Şaka değil, gerçek! Urfa'da adamın karısıyla sevgilisi aynı anda doğum yaptı. Sevgilim bana erkek çocuk verdi, sen 4 kız doğurdun diye karısını örselemiş bir de adam. Kadın da uzaklaştırma kararı aldırmış kocası için. Bu adamı tanıyor olsanız ne derdiniz?
Eşi ile sevgilisi aynı gün doğum yapan adamın yerinde olsanız ne yapardınız?
Ya haberin devamının seviyesizligi? Bosanmak isteyen karısının elinden yeni doğan yavrusunu bile almasi bu herifin? Aylarca alikoymasi? Ailesini bile tehdit etmesi?
Adam. bide 36 karisi 27 yasinda imiş. Arada 9 yaş fark. 4 çocuk. 2 ser yil arayla yapsa, kaç yaşındaydı bu kadınla evlendiğinde acaba? 18e 27 vs kesin. Cocuk almış resmen.
Ahlaksızlık diz boyu.
Burda evliden hamile Kalan kadın görmeniz gereken en son detay.
Ruh hastaları ile aynı ülkede yaşıyor, aynı havayı soluyoruz. Çocuğun cinsiyetini belirleyen kendisiyken, ne hakla eşine suç bulmuş merak ettim. Ha bir de erkek çocuk sevdanız batsın.
Bu ne pisliktir, ne midesizliktir, ne cahilliktir! Gül gibi eşini aldatıp üstüne kuma getirmek ha, hangi kitapta yazar ulan bu? Hala da şu Arapların pis huyunu alıp hayatımıza geçiyoruz ya, neymiş kız çocuk istemem erkek çocuk olsun, Allah senin b. versin be, nedir bu ayrımcılık? Atalarınız yapmış bir hata, sen niye devam ettiriyorsun ulan demezler mi adama! Valla söyleyecek çok şey var da Ks'den uyarı yerim diye yazmıyorum, midem bulanıyor bunlarla aynı ülkeyi paylaştığımdan dolayı, beyinleri örümcek ağı bağlamış içi küf kokan insanımsı yaratıkları. 😑😑
Ulan ne kadar canım bu erkekler ya hala erkek doğurdu diyor erkek doğuran kadın değerli Diyor daha cukunuzden haberiniz yok kadına doguramadin diyorsunuz sevgili cahilus erkekler cinsiyeti belirleyen erkektir kadında X X erkekte X Y kromozomu vardır yani erkek X gönderirse kadinda XX dollenir kız cocugu olur erkek Y gönderirse kadinda XY dollenir ve erkek çocuğu olur yani özetle erkek doguramadin diye bişe yoktur cinsiyeti belirleyen erkektir ne gönderirse o olur az okuyun araştırın öğrenin
Her aşırılıkta bir hayvanlaşma, bir araplaşma var dediğimde üzerime saldıranlar, bugün sözlerimin dile getirmek istediklerini bu geri kafalılarla daha iyi anlayabileceklerdir. İnsan olmak insan bedeni taşımakla değil, onun aklını taşıyabilmekle mümkün olacaktı. Bu nedenden dolayı aramızda yalnızca bir sanı olarak insan türlerinin yaşadığını söylemek isterim, zihinsel hayvanlığın zirvesinde bulunmakta olan.
Cahillik ile uğraşılmaz sıkın kafasına gitsin. ^^ Sen Y Kromozomu verirsen XY olup erkek doğar X verirsen XX olup kız dogar. Kadinla alakası yok erkeğe bağlı cinsiyet şu kuş beyinlileri gördükçe uyuz oluyorum ne farkeder mk o da senin çocuğun.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kör cahil çocuğun cinsiyetini baba belirler Allah'ın cahili. Ülkede böyle g. zekali insanlar oldukca deliriyorum ya. Sevgilisi ve karisi da ondan kalır yanı yok ne diye 4 çocuk yaparsın ne diye ustune daha yaparsın öteki kızda ne diye evli adamla sevgili olursun hiç mi akıl yok sizde ya 3unuzu toplasanız 1 adam etmezsiniz yazıklar olsun yüz karası insanlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
önce birinin başına giderim onun doğum operasyonunda yanında olurum dublörümü de öbür hatunun yanına gönderiririm ilk doğuran hatun istirahata geçtikten sonra helikopterle öteki hatunun yanına giderim dublörle yer değiştiririm ve ikisini de ihmal etmemiş olurum
Ağzına sıçardım p. ezzevengin Direk tek çelsede boşardım velayeti alırdım malum hiçbir mahkeme namussuz ahlaksız domuz herife çocuk vermez. Hafaka alırdım kuruturdum p. içi
Adam serefsız bellıkı serefsızde az kalıyor farklı bır boyuta tasımıs sevgılısı yanı kırıgı zaten ayrı bır mıgdesız ve ınsanlarda hıc gurur kalmadıgını tekrar tekrar hatırlıyorum sayelerınde Allah ıslah etsın esıne sabır verdın uzuldum esıne
Buna adam mi denir? Namusu şerefi için yaşayan o kadar adam gibi adam varken, böyle serefsizlere adam sıfatını vermeyin lütfen. Ayrıca eşine de kız çocuk doğurmuş diye laf ediyor oysa ki bebeğin cinsiyetini belirleyen babadan gelen genlerdir
Allah belasını vermiş diyicem ama herifin umrunda değil karısı,
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
s*refsiz bide karisini sucluyo bana erkek evlat vermedin diye, anlayin artik cinsiyeti kadin degil erkek belirliyo. aman böyle insanlari tanimak istemem
Bu doğu tarafındaki erkek çocuk merakı nedir arkadaş ya oysaki bilseler ilerliyen zamanlarda kız çocukların anneye babaya daha çok faydasının olacağını ozaman erkek evlat diğe tutturmazlardı
@İnanmak01 işallah öyle olur bu sitede hepsini demiyorumda 100 de doksanı aynısı işte iyiler kendine alınmasın ama bacısı bilmeyen anasını bilmeyenlerin 100 de 90 burda
@İnanmak01 sanki ben görmedimmi 25 mesaj atan var hepsi 3 kişi hariç hepsi sanki fotokopi anasını bilmeyen bacısını bilmeyen şerefsizler işte ama hepsine demiyorum yanlış anlaşılmasın o şerefsizler kendini biliyorlar zaten engelli okuyorlar dır yani
En İyi Cevaplar