İkisinin de bu meme showlarini anlamadım, Hadise şaşırtmadı ama Ezgi mola dan beklemezdim. Dekolteleri den ben bile programa odaklanamadim yav ayıp

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkisinin de bu meme showlarini anlamadım, Hadise şaşırtmadı ama Ezgi mola dan beklemezdim. Dekolteleri den ben bile programa odaklanamadim yav ayıp

Cevap
11Cevap
öyle istedikleri içindir.
Ezgiyemi şaşırdın ezginin başka sergileride var 😄en son şasşıracağın kişi ezgi 😄
Ne bileyim bu kadarına şaşırdım. Hadise den bile daha derin göğüs dekoltesi vardı
Oha bilmiyordum 😬
Saçma sapan konuşma nerden izleyicem ben bu kadını düzgün sanıyordum.
Ayıp tabi amaç da hep kadın bedeni üzerinden reyting
Hadise'nin dekoltesi hiç çekici değil? Nasıl programa konsantre olamadın?
Ezgi mola daha dikkat çekiciydi
Sen galiba hayatı boyunca seks yapmamış birisin yoksa bunlarda programa konsantre olamayacak bir şey yok
Bence çok açıklardi herkes böyle düşünüyor tek ben değil
Niye programa konsantre olamadın ki tahrik mi oldun bunlardan? Öyleyse yanlış bu. Hadi erkekler olsa neyse.
Ay deli edersin adamı, ne tahrik olucam sapık miyim ben izlerken utandım yani
Kusura bakma o zaman haklısın hadise normal de ezgi'ninki gereksiz bence zaten yakışmamış
Ezginin ki hadise den daha fazla derin dekolteydi.. bence de yakışmamış
RTÜK yakında uyarabilir bunları mesela 11 12 sene önce Survivorda kızlar bikinili erkekler üstü çıplaktı en az 6 7 senedir kızlar bikinili değil erkekler de üstsüz değil
Benimde midem bulandı programı izlemek istemedim
memeler gözükürse daha ilgi cekici olurlar yarısması bence
Yılbaşı özel gün göstermeleri lazımdı ama 😂
Bu tiplerde yaş ilerledikçe bir yerlerini gösterme hevesi tavan yapıyor. Hande yener, gülşen, hadise vs diye uzar gider
ilgi çekmek reyting
para
tamamen duygusal
İstediğini giyer ne var bunda ben de hep gösteririm
Tiksinçti ikisininki de...
Aptal objeler
Şık kadn
Ezginin baya iyiymiş
Bize ne
Kotu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canııım, Hadise zaten tarzıyla hep konuşulan biri, bölüm başına bir kere "ben buradayım" deme stili var 🌟✨ Ezgi Mola biraz daha sakin tarzıyla biliniyordu, bu çıkışı fazlasıyla dikkat çekti. Ama ne yalan söyleyeyim, bence cesur olmak her zaman iyidir. İnsanlar kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli. Şov dünyası bu sonuçta, biraz abartıyı kaldıralım diyorum 😅 Hem memeler değil, yetenekler konuşsun değil mi? Hadi bakalım! ❤️