Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca, vatandaşların öneri ve fikirlerini ilgili kamu kurumlarına doğrudan aktarabilmeleri ve hayata geçirebilmeleri amacıyla "2019'da Ülkem İçin Bir Fikrim Var" projesi başlatıldı. 28 Ocak'ta uygulamaya koyulan projeye ilgi yoğun tahmin edeceğiz üzere :)
Cumhurbaşkanlığı, "Ülkem İçin Bir Fikrim Var" projesini başlattı. Sizin ülkemiz için bir fikriniz var mı?
Ülkem için iltimasın ve adam kayırmanın son bulmasını istiyorum. Eğer bu değişirse herkes başarılı olduğu alanda yetki sahibi olur ve işler yoluna girer.
Bunların ipi ile kuyuya inmek istemem ama aklımdan uzun zamandır gecen bir kaç şey var.
1. Biyokimlik kullanılması hayata gecirilsin. Her yer de kimlik yerine parmak izi kullanılsın ( tabi bunun için de teknoloji de gerekli , teknoloji var ama yeter mi bilmiyorum ) para, kredi kartı yerine hep biyokimlik kullanılsın. Vergi, güvenlik vs bir çok yönden ülkenin yararına olacağını sanıyorum.
2. Sınırsız enerji üzerine yatırım yapsinlar. Yutubda bir çok görüntü var. Bunu yaygınlaştırsinlar. Elektrik, dogalagaz vs ücret ödemek yerine halktan ücret alınmasın.
3. 7'den 70'e insanlara zorunlu hayat dersi verilsin.. Egitilsin herkes. Kanunlar, kurallar sadece yazılı kalmasın. Halki daha bilinçli , duyarlı, bilgili, saygili hale getirecek zorunlu egtimler olsun. Dini değil felsefik olsun. Japonlar gibi !!
4. Ulkenin tamamı ya da büyük kısmı yeniden inşa edilsin. Amerika, Avrupa nasıl düzenli, nizami bir şekilde inşa edildiyse ( bunda Masonların da girişimi olabilir özellikle Amerika da ) aynen öyle tüm bilim insanlarınin görüşleri ile en uygun, en güzel şekilde doğa ile iç içe bir ülke olsun isterim. Bunun için nasıl bir bütçe gerekir bilmiyorum ama zaten her şey doğa da var ise en uygun şekilde akil kullanılarak böyle bir şey bence mümkün..
Var olmaz mı? Daha temiz bir çevre. Vatan sevgisi sade bayrak asmayla sloganla olmuyor. Çevremizi de temiz tutmalı. Yangınlara yol açmamalı. Ciğerlerimiz mahvoluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fikri olanlar zaten ülkesi için birşeyler yapıyor Üretiyor Geliştiriyor Ülkesine hizmet ediyor Fikri olmayanlar ise malum Erdoğan ile uğraşmakla meşgul
En İyi Cevaplar