Mesela ona iş yaptırmama arada yemek yaptırmama ona daha fazla sevgi gösterme gibi gibi neşer yaparsınız anlatın bakalım? :)
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Sizin yaslarinizda ik cocuk babasi olarak yorumlari cok begendim; ama eksik buldum desem kizmazsiniz sanirim. kadinlarimiz normalde de mutlu edilmelidir de; ozellikle hamilelik boyunca stres olmamali. cunku cocugada yansiyor. icki sigara sevenler karisinin yaninda icmemeli. saglikli beslenmeli. beraber yuruyus hem zihne hem bedene iyi gelir. hareket etmeyen hamile kadin zor dogum yapar ; ama zorlanmamali. bol sohbet. fazla alingan olabilirler anlayisli olmak fazlasiyla gerekli. hormonsal degiskenlikten herzaman ayni olmayabililer.
zaten cocugunuzun anasi oldugu bilincinde olursaniz hamilelik donemi cok hos gecer derim01 Yorumla
Soran+1 yılBencede dediklerinize katılıyorum 👍🏻
En İyi Cevaplar
+1 yılonu yapan şerefsiz oglu şerefsizdır bence kadının senden bır parca tasıycak evladı yıllarca ugrassa 9 aylık sancılı donemının 1 gununu bıle odeyemecegı solenırken dınımızce bu guzellıge ters davranırsak sonumuz ne olur sole degısır eskıden nasıl davranıyorsam daha guzel daha ıyı daha dusuncelı davranmaya baslarım Insallah
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah zaten dinimize görede evlilikler güzel geçmeli heleki hamilelik döbeminde kadına güzel davranmak onun işlerini yapmak çok güzel birde gözü başkalarına kayar gibisinden şeyler duydum erkegin o da dinimizde çok çok yanlış
- +1 yıl
Ya İlla dinimizcede olmaması lazım insan olarakta dusun o senınde mutlu olman ıcın erkek olarak soyunun devamı ıcın o kadar acıya sancıya katlansın sen kadının karnı sıstı bellı bır haftadan sonra seks ıhtıyacını karsılayamaz dıye karıyı aldat ne olur 3-5 ay seks yapmasan olurmusun karaktersiz demi
Soran+1 yılHaklısın karakter meselesi işte
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Erkekler Ne Diyor
26
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evladımın annesi.. İki aşkimdan birisi, diğerinin de annesi hem.. Dünyaları bana veren kadına , ben de tüm dunyayi veririm.. benim dunyami önce kendi varlığı ve sevgisiyle kuran kadın, bir de kendinden bir parça daha sunuyor bana.. dunyami kainata çeviriyor.. Ben de odun gibi duracagim öyle mi.. Karnı burnundayken bile dünyanın en güzel ve değerli kadını olur.
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah düşündügün gibi olur 👍🏻 ama bazıları hamile oldugu için gözü başka yerlere kayar erkegin diyor bu konu hakkındaki düşüncen nedir?
Soran+1 yılAynen zıplayanları Allaha havale ediyorum valla inşallah öyle birisiyle evlenmem
Soran+1 yılEvet zatar gelmez gerçekten
+1 yılEğer erkek odun değilse daha fazla ilgi gösterir herhalde. Ama yapamayacağı şeyleri belki istemeyerek yapmasını isteyebilir. (Çamaşır bulaşık gibi). Hamile olduğu için bazı şeyleri yaşayamayacağı için ve onu bir anne olarak gördüğü için, ilgisi başkalarına kaymış gibi görünse de, yine de seviyordur. (Yani umarım öyledir.)
01 Yorumla
Soran+1 yılSeven insanın ilgisi başkalarına kaymaz
+1 yılillaki fazla ilgi gostetirim hamile olan kadin sevgiye ve sevkate oncekinden daha cok ilgi duyar bundan ziyazade sevdigim insan cocugumuzu karninda tasiyo okadar zorluk cekiyo aciya katlaniyo haddinden fazla saygi ve sevgi duyarim
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dedigin gibi olur 👍🏻
- +1 yıl
Boyle yapmayi dusunuyorum
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Sevindim
+1 yılKahvaltısını ayağına getiririm bir sabah menemen akşam mantı yeter ona bence :)
07 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar mı?
- +1 yıl
dahası bende söylemem çalarlar :)
Soran+1 yılÇalsınlar nolucak senin karın mutlu oldugu gibi onlarınkise mutlu olsun
- +1 yıl
Doğru taklitler aslını yaşatır
Soran+1 yılİyi bakalım sende evlendikten sonra yapacakmısın dediklerini acaba
- +1 yıl
DELİKANLILIK raconu şunu söyler karın sana karılık yapıyorsa sende ona karılık yapıcaksın
Soran+1 yılİyiymiş 👏
+1 yılBenim hergün işimi yapmış bir 9 aymı kahrını çekemicem çocukta benden her dediğini yaparım
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yaparsın 👍🏻
- +1 yıl
Yapmayanın anasına babasına bile hayrı yoktur bacım :) inşallahı maşallahı yok mecbur yapıcam
Soran+1 yılTabikide necbur yapacaksın 👍🏻 sadece evlenmeden böyle söyleyip evlendikten sonra yapmayanlar olur belki diye insşllah dedim
+1 yılOna yemeği ben yaparım canım o benim :) Hatta canı çilek çeksin ama elma tadı versin gibi bir istekte bulunsun onuda yaparım sıkıntı yok :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yaparsın dediklerini 👍🏻 gizel yorum
- +1 yıl
Eyvallah :)
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Zaten yemeği cart curtu ortak yaparız. Her şeyin makinası var artık. Hamile olduğunda her şey bana kalır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 👍🏻
tabi ki değiştiririm.
hayvan gibi hormon salgıları değişiyor onun da çünkü.
çok güzel bir dişi oluyorlar, ilgiye boğarım onu :)05 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ilgiye bıgarsın öyle mi? :)
Soran+1 yılHamilelikten öncede ilgili olmanız lazım ama
Soran+1 yılAnladım
oo sen ne diyosun yürümesin o kucağımda taşırım ben onu :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKarın çok şanslı o zaman her zaman kadınlara yardım edilmeli 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini sıcak surdan soğuk suya sokturtmam. O derece. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş inşallah söyledigin gibi olur 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılHiç şüphen olmasın. :)
Soran+1 yıl👍🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulasikta yikarim camda silerim gerekirse ayagini bile yikarim o benim cocugumu tasiycak ne yapsam hakkini odeyemem
03 Yorumla
Soran+1 yılDogru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılElini soguk sudan sicak suya sokmam o derece artik yani
Soran+1 yılAnladım
+1 yılerkekten bu tip şeyler beklemeyin ki yapsınlar
03 Yorumla
Soran+1 yılBeklemeyin derken bekliyoruz ama şahsen ben bekliyorum ama hamile kalmadan onu yap bunu yap demem
- +1 yıl
akıllı kadın beklese de erkek bir şey yapınca sanki çok şaşırmış gibi yapar ki erkek heveslensin. zaten beklediğin bir şeyi yapmanın zevki bakkaldan 2 ekmek almak kadardır.
Soran+1 yılBen bunları evet bekliyorum bana ilgi göstermesini ama onın yapacagı sürprizler ona kalmış ne yapacagını tam bilemem ki
9 ay el arabasıyla taşırım :D
01 Yorumla
Hayallerime ortak edemicem seni.
04 Yorumla
Soran+1 yılEtme
Soran+1 yılRica ederim
Bunları yapmap için hamile olmasına gerek yok :D
22 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap 👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenelim dusunuruz:)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden düşün ki vakit kaybetme 👍🏻
- +1 yıl
Once o dunya guzeli prensesi ile tanisiyimda
Soran+1 yılİnşallah tanışıp güzel yuvan olur
- +1 yıl
Insallah seninde olur sagol
+1 yılDaha çok iş yaptırırım
07 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama be
- +1 yıl
köpek gibi davranirim
Soran+1 yılNe diyosun sen be kadın o kadın
- +1 yıl
benim dölümü tasimak kolay mi sandin
Soran+1 yılSenin çocugunu taşıcak o farkındamısın sen?
- +1 yıl
Farkindayim. ama bana hizmet edecek
Soran+1 yılTabiki eşin sana hizmet edecek sende ona edeceksin o köle degilki hep o sana etsin ama hamilelikte sürekli hizmet bekleyemezsin eskisi gibi çocuk düşer erken dogum olur ona olan ilgini arttırman lazım
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yardımcı olurum elimden geldiğince.
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 👍🏻
Soran+1 yılElinden gelenin fazlasını yapman lazım aslında
Soran+1 yıl👍🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılolumlu yönden cok degişir :)
037 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Cevap sahibi+1 yıldaha cok severim daha dikkatli davranırım hep iyiligini isterim zaten normalde de bunları yaparımda bebek olunca daha cok baglar gibime geliyor :)
Soran+1 yılBencede öyle olur
Cevap sahibi+1 yılbirazda kariya baglı gıcık degilse severim sevmek sucmu :d
Soran+1 yılGıcık degilse derken? Hamilelikte kadınlar çok ilgi ister alıngandırşsr gıcıklıkta yapabilirler karınlarında bir can taşıyorşar sonuçta sana küssede çok slınsada naz yapsada sen onun bu davranışlarını hor görmelisin
Cevap sahibi+1 yılo bakımdan degil dengesiz narkör ne bilim uyumsuz anlayışsız haketmeyen
olarak
inşallah öyle birini bulmam :)
Soran+1 yılDedigim gibi sen ona ilgi gösterirsin o sana tripte atar ilgini göremeyebilirde hamilelikte insan çok hassas oluyor insan çok degişiyor
Cevap sahibi+1 yılonlar sıkıntı degilde annem gibi olursa cekemem valla banada yazık :)
Soran+1 yılOna daha da yazıl valla senin fibi vi kocam olmaz inşallah halden anlamayan insanla bir önür geçiremem
Cevap sahibi+1 yılben haldan anlamayan degilim öyle olsa böyle demem annemi tanımıyorsun :)
Soran+1 yılSöyledigin hiçbir şey kurtarmaz seni karın olucak kafına acıdım şimdi
Cevap sahibi+1 yılacı :) istedigine inan inanma umrumda degil ben kendimi ve annemi biliyorum sen ise adımı bile bilmiyorsun :)
Soran+1 yılPardonda karın sana bagırsa çagırsa bike seni takmasa bile sen ona onun yaptıgı gibi bir davranuş sergileyemezsin bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılcok eminsin dedim ya sana dediklerimin gercek payı var mı yok mu bilmiyorsun hıc birsey bilmiyorsun boş konuşma :) kanıtla haklısın diyecem :)
Soran+1 yılSen bana demin yazdıklarını bir oku istersen
Cevap sahibi+1 yıltamam kanıtla gerceklik payını benim öyle oldugumu kanıtla? resmile?
hem ben kötü bir şey demedim annemi tanımıyorsun !
Soran+1 yılKötü birşey demedin mi? Amnen gibi olsa nolur ki hem hamile kadına nasıl olsa ilgi göstermeslisin kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılhamile ile ne alaka ben tek cocugum kadın olarak kişilik karakter olarak öyle olmasın dedim anlayışsız sevgisiz.
Soran+1 yılGıcık degilse severiö dedim? Gıxık olsa sevmiceksin yani?
Cevap sahibi+1 yılgıcık ise büyük ihtimal severek degil zorla görücü üsülü aile ısrarır yüzünden evlenmeşimdir kafalar uyuşmuyorsa zorlada sevemem ki :) sevmek istedikten sonra degil kendiliginden gelişen olaydır :)
ailem zorla evlendirmedigi sürece bu sıkıntıları yaşamam
Soran+1 yılSeverek evlendikten sonra gıcıksa?
Cevap sahibi+1 yılsevilecek insan vardır sevilir hak eder sevilmeyecek insanlar vardır üstüne para versen yine sevemezsin.
haketmez.
öyle biri ile evlenilmez oldu diyelim hayat gecmez :) benle alakalı degil :) yani :)
Cevap sahibi+1 yılsevmişsem o gıcık hareketleri bana gıcık olarak gelmez
Cevap sahibi+1 yılgülü seven diketine katlanır hesabı :)
Cevap sahibi+1 yılona karşı sevgim varsa bitene kadar artık mezardamı biter pazardamı bilemem herşeyine katlanırım cünkü sevgim öyle ister :)
Soran+1 yılHele şükür istedigim cevapları verebildin 👏👏
Cevap sahibi+1 yılama ilk başta dedigim gibi aşk evliligi degilse sevmeye calışırım buda benim adamlıgım :) ama sevilmeyecek gibi ise zor la güzellik olmaz hakedene ölünür :)
Soran+1 yılAnladım teşekkürler cevaplar için😊
Cevap sahibi+1 yılbak ön yargılı olmak iyi degilmiş dimi sen beni yanlış anlıyorsun suclusu biz oluyoruz :)
rica ederim :)
Soran+1 yılAynen 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılilerde kocan olmamı istermisin :) hahah :) yoksa Allah mı korusun :)
Soran+1 yılBen imanlı birini istiyorum sence eşim olmaya layıkmısın?
Cevap sahibi+1 yıliman derken din diyorsan aynen bende Allaha yakın birini isterim gönlümce olursa inşallah seninde gönlünden gecenler olur inş :) ama demek le öyle olmuyor :) :/
Cevap sahibi+1 yıllayıkmıyım bilmiyorum sanırım Allah bilir kime layık oldgun ve oldugum ona göre ilerde emanet verir :) isterse
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı be gülüm hayirlısı :) şu 3 günlük dünyada :) ne olacagımız bellı degil
Soran+1 yılEvet belli degil
Ona karşı ilgim artar
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olması gerektigi gibi
Soran+1 yılAferin sana 👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı. adım attırmam sırtımda taşırım :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 👍🏻
+1 yılOnu kuş sutuyle beslerım
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya iyiymiş 👍🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece beebk sevgisinden
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tam tersi?
- +1 yıl
Özür dilerim ya soruyu iyi analiz edemedim değişir tabiki karnında 9ay senin çocuğunu taşıyacak %100 ilgim ve alakam artar
Soran+1 yılİnşallah 👍🏻
+1 yılİlgim artar tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu kadar mı
Aşk İlişkileri konusunda 44,2b cevap paylaştı. Hayır tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe hayır?
Daha fazla(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, eşiniz hamile oldugunda ona karşı olan ilginizi degiştirirmisiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım