Şarkıcı Aynur Aydın konser verdiği anları Instagram hesabından paylaştı. Cesur kombiniyle sahneye çıkan Aynur Aydın'ın süper mini eteği dikkat çekti.Aynur Aydın'ın sahne kıyafetini beğenen takipçileri, "Muhteşemsin", "Dilim tutuldu", "Çok tatlısın", "Harikasın" yorumları yaptı.şarkıcının bazı takipçileri ise, "Hiç bir şey giymeseydin", "Bu etek mi yok gibi", "İzzet Yıldızhan ve Fıs Fıs İsmail loading", "Temelli giyinmeyin", "Gülşen olma yolunda", "Gözüküyor hanımefendi" yorumlarında bulundu.
Sizce Gülşen gibi gündeme mi gelmek istiyor?
Aynur Aydın kalçasının yarısını kapatan kıyafetiyle dikkat mi çekmek istedi?
Evet bir taraftan Gülşen gibi slgı yaratıp dikkatleri üstüne çekme taktiği uyguluyor ve başarıyor. Ama sanatı ses kalitesi de çok önemli. Sadece algı yetmez. Fixik srkdilik dikkat çekme slgı tamam, sanat yoksa kolay unutulabilir. Sahi ben onu şort sanmıştım ilk bakışta. Etekçik miş. İç gıcıklıyor resmen. Beğendim itiraf ediyorum etkilendim. Haspaya da yakışmış dimi kız. Ama altında iç çamaşırı var zaten sorun yok. 🙈😎
Dikkat çekmek istemiş. Dikkat çekmek de böyle olmaz. Şöyle ki; son zamanlarda benzer şekilde giyinmeyi, bir cesaret gösterisi olarak algıladıklarını düşünüyorum.
İyi giyinmiş ya da kötü giyinmiş de demem. Sadece bu yaptıklarının, cesaretli olduklarını göstermek için yapmaları durumu varsa, bu cesaret gösterisi değildir.
Misal bu haberlerin artmasıyla oluşan algı; “ben de böyle giyinirsem, ben de cesaretliyimdir. Ben de cesaretliyim, ben de giyinirim, herkes beni konuşur.”
Kıyafet değil ama oluşan algı ve düşünce, bence yanlış. İnsanlar, giyimleri ile cesaret gösterisi yaptıklarını, sadece sanabilirler.
Sahne kıyafeti adı üzerinde giyebilir ancak mini etek gibi insansın görülmesi gereken hariç her şeyi gösterdin diye bir söz vardır bi tık daha uzun olmalıydı bence mini etek dediğin gizem yaratmalı merak uyandırmalı!
Herkes özgürdür burada hemfikiriz ama bu nedir yani ya :D Hayır özgürlük var diye de insan bi tarafını gösterme gereksinimi neden duyar.. Normal bir görüntü ve dekolte değil.. Zaten sesi ve yorumu iyi olan bir şarkıcının bu gibi atraksiyonlara ihtiyacı yok bence.. Keyifli geceler..