AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Ortada bir cahillik varsa. Her yabanci yaptigi arastirmaya guvenip onu buraya tasiyip. Kendi insanini ulkesini asagilayanlardir..
14. Sırada japonya var. Beyniyle dünyaya meydan okuyan insanlari 14. Sıraya koyan bir araştırma merkezine pek guvenmek gercek cahillik olabilir.
Tamam da araştırmada insanların kendi ülkeleri hakkındaki bilgileri sınandı, yani ne “yaptıklarıyla” alakalı değil. Sonuçlar ne kadar doğru tabii her zaman tartışılır.
Bence iyimser davranmışlar ilk 3te olmamız lazımdı :D ayrıca suudi arabistan bizim önümüzde lanet olsun :D
Son yıllarda olumlu yönde gelişmeler olsa da cevap malesef evet
İlk defa uluslararası bir listede ilk 10'a girmeyi başarmışız.
masallah mi desem yazik mi desem bilemedim nerde geri kalmis bir sey varsa ust siralardayiz 2023`e az kaldi nasilsa dimi?
Atalarımiza ve Mustafa Kemal gibi bir insana yakışmayan tembel bir toplum olduk.
Bizim ülke insanı bile cahiliz diyorsa, elin adamı neler demez...
Şaşırdım yemin ediyorum bu kadar #Koyun olduğu bir Ülkede 9'çok..
Direk 1 olması lazım.. #Avrupa bizi özeniyor hahha
ilk 10 daki rakibimiz ! : ) 5 ulkeye de gittim, Guney Afrika, Brezilya, Hindistan. peru Kolombiya, rakiplerimiz kolay yakinda 1. olabilirz, mallikta sinir tanimayanlar ulkesi olduk ciktik zaten.
Galaksi liderimiz varken eeey yabancı güçler siz kimsiniz?
cahilin onde gidenleriyle dolu bu ulke. oyle adamlar varki kafayi acip baksan beyin yoktur.
Asla kabul etmem bunu! Raporu alsınlar bir yerlerine monte etsinler.
9. Değil , 1. Sırada olmamız gerekirdi. Millet ne der mevzusu bile yeter buna.
Hassas bir konu ,
Mesele Türk Milleti ise ;
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerini bir hatırlamak da fayda var.
Türk milleti demişsiniz de Türkiye'de halkın yüzde kaçı etnik olarak Türk?
Türk Milleti Zekidir!!! Sadece gözlerine at gözlüğü takılmaya çalışılıyo
Bence de araştırıp okumayan bir ülkeyiz ama en cahil ülkeler arasından 9. olacak kadar da düştüğümüzü sanmıyorum.
Vay be bizden cahil 8 ülke mi varmış 😱 iyi iyi bu iyiye işaret ilerleme var demekki
İlk 3'e girmemişiz hayret. Nerde kötü sonuç var biz oradayız.
Bir kısmı zeki, çok azıcıkkkk bukadarcık👌pozitif değerlendireyim dedim😎
japonyanın 14. fransanın 16. olduğu bir tabloda 9. sıradaysak inanmam ben bu tabloya :)
çok kültürlü olduğumuzu düşünmüyorum doğru ama suudi arabistan'ı o listeye alıp da sıranın en sonuna koymayan bir şeyi de kabul edemem
En cahil değil ama IQ sü en düşük sondan 13. Toplum olduğumuzu okumuştum 😀
Bizim millet hepsi filozof ama fikrini bile açıklarken yorulan tembel bir millet :)
Evet. Akşam televizyon haberlerinde hepsini izleyince gayet açık ortada.
Kıskanıyorlar bizi ya o yüzden ilk 10 a soktular sjjd
Cahillik düzelebilir de aptallığın çaresi malesef yok... Sorun burada.
Evet bence de cahil bir ülkeyiz. Aksini iddia edemeyeceğim maalesef..
Çok cahil koyun yoksa hep soygunculari lider sever miydi ülkeye mal koyun milletiz
Oley bee ilk 10'a girmişiiizzz. Eyyy amarigaaa koyduk muuuu? :D
155 i ararın ha. Biz burda kürtaj yapıyehhh diyen kara cahil varken normal😂😂😂😂
Türk ismini bu sıfata koymak yersiz ve gereksiz. Öyle türkler var akıllı faydalı işler yapıyor. O cahil sıfatını zekasını, menfaati ve aptallıkları için kullananlara yakıştırmak gerekir.
10. Sırada japonya var pek emin olamadım vallaha :D
Eskiden Türk milleti zeki ve çalışkandı şimdi hepsi aptal
Milletimiz dinle kandırılabilen, bağnaz ve cahil insanlardan oluşuyor.
cok büyük ayıp. nasıl olur ya bizim birincilik kürsüsünü kırmamız gerekirdi
Yaşamsal haklarını savunamayan millet cahildir.
Utangaç?
Birinci olmamız lazımdı kim geçti bizi suriye mi uganda mi?
Tabiki cahil! kitap bile okumuyoruz kağıda zam geldiğinde tuvallet peçetesinin fiyatından anlıyoruz daha ne denebilir ki?
Daha çok çalışarak seneye bu listede 1. olmalıyız. Halkımıza güveniyorum bu konuda.
Cahil eğer cahil olmasalardı bu yoruma tepki göstereceklerini düşünmezdim ve bunu gizli yapmazdım kesinlikle cahil
%50 Kısmı cahil maalesef şerefini haysiyetini namusunu çay kek oralet karşılığında satan cahiller var
Türk milleti zeki ama zekasını kullanmayı bilmeyecek kadar aptal olabilir
Cahil kalmamız isteniyor.
Cahillik dersen evet bu ülke insanın %50si kara cahil
Cahil olmasak iktidardakiler iktidarda kalabilir miydi
Hindistani gecmisiz gayet iyi dunya bizi kiskaniyor🤔😒
kitap okuyan kesim atatürkçü olanlar ama gerçek atatürkçü olanlar benim gibi biatçı olanlar değil biatçı olan okumaz
Gayet yerinde bir anket olmuş. Ama soruları önceden almışız sanki zira 9. olmamız beni ziyadesiyle şarşırttı.
Evet cok cahil iterneti bile sadece kari kiz dudurmeknivin kullanan millet işte
16 yıldır gene biraz yol kat etmişiz ya😀😀 ben 3 felan bekliyordum 😀😀
Bizim ülkeyi geç zaten ülke allaha emanet gidiyor :D
Her şey düzelebilir ama tartışamamak düzelemeyecek sanırım.
aynen ya mecliste bile adamlar kavga ediyor konuşarak anlaşamıyorlar :/
Evet cahiliz malesef. 😑 Çok fena yozlaştırılmışız farkında olmadan. Doğru düzgün tarihimizi bile bilmiyoruz çoğumuz.
100 yaşında olmayan genç bir ulkeyiz savaştan yeni çıktık eğitimli gençler bizim neslimiz ile geliyor
Yıllardır başımızdakini başa getirenler varsa bence baya cahiliz bu düzelmediği sürece Türkiye bütün olumsuz durumlarda başı çekmeye devam edicek. Ne zaman uyanıcaksınız merak ediyorum.
Ya cahil diyemeyizde adamlar çıkarları için yaşıyınca bu hale geldik ülkece başka nedenlerde var...
neden cahil olduğumuzu konuşmalıyız bence. sebeplerini tartışmalıyız. sorunun ne büyük olduğunu anlamadık hala. en büyük tehlike de bu. kanser devam ediyor
Tictoc uygulamasından sonra cahiliyetimiz 8. Sırada olmus olmalı milletimi bayrağımı çok sevsem de internetin sosyal medyanın ilerlemesi zarar veriyor bize cokca
Birde bu araştırma şirketine inanan molozlar var. Örnek Japonya