ben yalnız kurduyum senin gibi sürüleri sığınmıyom kendini gölge aramak yerine savaşacaksan erkek ol onun bunun sıgıntıss olmadan delikanlı gibi kemdin gel aslan parçası ben bu cehennem dünyaya gelir gelmez senin gibi insan ucubesiyle savaştım kendi yalnız kurtlugumdan yüzden fazla sen bana vızz gelirsin yazık sana sürülerin sıgıntısı olmuş güç erkeklik taslıyor seni korkak sıfatsız komik şey beni çok güldrrdün🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ölebilir evet,,
Bastırmak falan çok aşırı olursa sıkıntı büyük olur
teşekkür ederim
Rica ederim
Bu kızın psikolojik sorunları olduğunu hep söylüyorum yine söylüyorum.
Ay bunu düşünen tek kişi ben değilmişim güzel
ne düşündünki sen
Herşeyi merak etme
edersem ne yapacaksın dövecekmisin😂
Seni de o manyaklar adamlarını da parça parça eder zifte bular istanbulun sokaklarına asfalt diye dökerim.
ben yalnız kurduyum senin gibi sürüleri sığınmıyom kendini gölge aramak yerine savaşacaksan erkek ol onun bunun sıgıntıss olmadan delikanlı gibi kemdin gel aslan parçası ben bu cehennem dünyaya gelir gelmez senin gibi insan ucubesiyle savaştım kendi yalnız kurtlugumdan yüzden fazla sen bana vızz gelirsin yazık sana sürülerin sıgıntısı olmuş güç erkeklik taslıyor seni korkak sıfatsız komik şey beni çok güldrrdün🤣🤣🤣
hiçbir cin hiçbir insan lider değildir biliyormusun sadece bokunu temizlicek sürüleri vardır🙂
E yuhh
ne yuh pardonda bu bir soru okuman var mı
İşte nasıl böyle bişey merak edilir diye direkt bu tepki geldi şahsen
neden edilmesin kimileri cinselliği vahşet seviyor ve seven kişi hamileyse istemeden katil olabilit KS soru sormak için var size ceseti nereye gömeyim sorusu sormadım
Ceseti gömmeden önce buzdolabına koyarsan daha taze gömülmüş oluyor ek bilgi
😂😂😂
Nxuxhdyxh askom bebeğe tabiki zarar verir sakın evde deneme
bende yok bişi olmaz🤣
Korkutuyoon
ne yaptm korkuttum daa birisi korkıdan brni öldürmeye calısıyot asfaltla öbürü metresim olmaya kalkıyor ben bu KS de neymişim böyle yaa
Yok daha neler
ne daha neler
Öyle bişey mi olur ki neden parmak soksun yükselince başka bişey varken hdhd
evli bi kadınla böyle konusamazsn metres parçası kocam hayatım sadece adam akıllı soruyu cevaplaman yeterliydi