Aile & Toplum Bir Erkek Hamile Eşinize Bakıp Kaseler Güzelmiş Bacım Deseydi Ne Yapardınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizin yanınızda hamile esiniz bu şekilde rahatsız etse ne yapardınız? :( Güncellemeler+1 yıl Kilo değil popo anlamında kade Bir Erkek Hamile Eşinize Bakıp Kaseler Güzelmiş Bacım Deseydi Ne Yapardınız? Cevapla Hamilelik Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Verified Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, kase sanırım kilo manasına geliyor tepki gösterebilirdim. Zaten bunu diyenler genelde en yakınlarınız oluyor o yüzden laf ettirmicen. 1 0 Yorumla
kartal5454 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Dememesi lazım terbiyesizlik etmiş haddinin bildirilmesi lazım kesinlikle:( 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl döverler ne yapacaklar he karımın kaseleri güzeldir diyecek halleri yok herhalde 1 0 Yorumla
jamcfly06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 532 cevap paylaştı. Şöyle yapardım böyle yapardım demeyeceğim buradan ama hoş şeyler yaşanmazdı... 1 0 Yorumla
28mehmet Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Valla ölmek istiyen varsa sorun deyil herkes şerefi için yaşar okadar 1 0 Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Öldürürdüm net 1 0 Yorumla
fkrisik2Instagram54 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Boşanır ayrılırım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kafinin sucu ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Selam, kase sanırım kilo manasına geliyor tepki gösterebilirdim. Zaten bunu diyenler genelde en yakınlarınız oluyor o yüzden laf ettirmicen.
Dememesi lazım terbiyesizlik etmiş haddinin bildirilmesi lazım kesinlikle:(
döverler ne yapacaklar he karımın kaseleri güzeldir diyecek halleri yok herhalde
Şöyle yapardım böyle yapardım demeyeceğim buradan ama hoş şeyler yaşanmazdı...
Valla ölmek istiyen varsa sorun deyil herkes şerefi için yaşar okadar
hitap şeklinden kurtarıyor, aksi takdirde hoş değil
Kavga ederdim
Öldürürdüm net
Duymazdan gelirim
Sacmalama
Boşanır ayrılırım
Kafinin sucu ne