Arkadaşlar merhaba... Daha önce de bahsettiğim bir yazı dizisi ile karşınızdayım. Bu yazı dizisi için epeydir araştırmalar yapıyorum. Yazılar içerisinde birtakım alıntılar elbetteki olacak ancak yazı genellikle çeşitli tabakalardaki insanların ortak görüşlerini yansıtacak. Lafı fazla uzatmadan yazı dizimizin ilk başlığı ile başlayalım.
Deccalciler:
Deccal kimdir?

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil eden varlıktır.
Hristiyan eskatolojisinde Antichrist, Yahudi eskatolojisinde ise Armilus karşılığı olarak bilinir. (Vikipedi)
Deccalciler ise kısaca deccalin yeryüzündeki egemenliğini başlatması için olayları hızlandırmaya çalışan kişi ya da gruplardır.
Peki bu gruplar neden deccalin gelmesi için can atıyorlar? Sonuçta deccal kötü biri dediğinizi duyuyorum. Aslında deccalcilerin amacı deccalin gelmesi de değildir. Deccalin gelmesi asıl büyük resimin oluşması için büyük bir adım olacak.... Peki nedir bu büyük resim?

Kudüs Başkentli Bir İsrail Devleti'nin kurulması!
"Yahu bırak... Yine mi İsrail? diyorsunuz değil mi?
Öncelikle bilmeniz gereken bir şey var.... Dünya üzerinde yaşanan bütün küresel problemlerin arkasında maalesef deccalcilerin parmağı var. İleri ki dönemlerde her birini bir başlık halinde işleyeceğimiz ve konumuzun ana direklerini oluşturan şu başlıkları bir inceleyelim.
Deccal geldiğinde:
1- Dünya Nüfusu 500 milyon olacaktır ve inananların sayısı çok az kalacaktır.
2- Dünya nüfüsünün çok küçük bir kısmı yönetenler ve geri kalan büyük kısmı ise yönetilenlerden oluşacaktır. (Köleler ve efendileri)
3- Kağıda ve metale basılmayan paralar kullanılacak ve şu anki maddi şeylerin değeri git gide azalacaktır önemsenmeyen şeyler altın kadar değerli olacaktır.
4- İsrail başkentli bir tek dünya devleti kurulacaktır.
Bu saydığım başlıklar insana delice gelmekte değil mi? Başınızı kaldırıp etrafınıza bir baksanız aslında bu yukarıda yazdığım şeylerin çoktan gerçekleştiğini ve gerçekleşmeye başladığını göreceksiniz.
Yukarıda saydığım dört madde deccal geldiğinde yaşanılacak alametlerdendir.
Peki deccalciler neden deccalin gelmesini bu kadar istiyor?
Cevap aslında çok basit. Onlar deccali değil, kurtarıcı mesihi bekliyorlar. Değerli arkadaşlarım... Birazdan yazacağım cümleyi iyi anlamanız gerekmekte. Birazdan neden dünya üzerindeki büyük ailelerin, Amerika'nın ve İngiltere gibi Yahudi olmayan ülkelerin İsrail'e destek verdiklerini anlatacağım size.

Biliyorsunuz hem hristiyanlar hem de yahudiler Hz. İsa Peygambere inanırlar. Hazreti İsa'nın göğe yükseldiğini ve günü gelince tekrar yer yüzüne ineceğini Tevrat ve İncil müjdelemiştir. İslam dininde de bu böyledir. Şimdi burada küçük bir nüans var. Hristiyanlıkta İsa Peygamberin ineceği müjdelenmiştir ama Tevratta Hz. İsanın Kutsal topraklar olan Kudüs'e ineceği müjdelenmiştir. İşte bu nedenle Yahudiler Hristiyanları arkasına almış ve Mesihin yer yüzüne inişini hızlandırmak için deccalin alametlerini gerçekleşmesi ellerinden geleni yapmaktadırlar. Buna o kadar fazla inanmışlardır ki toplu ölümler insanların düştüğü durum umurlarında değillerdir.
Şimdi etrafınıza bakın. Yakın zamanda Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması olayı tanıdık geldi mi?

Peki Çin'de başlayan küresel salgında insanların ölmeye başlaması?
Peki bitcoin desem...
Lütfen yazılarımı takip edin. Bugün ilk adımı attık. Devamı çok yakında gelecek...
#anticrist #trump #ahirzaman #deccal #mehdi #kudüs #israil
@mor1dünya @yatyanıma
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer