Erkekler, eşiniz hamile olduğundan dolayı bakımsız olsa ondan soğur musunuz? Bilirsiniz hamile kadınlar, saçları falan boyatamaz. Bazı durumlarda bakımsız olurlar siz soğur musunuz? Not: Inşallah ilerde eşim olcak adam, bunu bana yansıtmaz. :)
Erkekler, eşiniz hamile olduğundan dolayı bakımsız olsa ondan soğur musunuz?
Şeker çıktı manken gibi kızken bir anda 15-20 kilo aldım çatlaklar cabası lafını dahi etmedi. O kadar kilo aldım birşey demeyecek misin rahatsız olmuyor musun diye sordum ben seni yatalak kalsan bile severim dedi. O yüzden sorun edeceğini sanmıyorum. Tabi öyle adam en iyisini hakediyor diye diyet yaptım kiloları verdim vücudum da spor yaptığım için eskisinden daha güzel oldu :D
Sordgun soru sana mantıklı geldimi minnak? Seven her haliyle sever ayrca kendi basina yapmadı o cocgu hem iyi günde kötü günde demiyirmuyuz hastada olsa asersede canı bisey istedide kiloda alsa cirkinlessede sevecek bakack bakmali eş dedgin sudan sebep bunlar ;)
Yooo Hamile kadın o çaparlığı ile çok daha sevimli oluyorlar. Dahası hem sevimli hemde çok çekici oluyor bana göre kadın ve makyaj hamile iken yapılmamalı deriye dahi kimyasal bulaştırılmamalı tüm mskysj mslzemeleri bir kimyasal madde deposu bunu unutmayın hanımlar
nasıl olsa hamileyim diye 30 kilo almayın, kendinize bakmaya çalışın bence... görsellik önemlidir eşinin yansıtmasını beklemeden aynaya bakmakta fayda var. Genelde aklın yolu birdir..
Sanmıyorum ben hatta daha çok baglanirlar onun bir parçasını taşıyor onun çocuğunu taşıyor ve baba oluyor en güzel duygu daha çok baglanacklrndan eminim
Olur mu öyle saçmalık. Neden soğuyayım? O bana Dünya'nın en güzel hediyesini verecekken, ben onu başımın üzerinde taşırım. Sevgim kat kat artar ve Dünya'da ondan daha güzeli yoktur benim için
Olurmu oyle sey canim. Benim evladimin kahrini cekerken ondan daha fazlasini beklemem. Daha ne olsun gozumde dunyanin en guzel kadini olmus otesi olamaz
En İyi Cevaplar