AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Millet iyice şaşırdı çocuk adı üstünde ne evliliği ya
ben artık diyecek söz bulamıyorum. ciddi anlamda bulamıyorum.
Adalet tersten mi işliyor? Adalet işliyor mu veya adalet var mı diye sorular sormalıyız
abi ya bunlar insan olamaz bozmayalım ağzımızı kimlere kaldık. sapık asıl bunlar. hangi ana baba verir çocuğunu gebertirler o adamı
Valla böyle olmasını siz istediniz. Hiç şikayet etmeyin. Akp ve başındaki zata destek vererek yargının bu hale gelmesini bu millet istedi. Tabi ki sonuçlarına katlanacaksınız
Bu konuda adalet kafayi yemis.
Gercekten adaleti okuyanlarmi orda karar veriyor yoksa uckuruguna duskun olanlarmi bunu sormak lazim sorgulamak lazim.
Burası Türkiye. Tecavüz eden parasını öder çıkar. Hırsızlık yapan yüceltilir. Alın teriyle para kazanmaya çalışan esnaf zabıtayla uğraşır.
Boş konuşuyor ne zaman adil davranıldı ki şimdi davranılsın
Bu işler böyle ya. Hırsız zı yakalayıp dövdüm hastanelik oldu lavuk kadın şikayetçi olmadı bana kamu davası açıldı dikiyim böyle işi.
peygamberimizi 9 karısı vardı en küçüğü 9 yaşındaydı neden şaşırıyorsunuz :D
https://youtu.be/FJ7IFh4-ASwBirisi fikrini katmadan var olan bir kuraldan bahsetmiş, birisi ise varolan bir kuralı eleştirmiş olabilir. Hakikat göründüğü gibi olmayabilir.
Hani ıspatı?
Emin olmadığınız hiçbişey için EMİN Konuşmayın..
Bu iftira atmaktır vebali büyüktür..
Adalet ve Cumhuriyet düşmanlarının işi bunlar hep. Kim oldukları da belli.
Nureddin yıldızı tanıyorum. Çok doğru, çok iyi bir adam. Nedense Nureddin Hoca, Halis Hoca gibi dogru söyleyenler bu ülkede dışlanıyor.
sanki insanları özellikle dinden soğutmaya çalışıyorlar. bu kadar rezilliğin başka açıklaması olamaz
ya da adelet kaldımı bu memlekette nasıl bir cesaretle bunu söyler
Eğer öyle birşey gerçekten söylediyse yanlış yapmış. Hiç hoş şeyler değil.
Müslümanların çocukların evlenebileceği yönündeki düşünce ve açıklamaları eleştirmesi de ayrı bir tuhaf
Çivisi çıktı. 18in altındaki kızlar a evlilik te fuhuş ta yasak olması gerekir
18yaş altı kızlar fuhuş ta bazıları kendi bazılarını aileleri satıyor çok var bu küçük yaşta fuhuş yasak olmalı deyince bir kızımızın hoşuna gitmemiş olmalımı yani
Bilip bilmeden atıp tutmayı kesse artık şu ülke insanları gerçekten ifrit oluyorum artık ya
Konuşmanın bir kısmını alıp manipüle etmek ne denli doru bilemem sohbetin tamamı dinlenmeli
islama göre doğru birşey söylüyor islama suç duyurusunda bulunamazsın öyle birşey olsa kurandaki ayetleri alır nefret suçu diye mahkemeye sunardık
Nurettin Yıldız hocanin tirnagi etmeyen kişi! Önce git bak ne dedigine ondan sonra burada çamur at!!!
Hayır adalet düzgün işliyor siz ters yazıyorsunuz... Polise gidin fahişelik yapın diyen kız için ne yorum yazacaksınız?
ben bu adamın konuşmalarını dinlemiştim önceden ve görüşlerini çok beğendim bence sallarmışlar adama
Iftira nursttin yildiz bu soykemi yapmaz ve 6 yaşindaki cocuk evlenir demez kimse insanlara iftira atmayın.
Bilmeden yorum yapmayın. Araştırmadan konuşmayın. Biri ortaya bir laf atınca hemen galeyana gelip kabarmayın.
Yan hesap açıp açıp sapık zihniyeti övenlere selam olsun...
Şimdi bu adam müslüman mi sanıyorsunuz inanan da ahmak müslüman değildir zaten inananda zaten cumhuriyet yazarları oluyor
Olayın aslı nedir bilmeden konuşmak ne kadar doğru tartışılır ama ağzından böyle bir cümle çıktı ise yazıklar olsun.
Burada 6 yaşındaki kız evlenebilir diye bir şey yok ki. Yanlış birşeye de rastlamadım ayrıca. Adam gayet mantıklı konuşuyor.
Bencede.
Başka bir videodan bahsediyor olabilirler.
Tamam da adam her video da farklı mı konuşacak
Sende haklısın medyanın manipülasyonları o zaman. Bunu bu kadar abartmaya gerek yok.
Bunlarda müslüman ya bunların peşinden gidenler var iste türkiye bundan hep geride
Çok yazık bu ne boş düşüncedir.
Neden olmasin ki islama gore evet. Bir diger konu kizla iliksiye giremezskn ama olgunluga erisince ilişebilirsiniz
Kadin zaten iliskiye girmek icin yaratildi demi 😀😀😀.
@alternatif_ bu aciadan bakamassijiz ki evet basta kadini gorevi bellidir ki. hanimlik demi
Hanimliktan kast ettiginiz bile seks yaaa
Senin savundugun dusunce aynen şu;
Kiz bebegi dogardogmaz bile bir erkekle nikahi kiyilir ve kiz adet gormeye basladiktan sonra o kiz siiikiilir.
Kizin dogar dogmaz bir baska si ile nikahinin kiyilmasi ile 6 yasinda nikahinin kiyilmasi arasindz pekde bir fark yok.
Onemli olan regl den iliskiye girmek.
O zaman kiz buyumus sayilir.
Ama hic kimsenin aklina gelmez o bebeye sen istiyomusun kizim demek.
Sorulmaz cunki kiz sadece seks makinasi cocuk dogurma makinasi gibi gorulur.
Sizin kafa yapiniz bu be bunu gidipde islama dayandirmiyormusunuz Allab belanizi versin
@alternatif_ bana gore kiz istemek sarti ile 16 yas erişkinlikte ve olgunluktur. 16 yasimda kizla yasal sartlari tasiyarak islam acisindan iliskiye girmek normal olabilir. Ama 16 asagi olmamalidir.
Guzel kardesim sana gore bana gore hakli olabilirsin ben saba zihniyeti anlatiyorum. benim anlattigim zihniyet dogrumu yanlismi . dogru adamlarin bakis acisi bu.
Bak daha ilginc bir sey soyleyeyim.
Issiz bir adada baba kiz bas basa kalsa ve baba kizi ile iliskiye girebilirmi gibi bir soru sorulsa. taaaaa giderler adem ile havva ya
Mantik su sekilde isler
Havva ademin bel kemiginden yaratildi ve adem havva ile iliskiye girdi.
Dolaysi ile baska care yoksa girebilir derler.
Aslind belkide kuranda anlatilan adem ve havva ornek verilen iki insandi. Bilmezlerki.
@alternatif_ yahudi olanlar girer. islamda haram. ama kiz 16 17 dedi mi azar basini bagladin mi durgunlasir kizlarda sari bir su var o akti mi tamam olur ama bu 9 yssindaki cocuktan bahsetmiyrum
Insan cölde kaldiginda köpek eti yiyebilirmi sorunun cevabi nedir?
Kiymetli bir hoca oldugunu düsünüyorum, böyle birsey söyleyecegine ihtimal vermiyorum.
ya yemin ederim bomboş memleket
Bunlar şrfsiz. Çocuklara sulanırlar.
Nekadar garip bir durum bu nasil iş adalet
Bu bizim Ülkemizde mi oldu Çok saçma ya
idam bu ülkede yasa olarak getirilmeli...
ülkedeki adaletde şaşırdı iyice nasıl işleyeceğini
Ülkemiz ne kadar gelişmiş ya.
Adalet diye birşey yoktur
Önce insan olmak gerek
Agir kufurler dusunuyorum..
Tersten işliyor. Tabi yazık
Algi yapiyorsun bos yapma git once izle orda tam olarak ne diyor kac yil onceki olay bide. Aciklama yapildi kac saatlik izle bir
Bunlar normal akparti ülkesinde yiz henüz
Müthiş savcılarımız var.
Hepsi Manyak bunların yw
Şeriatın kestiği parmağa işerse olacağı bu..
Boyleleri direk atın hapise
Dini kullanıp saçmalıyolar
Türkiye ye hoşgeldiniz
Ne kadar cahil insanlar var bu dünyada ya
Şimdiki hedefleriniz de İslâm alimleri mi var?
İslam allimi mi? İslamla alakası olmayanlar nasıl islam alimi oluyor?
İslâm la alakası olmadığını nereden biliyorsun?
Kendini Nureddin Yıldız hocayı eleştirebilecek kapasitede birimi olduğunu sanıyorsun?
Fetö' de zamanında sizin hocanızdı dersinizi almadınız mı? Nurettin Yıldız kim ya güldürme beni. İnsanları dini duygularla kandıran insandan başka bir şey değil.
Fetöde sizin hocanızdı derken? Ne demek istediğini anlayamadım?
Nureddin Yıldız hoca bir İslam alimidir. Senin fetö dediğin ise cemaat görünümlü bir örgüttür. Dikkat edersen bu ikisi bir birinden çok farklıdır.
Artık adalet kalmamış
adalet belli bir kesime doğru..
Alla alla öylemiymiş bak seen şu işe?
Provake etme. Bunu eleştirdiği için değil hakaret ettiği için mahkeme karşısında
Nurettin Yıldız böyle birşey söylemedi iftiradır
Her isteyene oy verilmez