Nazlı Çelik Ayvalık Şeytan Tepesinde çekildiği fotolar ile birden bir kesim tarafından topa tutuldu. Suçu şort giymek ve foto paylaşmak...
"ŞEYTANIN YOLUNDAN ÇIKIN" Spiker Nazlı Çelik'in kızıyla birlikte tatil yaptıkları Ayvalık'ta şort giyerek objektiflere poz vermesi bir grup tarafından eleştirildi. Geçtiğimi günlerde Şeytan Tepesi'ne çıkarak kızıyla kayalıkların üzerinde poz veren ünlü spikere 'Şeytana uymuşsunuz', 'Lütfen şeytanın yolundan çıkın' gibi birçok eleştiri geldi. Çelik'in günlere önce paylaştığı fotoğraflar gelen kötü yorumlardan dolayı günler sonra gündeme geldi.Her haliyle hanım hanımcık birisi...Yorumlardan bazıları ;Aslında durum belli; Kadın kimseye boyun da eğmiyor, belirli kesime yalakalık yapmıyor diye kadını bitirme politikası uygulanıyor, yıpratılıyor...
Star TV spikeri Nazlı Çelik'in şort giymesi ülkede neden bu kadar büyük mevzuya döndü sizce?
Koduğumun çomarları. Biri de "Bu ülkenin %90'ı Müslüman." yazmış! Ulan embesil yobaz, isterse ülkenin %100'ü Müslüman olsun; laiklik prensibi anayasadan çıkmadıkça -ki bunun için öncelikle Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkman ve yerine yeni bir devlet kurman gerekir- dinî inançların yalnızca Tanrı ile birey arasında olması ve dinin toplumsal değil bireysel bir müessese olarak kabul edilmesi babında çoğunluğun hangi dine inandığının yine hiçbir önemi olmayacaktır. Zira %100'ü Müslüman olan laik bir ülkede, din yine bireysel bir mesele olarak kalacak; toplumsal bir mesele olarak da değerlendirilmeyeceği için hiçbir zaman dinden "toplumsal bir müessese" olarak söz edilmeyecek ve hiçkimse %100'lük Müslüman kitlenin istediği gibi yaşamak mecburiyetinde kalmayacaktır. Sen Müslüman isen, kendin için Müslüman'sın. İsterse çoğunluğa değil, ülkenin tamamına egemen ol; yine hiçkimse senin doğrularına göre yaşamak zorunda olmayacak.
Müslümanlık bir inanç meselesidir ve dediğin gibi Allah ile kul arasındadır. Rejimi bunun üzerinde kursan, kadınları kapatsan ne olur ki sanki? Yanı başımızda İran ortada, ülkesinde çarşaf ile gezen kadınlar Türkiye'de bikini ile hatta tangası ile denize giriyor...
@gazimustafakemalpaşa Tanrı geneldir, inek kimi inanışa göre tanrıdır, buda kimine göre... Bir müslümanın da tanrısı Allah-ü Tealadır. Türkçe bir kelime kullanmaktan korkmamak gerekir. Rab İbranice, İlah arapçadır vb...
"Yaradan" da yanlış bir ifade o zaman. Aynı şekilde "Yaradan" da genel bir ifade. "Rab" da "yaratıcı" veya "Yüce" demek. Keza İstiklâl Marşı'nda geçen "Hakk" da yanlış, zira o da "her daim doğru olan" anlamına gelir. Bu da genel bir ifadedir.
Üstteki fotoğraflar asil ve naif bir hanımı; alttaki yorumlar ise yobaz, dindar görünen ve beynini kullanamayan insanları tasvir ediyor. Yorumları okudum ve gerçekten inanamadım. Şaşırdım, üzüldüm, kızdım... Biz nasıl bir ülkeyiz, nasıl bu hale geldik? şu an bu kadar berbat haldeyken ileride kim bilir ne hallere düşeceğiz? Şort giymesi onu veya bir başkasını kötü veya dinsiz yapmaz. Mevzu kalbi aslında. Kaybettik... Kaybettik çünkü giyim tarzı ile dindar veya müslüman olmayı aynı kefeye koyduk. Islah olamayacak kadar berbat bir haldeyiz.
Ülkedeki en büyük dert kadınların görünen uzuvları o yüzden. Niceliğe bakan kalmadı, herkes nitelik peşinde. Kadınları bir kalıba sokup o kalıbın dışına çıkanları afaroz etmeye odaklı toplum. Ama biz bunu yer miyiz? Yemeyiz.
Şu eleştirenlerin yarısı şerefsizdir, diğer yarısının da internet geçmişini dökseler sapık diye hapse atılacak tiplerdir. Kaliteli birinin bu görüşü paylaşabileceğine, hele de tanımadığı birini kendi sapık zihnindeki kalıba sokma çabasına gireceğine inanmıyorum.
Katılıyorum her kelimene. Fakat buna sadece kadın diye bakmamak lazım mevcut şartlarda. Onlar gibi düşünmeyen erkekler de vatan haini, din düşmanı tarzı ithamlara maruz kalıyor. Psikolojik şiddet her yerde var..
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
22
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zihniyet ayni zihniyet. Hadi erkekler anlamiyor, kadin halimden anlar diyorsun o da düşman. Yeri geliyor erkeklerden daha asagilayici yorumlar yapiyorlar. Şu sicak havada ne yapsın kadın. Ne giysin. Ne bekliyorsunuz. Burasi arabistan degil. Memnun olmayan bacak, şort görmek istemeyen arabistan orda gidebilir. Millet neler neler yapiyor. Marsta hayat var mi diye bilimsel arastirmalar yapiyor. Bizde nazli şort giydi. Bu ülkeden bir halt olmaz. Bunu bilenlerde zaten abd ye, almanyaya goc ediyor. Okul cagi cocuklarinda 14-22 yas arasinda beyin göçü var zaten. Haklilar. Egitim desen yok, giyim özgürlüğü desen yok. Millet senin başarılarınla, kac dil bildiginle, bolumunde ne kadar iyi oldugunla degil kiyafetinle yargılıyor zaten. Ne gerek var okumaya.
Ki ayrıca kadın tatilde... Din ülkemizde ticarete dönüşmüş, bundan her türlü ekmek yiyen bir kitle var, bir de onlara cahilce ve araştırmadan inanan kitle... Bu ülke hepimizin, terk etmeyeceğiz ve bu zihniyeti yine yeniden tarihe gömeceğiz...
Bunlar turkiyede ki Müslüman olan ama müslümanlıklarını bir türlü göremediğimiz türk toplumu. Bunlar illuminati'den daha çok tehlikeli niye diye soracaksanız; Dışarıdan ve sosyal medyadan bakıldığında tam bir şeriat ülkesi gibi görünen ama birde içerisinde olduğunuzda o müslümanlıktan eser olmadığına şahit olabilirsiniz.
kilik kiyafetle cumhuriyetin basindan beri ugrasan sacma bir ulke Turkiye birisi zorla sapka giydirir birisi sort giyiyor diye elestirir... birisi carsafa kufur eder birisi bikini mayoya... sekulerleride dindarlarida yobaz olan ulkelerde gayet normal...
Genel olarak bakışın doğru ama şapka olayı önüne gelenin şeyh, imam, sofu gibi kavramlar ile sarık takmasından kaynaklanan bir durum olduğu açık şekilde ortada. O bir başka konu denilebilir...
Ya sabır iranda mıyuz, arabistanda mıyız adam demis %90 ı musluman ulkede boyle sey giyinme diye. La eşek müslümanız ya pefofili niye var, ensest niye var cocuga tecavuz niye var %90 ı müslüman ulkenin cahil yobazzlar
Alttaki fotoğraf o kadar güzel, o kadar sevgi dolu ki, ben yorumarı okuyana kadar şort giydiğini bile fark etmemiştim. Ben ne diyebilirim ki, ortadoğu ülkesiyiz biz
Nasıl bakarsan öyle görüyorsun. Anne kız birbirine sevgiyle sarılmış, bir mutluluk tablosu var ortada. Sonra çıkıp şorta bakan bacaklara bakanlar baktıkları için kendilerini değil giyeni sorguluyor... Coğrafi olarak belki kabul edilebilir ama bence kabul etmeyelim biz bunu, etmeyelim ki ortadoğu zihniyetinden sıyrılalım. Biz çağdaş Türk toplumunun bir vatandaşıyız...
Öf ne saçma gerçekten millet polemik yaratmak için kafayı yedi kadın sanki namussuzluk yaptıda hiç yakıştı mı deniyor gayet istediğini giyer yeter artık.
Hiç de bile kardeşim, kadının açık açık tarafi belli, çalıştığı medyanın kime ait olduğu belli. Yapmış olduğu mantik evliliği ortada. Sen kafası 1000 yıl oncede kalan yamyamlara oynarsan, oyle yamyamlarca takup edilirsin. Onlarda da doğal olarak yahu bu bizim mahalleden ne iş derler. Halbuki seküler, Atatürkçü bir aileden geliyor. Yazık.
Bizim insanlarımız başkasına ne yakıştığından çok o kişi gelişim olarak ne kattığına baksa ülke bu halde olmazdı. Hala daha kıyafet ile insan yargılayanların var olması çok üzücü.
Şundan eminim ki böyle taciz vakaları olsun hep böylelerinin başının altında çıkar yorum yazanlar yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şort giyinmesine birsey demiyorum giyinir. Fakat şort giyinip bunu insanlarla paylasmasi evli çocuklu bir kadının bacaklarını insanlara açması terbiyesizlik. Ülkücü sanirdik, ürkütücüymüş...
Yoo sıkıntı degil. Erkek bakıyor işte. Asla erkegin bakmasini savunmadim savunmam da. Günah mı evet günah. Bakmasi dogru mu tabiki yanlis. Fakat nefis denilen birsey var dünyadaki yaratilmis tüm canlilarda olan birsey. Kadinlarin bile kendi cinslerini tepeden tirnaga süzdügünü ve ortalikta lezbiyenlerin dolu oldugunu gördükce erkeklerin bakmasi hic te sasirtici degil. Günah mı tabiki günah. Bakilmamasi gerek. Fakat bu tek tarafli bir günah degil. sergileyen de en az bakan kadar günahkar. Hatta günaha sebep oldugu icin daha fazla günahkar. O halde cirilciplak dolassin kadinlar ve erkekleden bakmamasini istesinler. Muazzam derecede mantiksiz. Kimse evliya ya da peygamber degil
O halde açık giyinmenin yasak olduğu ülkelerde kimse kimseye bakmıyor mu? Bir taciz tecavüz filan olmuyor mu? İnsanlar yasaktı günahtı diyene kadar kendilerini tartsınlar, günahı zaten melekler tartacaktır. Biz kulluk görevimizi yapalım
Nefsini büyük oranda adam etmis kisilerin karsisina cirilciplak bir kadin bile ciksa bakmiyorlar. Nefsini o şekle o kıvama getiren insanlar var. Fakat bunlarin orani koskoca ülkede %1 bile degildir. Sapiklari, tecavüzcüleri gördükce eşime kizima bu sekilde giyinmemelerini söylerim. Ki zaten inancima da aykiri. Kur'anı kerime göre kadinin evin icinde neyse de disarida bu sekilde giyinmesi haram. Bunu da kur'ani kerime inanan hickimse inkar etmez. En acik giyinen kadin bile eger müslümansa evet cok günah biliyorum ama bu giyim tarzindan da bir türlü vazgecemedim diyor. Biliyor yani farkinda o da. Erkeklere gelince bakmalari göz zinasi. Fakat peygamber efendimiz s. a. v günaha vesile olan da günahi isleyen gibidir buyurmus. Hayra vesile olan da hayri işleyen gibidir demis yine. O yüzden bir erkek bakmaz, iki erkek bakmaz, üc erkek bakmaz, dört, beş, on, bin, beşbin yüzbin bakmaz vs vs. Peki istisnasiz bütün erkekleri engelleyebilecek bir kanun bir sistem, bir egitim bir okul var mi? Yok. Allahın bakmayin gözlerinizi cevirin yoksa yanacaksiniz emrini bile umursamiyor insanlar. Erkeklere bakmayin diyor, kadinlara ise kapali giyinin diyor. Cünkü yarattigi kulu en iyi bilen ve taniyan tabiki O'dur. Biliyor cünkü kendisi yaratmis, nefis vermis.
Bir kadın şort giydi diye taciz ya da tecavüze uğruyor ise bunu dine imana bağlamanın hiç bir mantığı yoktur dostum. Avrupada kızlar çıplak geziyor tecavüz oranı kaç? Ortadoğuda kadınların nerdeyse sadece gözü gözüküyor ve tecavüz oranı kaç? O yasak bu yasak dediğin sürece erkeğin nefsi kuduruyor, bu da bilimsel gerçek...
Benim meslegim bilim. Elektronikciyim. Bilime asigim. Fakat dinin emirlerini de elimden geldigi kadar yasamaya calisiyorum. Bizi yaratan Allah erkege bakma diyorsa erkek bakmayacak. Kadina tesettürlü ol diyorsa da kadin kesinlikle tesettürlü olmak zorundadir
En İyi Cevaplar