herşey kendi doğasında yaşamak zorundadır. Malesef bu şekilde İslamcılık İslama en çok zararı veren şeydir.
Bugün oruçluyum. Dindar bir ailede büyüdüm. Sizin gibi müslümanlar görmekten gerçekten nefret ediyorum bu ülkede. Hoşgörüye ne oldu? Geleneksel öğretilerimize ne oldu? Çıkın şu kafadan artık. Düşmanlıkla, parmak sallamayla, asarız keserizle ancak zarar verirsiniz bu dine. Başka bişey değil - +1 yıl
Siz niye hepiniz böyle ortak bir bölük gibi hareket ediyorsunuz. Niye ötekileştiriyorsunuz. Niye size göre sizin gibi düşünmeyen herkes terörist, İslam düşmanı, ülke düşmanı.
Sen benim vatanseverliğimi bilemezsin. Dini inancımı bilemezsin. Asıl öyle ortalıkta oycuyım buycuyum diye gezenler hiç bişeydir! Onlar şatlatandır.
Benle konuşurkenki uslubuna bak. Hep kavga eder tarzda, kabalıkla ve şiddet meyilli. Kafa bu malesef.
Devam edin. Kendi elinizle kendinizi bitiriyorsunuz. Millet bıktı böyle kabalık sabalıktan. Kendisine yapılan bu saygısız davranışlardan. Adam yerine konmamaktan. Sencilik bencillikten. Vallahi bıktı - +1 yıl
Oğlum sizin sesiniz Katara mal mülk satılırken niye çıkmadı. Yabancı devletten anladığın nedir? Merkez bankasıdaki paralar nerde? Feto kupasında devletin şerefli komutanları hapse atılırken Türk vatandaşı değilmiydiniz? Sonra çıkıp pardon hata yaptık kandırıldık dediniz de olay kapandı mı?
- +1 yıl
Bir kaybol git. Asıl ülke düşmanı sensin. İslam düşmanı da sensin. Dinimizden soğudu dünya da yeni nesil de senin gibi hoşgörüsüz ve şiddet yanlısı insanlar yüzünden. Kendi insanınıza düşman oldunuz. Herkesi aynı kefeye koydunuz. Önüne gelene burda bile laf yetiştirme derdindesin. Maaş veriyorlar oğlum sana? Açlıktan nefesin kokuyordur Allah bilir. Cebinden paranı alsalar al helal olsun dersin. Aynen devam et
+1 yılBu kafayla yargılanacak olan AKP. Bıktık artık bunlardan.
110 YorumlaMuhalefet liderini muhalefetlik yaptigi icin mi yargilayacaklar bu akillari bahceli mi veriyor acaba gercekten degisik seyler oluyor
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk'ün partisini pkk teröre destek partisi yapti,, kemalin itleri diyen vekilleri koruyor, chp icerisinde chp#li ATATÜRKCÜ partili birakmadi, 9 secim kaybetti halen diktatör gibi chp de koltuga yapismis birakmiyor. Agzini acani susturoyor.
Muharrem Ince veya basak Atatürkcü gecn Politikaci sart, yoksa hem chp hem Türkiye kaybediyor10 YorumlaYa Demirtaş'a benzemez Kılıçdaroğlu'na dokunmak. Hadi aksi bir tutum içinde olsunlar da görelim. Anlımız ak bizim, kendileri gibi kara çalamazlar bize.
41 Yorumla- +1 yıl
. d bu yazdığına inaniyor musun muhalefeti tek tek indiriyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılFetonun hocam hocam diye gezen kandıırılan yağcı yalakaları yargılansın ilk. ile onları koruması kalksın zaten mecliste bir halta yaradıkları bile yok. Gereksiz tayfa.
61 Yorumla
+1 yılVay arkadaş adamlar muhalefet bile istemiyor.
Zamanında Kılıçdaroğlu bu oyuna gelmemeliydi, millet vekillerinin yargılanmasına " evet" demeneliydi.20 YorumlaKılıçdaroğlu siyasetten zerre anlamayan, liderlikten yoksun, eğitim seviyesi de kötü olan biri. Amacı koltuğu kaptırmamak. Gitse ne olur gitmese ne olur. Chp yönetemez bu milletvekilleri ile bu ülkeyi. Çoğunun eğitim seviyesi vasat.
00 Yorumla
+1 yıl128 milyar dolar nerde diye açılan pankartın yanında duran kadının pkk lı canan kaftancıoğlunu görünce kanım dondu ve bu kadın chp İstanbul il başkanı
kaldırsın alayının dokunulmazlığını kaldırsınlar ve yargınlansınlar00 Yorumla
+1 yılKaldırılacağını düşünmüyorum. Kaldırılırsa o zaman AKP'li vekillerin bakanların da dokunulmazlığı kaldırılsın altından Fetö çıkmazsa beni idam etsinler.
10 YorumlaMillet olarak bunu kabul etmemiz lazım kuzey koreye dönüyoruz buna engel olmamız lazım.
40 Yorumlaonların gücü ancak kendilerini eleştirdigi için tweet atan bir üni ögrencisini hapse atmaya yeter. böyle diktatörlükleri yapacak kapasiteleri yok özeniyorlar ama :d
00 YorumlaSonuçta bir partinin başkanı. Böyle bişey söz konusu bile olmamalı hiç bir parti başkanı için.
38 Yorumla
+1 yılNeden dokunulmazlığını kaldırmak istiyorlar? Biri açıklayabilir mi?
38 Yorumla- +1 yıl
tartışmayın birbirinizi kırmayın ramazanda günaha girmeyin 🌹
+1 yılKaldırılır tabi milletin verdiği oya karisilir mi illA Kılıçdaroğlu na verevek halim yoo oyu ak parti🤍🌼🙄❤️😊❤️❤️❤️
11 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu niye yargılanıyor? Yargılanması gereken asıl suçlular, suçsuzları yargılıyor. İşte öyle bir düzen.
10 Yorumla Gündem konusunda 329 cevap paylaştı. Çatacak yer arıyorlar, yerlerinde duramıyorlar. Çırpınıyorlar.
30 Yorumla- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKaldırılmaz. Kaldırılacak olsa orda çok milletvekili var ona kadar.
20 Yorumla
+1 yılMilletin tepkisini dahada çekmek istiyorlarsa kaldırsınlar bakalım
20 YorumlaSiyaset ile ilgilenmiyorum. Bana faydası olmayan birini savunamam.
20 Yorumla
+1 yılfazlasıyla mantıksız..
o halde herkesin her bakanın her milletvekilinin hatta reisi cumhurun bile kaldırılsın..30 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılKaldırılsa bile bişey olmaz koyu chpli veya iktidar karşıtı olan büyük isimler asla ezdirmez kılıçdaroğlunu
00 Yorumla - Gündem konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılHepsinin dokunulmazlığı kaldırılsın, bir milletvekili ya da devlet yöneticisinin neden dokunulmazlığı var ki?
00 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye, yandaş olmayan herkesin yolu bir gün silivriden geçebilir.
10 YorumlaHak ediyor. Şimdiye kadar olmadığına şaşırıyorum. Adam akıllı bir muhalefet göremedi şu ülke. Umarım kaldırılır.
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİsnat edilen suç nedir? Kimse kanundan büyük değil tabi ama önce dosya ya bakmali
10 Yorumla Kaldırılır, her şey kaldırılıyor bunu mu kaldıramayacaklar.
10 YorumlaKemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırmaya cüret edemezler. O kadar olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKaldiramaz bunlar son hamleleri ama biyere varamazlar reklam bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu adamı seven var mı ülkede SSKyi batıran Ermeni asıllı sözde türk , soyadları ele veriyor hepsini Ahmet türk , Kılıçdaroğlu , İmamoğlu hep islami ya da türk ismi hepsi ya Rum ya ermeni
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nslanger0035 Cahilsin araştırsana bakıp
Cevap sahibi+1 yıl@nslanger0035 Ahaha A haber diye tutturmuş lan sizin yalanlarınizi ifşa eden bir kanal sadece ben TV izlemem ama Kılıçdaroğlu'nun ermeni olduğunu sana belgeleriyle ispat etsem bile inanmazsin , CHP-Pkkli seni
Cevap sahibi+1 yıl@nslanger0035 Tehcir kanunu ile soy ismini türk yapan adamdan bahsediyorum Türklere şirin gözükmek için İQ seviyen kaç senin gelmiş adamın ne ismi soy ismi ermeni diyorsun sizin gibi sazanlarda inanıyor bunlara işte alayı Rum Ermeni bunların CHP içinde vekil olup kökeni ermeni ve Rum olmayan insan yok hepsi Yunanı öz kardeşi gibi sever heykelini diken İmamoğlu karısını koluna takan yunanin sağır İsmet zihniyetinin devamı
- +1 yıl
Ben chp li değilim ama şu senin gibi akkoyunlar aynı fikirde olmadığınız insanlara fetocu, ermeni, yunan tohumu,
Hdppkk li gibi vatan haini ilan et diyorum ya beyin ölümün gerçekleşmiş fazla tartışmam senle
Cevap sahibi+1 yıl@nslanger0035 Akkoyun koymasın dikkat et size her seçim bu milleti aşağılayan siz ve zihniyetiniz yok olacak hain satılık mandacı Rum artıklari Türk'ün içine sızmış yahudi ağzıyla konuşan boklar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDolar 8,08...
Bu daha artarsa esas yargılanacak olan AKP hükümeti olacak. Tabii kaçmazlarsa topladıkları paralarla.20 YorumlaBir çapsızın varlığıyla yokluğu arasında bir fark olmaz.
00 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. bu nasil salakca bir algidir ya akp bu adam aday olsun da kaybetsin diye öylece agiz acmis bekliyor
00 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun bu kadar sorun varken kılıçdaroğlu ile uğraşmak neyin kafası?
00 Yorumla
+1 yılSağı solu belli olmayan kişilerin elinde.. Olur mu olur.
00 Yorumla
+1 yılErdoğan isterse yargilatir isterse kaldırır dokunulmazlığı önemli olan Erdoğan'ın ne istediği
00 Yorumla
+1 yıleski koye yeni adet.. koyde kasabada halkin karariyla vardir..
hepsini kovariz..
secim lazim00 Yorumla
+1 yılSebep neymiş.
İlginc Kılıçdaroğlu hakkında bunu istemej00 Yorumla
+1 yılmaksat ortalığı karıştırmak akpnin. erken seçim gündemini değiştirmek
00 Yorumlamillet aç millet işsiz bu zırvalarla oyalamayın bu milleti artık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurası Türkiye, ileri demokrasi var bizde !
Avrupa bile bizi kıskanıyor !
O yüzden her şey olabilir11 Yorumla- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHep sunulur ama sonuç çıkmaz. Kaldırmazlar yani, gündem değiştirme çabasından ibaret.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKılıçdaroğlu kaç kez istifa edicem dedi niye etmedi acaba
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizi neden hep moruklar yönetiyor ve kuruldukları makamdan ölene kadar gitmiyorlar? Dokunulmazlık değil mevzu seçmene ben hala burdayım mesajı vermek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu direkt akıl hastanesine yollasınlar.
Ben bu adamdan da ezeli ve ebedi nefret ediyorum nefffreeeeett.00 Yorumla
+1 yılAllaşkına kaldırılsın
89 Yorumla- +1 yıl
olumlu yorum mu olumsuz yorum mu fdegyuısj
- +1 yıl
Bayaa bi olumlu snmekme
- +1 yıl
ben bu adamı sevmiyom gryfedujıs
- +1 yıl
Bende kanka
- +1 yıl
deme öyle fenomen lapadula reis kızacak dteygfrujhıktgfg
- +1 yıl
Zhabjansnwnsnnsnwmsnwmsmnsnsnsmskskskjsksis
- +1 yıl
tartısıyoruz onunla ama cevaB vermiyo etiketleyeyim mi seni okursun edtwygrfhutj
- +1 yıl
Smmss etiketlesene bi
- +1 yıl
etiketledim
+1 yılHerkes haddini bilecek.. Boşboş atıp tutmayla olmuyor bu işler. Gerçi boş değil kimlerin ağzıyla konuştuğunu çocukla bile biliyor artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne oldu hani hdp yi kapatacaktı. akp. yemedi Kılıçdaroğlu na sardı şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaldirilsin ve hapise atilsin iki yuzlu sumuklu bocek
10 YorumlaÇok gereksiz şeyler oluyır bu ülkede gündem değişsin diye sırf.
10 YorumlaEee. bugun sana yarın baskasna
Selahattının ki kılıcdaroglu yuzunden kaldırıldı suclamıyorm ıyı niyetten yaptı ama yanlıs yaptı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun dokunulmazlığının kaldırılması bence hükümetin aleyhine olur. Bu iş olmaz diye düşünüyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat