Spor Bisikletin var mı, sürmeyi sever misin? ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaz geldi bisiklet sezonu açıldı 🤗 Peki kimler turlamaya başladı? 🙂 Bisikletin var mı, sürmeyi sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
maigece Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Düzenli olarak sürüyorum sadece spor olsun diye değil çocukluğumu hatırlatıyor ayrıca bacaklarımı sıkılaştırıp kalçamı bile büyüttü 1 5 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Tebrikss Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Hımm Yorumla maigece +1 yıl @WUNDERWAFFE__ zinciri atarsa sana getiririm artık hahah Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Zinciri gevşek ayarlarım o zaman sürekli atsın ehehee Yorumla maigece +1 yıl @WUNDERWAFFE__ hahah Yorumla
Limonkokkkkulummmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır yok çok istiyordum küçüken ne öğrenebildim ne alabildim şuanda sürmem zor büyüdük artık yirmi bir yaşına geldik 🤐 1 3 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Hadi ya 🙄 🙂 Yorumla Limonkokkkkulummmmmm +1 yıl Öyle 😅 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl 🤭 Öğrenirsin aslında Yorumla
lâldiчσrki Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bisikletim yok ama sürmeyi severim. 1 2 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl İnşallah olur 🙏 Yorumla lâldiчσrki +1 yıl teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Düzenli olarak sürüyorum sadece spor olsun diye değil çocukluğumu hatırlatıyor ayrıca bacaklarımı sıkılaştırıp kalçamı bile büyüttü
Tebrikss
Hımm
@WUNDERWAFFE__ zinciri atarsa sana getiririm artık hahah
Zinciri gevşek ayarlarım o zaman sürekli atsın ehehee
@WUNDERWAFFE__ hahah
Hayır yok çok istiyordum küçüken ne öğrenebildim ne alabildim şuanda sürmem zor büyüdük artık yirmi bir yaşına geldik 🤐
Hadi ya 🙄 🙂
Öyle 😅
🤭 Öğrenirsin aslında
Yok ama olsa sürerdm ya
bisikletim yok ama sürmeyi severim.
İnşallah olur 🙏
teşekkürler
Evet çok severim