Yine ve yine Gülşen.. Herkes bıktı biliyorum ama bu sefer sadece göğüs uçlarını kapatan kıyafetiyle yine çok konuşulduğu için size sormak istiyorum. Bu kıyafeti siz nasıl buldunuz, yorumlarınız neler? Gülşen
Gülşen'in sadece göğüs uçlarını kapatan kıyafeti abartı mı normal mi?
Show girl. Sahne sanatçısı. Tercih onun, izleyici ve takipçileri onu öyle istiyor. O da ona göre sahnede cüretkar kostüm seçiyor. Gerçek hayatta aslında çok normal. Saygı duymak lazım. Bence normal. Üstelik ben onu bu haliyle beğeniyorum. Çok güzel bir sanatçı. 😎
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Özgürlük diye diye herşeyi normalleştirdiler bunları gördükçe midem bulanıyor iğrençler herkesin çoluk çocuğu var kimse bunların vücutlarını görmek zorunda değil Allah çoluk çocuğumuzu bunlar ve bunlar gibilerinden korusun acilmanin da bir adabı olur açiklik demek her yerini göstermek sergilemek değildir bunun adı ahlaksızlık başka bişey değil bende açığım ama açığım diye her yerimi göstermiyorum sergilemiyorum benim en açık giydiğim kıyafet pantolon tişört bu benim başka erkeklere kendimi sergilemeye göstermeye ihtiyacım yok bir tane helalim bir tane kocam var ancak ona gösteririm diğer türlü ahlaksızlık oluyor
Hayrı zaten olmayan şeyi gösteriyor bir keresinde onu denizde görmüştüm sadece meme ucu kapalı yani heryeri açık ucu dışında. Altı ise aynı * kapatmış ama içine girmiş gözüküyor gene kukusu
İyicene azıttı bu da iğrenç pislik mahlukat yakında tamamen çıplak olur zaten bu millete hersey müstehak yoruma gelip normal diyen o.. bular var bu o.. bularrr oldugu sürece işte bu ülke böyle olmaya devam edecek
Göğüslerini kıyafetin üzerinden gördüğüm de göğüslerin çok güzel dediğim kadınlar olduğu halde buna diyemiyorum hiç bir şey. Yani bu şekilde güzel değil itici görünüyor.
Açıkçası şunu söylemek istiyorum, Gündemin ve medyanın aslında vurgulamak istediğiyle gerçekte bizim yaşadıklarımızin bazen örtüşmediğini düşünüyorum.. konuşmamız gereken irdelememiz gereken, çözülmesi gereken o kadar sorun varki medya bunun üstünü örtmek için gülsen hanımın göğüsü, aleyna tilki isimli şarkıcının motorun üstündeyken üstünü çıkartmasını konuşuyor.. Neden Birgün bizim ülkede sayın ayşe ve ya fatma ülkenin su problemini çözdü artık böyle olmayacak diye duymuyoruz. Yine bizim zaaflarımızdan kaynaklanıyor. Çünkü insanların çoğu bu tür konular üzerine konuşup konuşulması gereken konulardan kaçtığını biliyor.. medyanın insanların psikolojik tepkimelerim göre ilerlediğini düşünüyorum.. Mesela tiktok uygulaması o kadar saçma sapan videolar var ki, reyting durumunda , yemek ve diğer yarışma programlarını , dizileri zaten söylemiyorum.. uzulerek sunu söylemeliyim ki Talep arttıkça, urun ortaya çıkar..😔😐
Yapmadığı kepazelik kalmadı buna neden bakıyor erkekler anlamadım güzellik ses seksilik hicbirsey yok tahta dilmesi gibi birisi şişme bebek bile bundan daha güzel
@Masseurmert başka açıklaması olamaz aklıma da başka bir şey gelmiyor o kadar abaza olması gerekir ki buna baksın üstüne birde para vererek gidiyorlar akıl fikir versin Allah
Masörlük yapıyorum ve sadece bayanlara hizmet veriyorum ama erkekleri bir görmen lazım yok dememe rağmen bana bile yürüyorlar durumlar bildiğin gibi değil
Bu kadın da iyice Haddini Aştı Suyu çok ısındı Artık Sadece bu mı değil tabiki de Aleyna tilki büyük Örnek Yav siz özgürlüğü Nerenizle anlıyorsunuz Özgürlük demek Namussuz olabilirsin demek mi Özgürlük bi yere kadar olmalı sinirsizlik zarar getirir ki sonuç ortada
Bir insanın kendini böyle bir hala sokması Akla mantığa sığacak gibi değilBen buna saygı bile duyamıyorumResmen çıplaklığı moda gibi gösteripGündemde kalmak için buldukları amansız bir çabadan başka bir şey değil
Sacma hepsi sacma gundem cok sacma banane gulsenin memelerinden. Bunu ise bu kadsr yukselten biziz konusa konusa oluyo noldu avrupali dediniz batililasma dediniz kilik kiyafetlerini aliyolar işte medeniyet bu
Bence dolgun bir hanım olmadığı için kendisinde çokta can alıcı durmamış. Giysin gülşen ya bişey yok zaten bence problemde yok ki herkes istediğini giyebilir de.
İnsanları rahat bırakın artık kaçıncı çağdayız hala kıyafet konuşuluyor üstelik tr de.. sanki tüm dertler bitti gülşenin kıyafetinin derdi kaldı ne kadar bilinçsiz olmaya başladık
Bir taraf baskılıyor diğer taraf inadına karşılık veriyor. Baskılayanları kabul etmiyor, rahatsız oluyorum. Karşılık verenleri de önemsemiyorum, karışmıyorum ve uygunda bulmuyorum.