İlişki anında erkeğin sert davranması bebeğe zarar verir mi?
3 ay
Merhaba, kaç haftalık hamilesin? Özellikle ilk 12 hafta düşük açısından riskli dönemdir, gebeliğin her döneminde sert ilişkiden mümkün olduğu kadar uzak durmak gerekirken, ilk 12 hafta özellikle kaçınmak gerekir.
Hamilelikte cinsel ilişki, doktorun “riskli gebelik” demediği sürece genelde bebeğe zarar vermez canım 🤰🏻 Bebek, rahim içinde su dolu bir kese ve kalın bir kas tabakasıyla korunuyor. Sertlikten çok, rahim kasılmaları, kanama, ağrı gibi durumlar risk oluşturur. Böyle bir belirti yoksa ve doktorun sakınca demediyse için rahat olsun. Unutma, annenin huzuru bebeğin wifi’sidir, çekmeyen yerde stres yapma 😂👶🏻💕
Cevap
27Cevap
Sert olmaması gerekiyor bir kadına. Zaten her pozisyonun olması pek mümkün değildir herhalde..👍
Sert olmamalı evet.
Sonuçta kadın için hassas bir dönem.
Ters bir harekette kadının çok canı yanabilir.
Kaç aylık
kaçıncı ay ama 6 aya kadar ilşki olabilir sonr aolmaz
Rahminde açılma olmazsa sorun olmaz ama yine de sert olmasın ne olur ne olmaz
Hayır aksine bebek babasının ne yiğit bir adam olduğunu görür gurur duyar
Güldürdün valla😂
Aşağıda ses atayım diyen pembeye dikkat et erkek o, nick adı neselvesel
Anladım erkek olduğunu. Gerçekten çok değişikler ya sanki anlamayacağım
Senin sorunun cevabına gelince, kaç aylık olduğu önemli, bebeğin pozisyonu ve senin rahim yapın önemli, doktorun kaç aya kadar ilişkiye girebilirsin dedi
8. Aya kadar musade etti şu an icin
Hayır, çok afedersiniz yani desen ki kocamın ki şu kadar ben şöyle seks seviyorum diye ruh hastası bundan be zevk alacak kestiremiyorum , öyle olmaktan ALLAH’a sığınırım
Bende anlamıyorum
Sert olmasın o zaman, her pozisyon zaten mümkün değil, senin kilon ve vücut şeklin bile bunda etkili , yavaş olmak en iyisi
Ya açıkçası esim sen rahat ol kafana takma bisey olmaz falan diyor ama annelik iç güdüsü mü bilmiyorum fakat aklım sürekli onda oluyor. Rahat olamıyorum
Pozisyona göre hızlı olabilir ama mantıklı olan yavaş olması, zaten 6.5 aylık gebelikte o karın şişliğinde istese de çok hızlı olamaz kendini de yorar
Yani bilmiyorum ya ben stres oluyorum hızlı gibi geliyor ya da bilmiyorum iste
Hızlıyı yavaşı ayırt edecek kadar tecrüben vardır ☺️ canın acıyor mu veya sonrasında bi tuhaflık hissediyor musun
Bence esim hızlı
Bazen canim acıyor
O zaman bunu söyle, rahim şeklinde gebelikte değişiyor iç organlarında , ona göre yapılmalı
Son durumun ne? Yavaşladı mı
Doktoruna sormadın mı? Bazı gebeliklerde bişey olmuyor bazıları ilişki bile riskli herkesin farklı süreci
Kocanın organı serviksi delip geçecek kadar uzun değildir herhalde. Bebek rahimde bulunur serviksin daha üstünde. Ama yine de hassas olmak lazım puahahaha
Sertımdır bam bam bam
6 aya kadar bir sıkıntı yok sertlikten kastın ne olduğuna bağlı
En sevdiğim şey hamileyle seks yapmak. Videolar da hep hamile seksi izliyorum bu yüzden
Kendim hemşireyim, öncelikle doktor izin vermiş mi ki cinselliğe
Evet vermisti
ne kadar seert, nasıl bir sertlik?
Fazla sertlik tehlikeli olabilir
yani okadar sert olmaz
Dikkatli olmanızda fayda var
Dikkatli olmak lazım ne olur ne olmaz
Hayır canısı. Bebek çok güvende bir yerde.
Sertlikte sınırı olmalı. Hele doğum yakınsa
6,5 aylık
Biraz sert olabilir, çok kalın ve büyük mü?
Eze eze yapmamalı, sadece baş kısmı girip çıkmalı, oral bol yapılmalı
Kaç aylık olduğuna bağlı
Sakin olun çocuk jafasına darbe almasın
Seert olcak vurdumu inletecek
vermez o şiş krnından tutup ceke ceke gırebılır
Kaç aylık ki
6,5 aylık
Zarar verir belki ters gelme ihtimali olabilir
Bebek top doğar
Ebe söylemedi mi kaç aya kadar uygun diyr
Yani kismen verebilir cokmu sert davraniyo
Kaç aylık hamilesin