Ya da karınızın böyle bir şey yapmasına izin verir misiniz? Dört düşük yapan ve gebe kalamayan kadının kardeşinden inanılmaz yardım.Avustralya’da yaşayan 26 yaşındaki Aimee Morrisby eşi Jake çocuk sahibi olmaya karar verdi. Aimee çocukken bağırsak rahatsızlığı geçirmişti ve rahatsızlık midesinde kalıcı hasara sebep olmuştu. Aimee tüp bebek yöntemiyle birkaç kez hamile kalmayı başarsa da 5 yılda 4 düşük yaptı. Tekrar yapılan muayene sonrası, Aimee’nin rahminin kötü durumda olduğu ve hamile kalmasının çok zor olduğunu anlaşıldı.Kız kardeşi Shayna, bütün bu süreci biliyordu ve kız kardeşi Aimee’nin gözlerinin önünde acı çekmesine dayanamadı. Bir gece saat 10 sularında Shyana, kız kardeşini aradı. Kız kardeşi telefonda Aimee’ye, “Hadi bebek yapalım” dedi. İki çocuk annesi Shayna, kız kardeşinin iyiliği için onun çocuğunu taşımaya karar vermişti. Aimee ve Jake bir süre düşündü ve teklifi kabul etti. Shayna, eniştesi Jake ve kız kardeşi Aimee’nin laboratuvar ortamında döllenmiş yumurtasını taşıyacaktı.Hamilelik boyunca kız kardeş, ablası ve eşi hep beraber vakit geçirdiler. Biliyorum bizim ülkemiz de yasak bunlar ama siz olsaydınız böyle biir şeyi yapmak ister miydiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bizim Ülkemizde tabii ki yasak.
Güncellemeler
+1 yıl
Büyük konuşmak istemiyorum ama Ülkemiz'de serbest olsa bile buna karar vermek çok zor.
Kardeşinin çocuğunu doğurdu! Siz böyle bir şey yapar mıydınız?
Ulan ilk resim başlık resmi olacağı için kocasıyla olan resmi koymuşsun. Millet de diyecek ki "oha erkek kardeşinden çocuğu mu olmuş" diyecek ve tıklayacak. Ne uyanıksınız siz. Üstelik 50 tane imla hatası var ve trend olmuş. Başkaları sorsa imla hatasından dolayı trend falan olamadı derler. Bu sitenin hali işte. Küfür etmeyeceğim. Gidiyorum sessizce. Bu yorumu da beğenin de millet görsün prim vermesin böyle kişilere diyeceğim ama an itibariyle 80 erkek 100 kız atlamış bu paylaşıma. Alkışlıyorum sizi.
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ulan yorumları bir okusanıza allasen. Millet açıklama kısmını okumamış. Başlık resmine bakıp gelmişler. Dünyadaki en güzel kız bile olsa kardeşime o gözle bakmam yazmışlar vay salaklar :D. Ne güzel atlıyor millet sazan gibi. Az biraz kitap okuyun da iki satırlık metinleri okumaktan kaçınmayın yoksa böyle aptal konumuna düşersiniz.
döllenmiş yumurtayı taşıyor kadın, aklınız direk "eniştem" adlı çılgın kıza gitti biliyorum, geri gelin yapmayın. Bence büyük fedakarlık bu, helal olsun. Kardeşi mutlu olsun diye 9 ay 10 gün içinde kendisine ait olmayan bir bebek ile gezecek vücudundan taviz verecek ve bunun karşılığında sadece kardeşinin mutlu oldugunu bilecek, gerçekten helal olsun. Bu dediğim bu değil ama bknz : www.technopat.net/sosyal/eklenti/eniste-png.70628/
Yapmak isterdim aslında. Ama düşünüyorum o bebek benden olmayabilir fakat 9 ay karnımda taşıdığımda o bağ oluşacak. Asla veremezdim bebeğimi. Sonrası ablam/kardeşim acı çeker ben çekerim.. Bebek perişan olur. Gerek yok o yüzden :( Korunmaya sahiplenmeye muhtaç bir sürü çocuk var
Bunda ahlaki bir sorun görmüyorum... ne kadar yüce gönüllü ki kardesinin cocuguna tasiyici annelik yapiyor. Bunu kinayan kisim, ülkemizce "normal" sayilan ahlaka aykiri bir sürü seyi kabul ederken, buna midesizlik vs diyorsa, sözün bittigi yere gelmisizdir!
Mükemmel bişey. Kesinlikle karşı çıkanları anlamıyorum. Zaten laboratuvar ortamında oluyor. daha ne olsun. Adam açısından zaten kendi çocuğu, kadın açısından e kardeşi yani can yarısı. Evlat edinme vs işleri öyle kolay olmuyor maalesef. Bence en iyisini yapmışlar. Allah herkese çocuk versin. Bu imtihan zor maalesef.
Bundan daha büyük, daha güzel bir hediye olamaz.. Müthiş bir fedakarlık, bravo. Çok çocuk seven birisi değilim, dünyada bu kadar çok insan ve sahipsiz çocuk varken zorla üremeyi de desteklemem. Ancak illa kendi çocuğunu isteyen bir çifte de verilecek en güzel hediye herhalde..
Bizim ülkemizde her şey cinsellik ve saçma sapan din kurallarıyla yönetildiği için, ufak beyinleri kaldıramaz bunları, ters gelir.
Bence bu olay çok yanlış anlaşılıyor. Çocuğunuzun olma ihtimali varken eşiniz doğuramasa sağlıktan dolayı sizi görürdüm ben fellik fellik aradınız taşıyocı anne. Herkes kendi çocuğunu yetiştirmek ister. Bunlar ekstrem durumlar çok gedakarlıklar ister. Böyle yorunlamak yanlış olur. Evet biraz hoş değil ama sağlık var işin içinde kardeşi tebrik ediyorum helal olsun ben yapamazdım sanırım
Kabul etmezdim. Çünkü kızkardeşimin onu içinde büyütürken sahiplenmesi ve psikolojik olarakda kabullenmesi sonrasında ki emzirme dönemi vs araya soğukluk sokacak şeyler teorik olarakda iyi bir şey değil ki Türkiye de böyle birşey onlardaki kadar resmiyette yürümez burda aile bağları çok başka
Bence çok iğrenç bir şey bu. İnsanlar yine her zaman ki gibi çocuğum olsun istiyorum nasıl olursa olsun istiyorum diyerek doğacak çocuğun yaşayacağı duygusal sorunları göz ardı ediyorlar. Dünyada o kadar çok yetim çocuk varken bu tarz saçma şeylerin denenmesi anlamsız geliyor
Yetim hanede onca öksüz çocuk var. Onlara Anne ve Baba olma görevi Onurumu ve şerefimi Üstelik bir yetimi sevindirip lutuf sahibi olmamı sağlıya bilir. Benim bakış açım bu
Sıkıntı şu sperm ve yumurta ne kadar ablanın olmasada bebeğin annesi hamile olan kadındır. Ve sonuçta o kadın o çocuğu vermek istemeyebilirde. O yüzden ven şahsen böyle birşeyi kabul edemezdim herhalde.
sperm ve yumurta her ne kadar da eşimin ve benım olmasa da ben onun annesıyım sonucta o duyguyu yasatıyo boyle bıseyın kararını versem bıle dogumdan sonra cok zor verırdım dıye dusunuyorum. yapamazdım net...
Yaparım ama kardeşimin de bebeği kendi bebeği gibi sahiplenmesini istemem kıskanırım çünkü filmlerde genelde öyle olur taşıyıcı anneler bebeğe bağlanıp bırakmazlar falan
Şu saçma sapan konuşanları anlamış değilim. Kumru yumurtasını güvercinin altına koymak gibi bir şey. Anne den yumurta babadan sperm alıp dölleyip rahime koyuyorlar sorun ne?
kız kardeşin eşi olsam, eşimin rahmine (tövbe tövbe) eniştesinin spermi ile kardeşinin yumurtasını yerleştirmelerine izin verebilecek kadar midesiz olamazdım. Herkes biyolojik anne baba olmak zorunda değil. Olmuyorsa evlat edinsinler.
bunları ve bunlar gibileri kırsal bir bölgede toplayıp, üzerlerine benzip döküp, çakmağı çakıp alayını yakıp, dünyanın mayası bozuk neslini temizlemek gerek.
Bu ne yaa kardeşim ve kocamın çocuğu. Saçmalıga bak ben olmayacağım onun annesi kardeşim olacak ona benzeyecek ve belki de kan çekecek ilerde. Artık anlatır 'yavrum sen benim çocuğumsun ama kardeşim doğurdu' diye
Valla okurken cok duygulandım hatta gözlerim doldu. Bu cok guzel birşey bunu anlatarak telafuz etmek cok zor. Neden bizim ülkemizde yasak onu anlam veremedim.
İnsanın aklından zoru olması gerekiyor. Kardeşe yardım etmek için böyle nikahsız onun çocuğunu doğurmak çağdaşlık değil düpedüz zinadır. Doğan çocukta ister yapay dölleme olsun farketmez piçtir. Allah'tan korkan bunu kesinlikle yapmaz. Korkmayana gelince o kişi ya delidir ya da dini inancı yoktur.
Yaptırmazdım çünkü kadın hamileyken vücudumda annelik hormonu salgılanır bebeği geri almak zor olurdu olsada kadın bebeği benimsediği için çocuğunuz size anne derken onun içi yanacaktır
Kız kardeslerimden anne olabilmek için böyle bir şey isteyemezdim sanırım. Ben onlar yerine bu durumu kabullenemezken bana böyle bir durumla gelselerdi napardim bilmiyorum.
çocuk esirgeme kurumundan çocuk evlat edınırım ama öyle bir şey yapmam çocugun annesı kım o bile muallak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir komsumuz ablasi oldugu icin babasida terk edip gittigi icin 3 yasindaki yegenini evlat edinmisdi kendilerininde cocugu olmuyordu. Ayni sey deyil ama teyzesi sonucta ve biolojik ailesi
@BilinmeyenYabanci teyzesi ve biyolojik annesi yani kardesi... Tasiyci oldugu dogru ama yine 9 ay 10 gun icinde kalbi atiyor seni hissediyor ve dogumu kolay deyil.
evlat beklemek sıkıntılı bir süreç.. yapabilirdim. bilmem sanki bana normal geliyor taşıyıcı için problem yoksa ki aynı kandan olması daha da memnun eder.
Böyle işin mk.. Başka birşey yazmayacağım çok ağır kaçar!!!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kardeşinin hiç bir bağı yok nereden tutarsan elinde kalıyor, keşke kardeşine labaratuvar ortamı değil de gerçekte yapsalardı hiç olmasa 9 ay 10 gün karnında taşıdığına değerdi... :/
tamam bb nedir ya allah aşkına 9ay taşıdığına değerdi ne demek yeğenin için böyle birşey yapmazmıydın senin kardeşinin bebeği o da senin kanından farkındasın değil mi?
hahaha zina bumu? yoksa her önüne gelen kadında şeyin kalkması mı? ya bana dinle gelmeyin alla aşkına ben hemşireyim daha dün kızın biri babası olmayan bir bebek dünyaya getirdi bana göre budur zina. Kız babasının sigortası ile sorgsuz sualsiz doğum yaptı üstelik kimse sormadı sizin islam ülkesi de bu. Özgürlük anca bu konular da var.
zina neresinde olayın labaratuvarda döllemiyor yumarta sonra kız kardeşinin rahimine ameliyatla yerleştiriliyor senin gibi cahil yobazlar değişmedikçe bu ülke gelişmez
dar görüşlü at gözlüğüyle gezen bir gereksiz mi bunu söylüyor bana ne olduğunu pek ala biliyorum evlilik dışı çocuk yancısı olduğumda yok allah hiç kimsenin başına da vermesin bunu fakat sen o kadar dar görüşlüsün ki buna zina diyebiliyorsun
benim okuduğum kitap sayısı senin beyin hücrelerinden fazla cahil değilim yaşım 18 ve kendimi yeterince geliştirdim çok şükür darısı senin de başına inşallah
yahu işte böyle ağzını bozarsın sadece bana cahil diyorsun fakat karşındaki kıza çok rahat küfür ediyorsun bu senin basitliğini gösteriyor. eminim gizliden çıkıp burada bunları konuşamazsın
Güzel bir insanlık örneği. Amaç insanların mutluluğu değil mi zaten bu dünyada
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biyerdede kızın annesi kızının cocugunu dogurdu taşıyıcı anne oldu kızın annesi ama o kızı hastalıgı yüzünden rahmini aldırmak zorunda kalıp cocuk sahibi olamıycagı için annesi böyle birşey yapmş
olmayınca yapcak bişey yok iyi yapmışlar ama ben yapabilirmiyim kabul edebilir miyim böyle bir seyi bilmiyorum büyük konuşmayım ama kabul etmem sanırım.
En İyi Cevaplar