Spor Bir ayda kol kası yapmak mümkün mü? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi bayramlar kollarım vücuduma göre ince bir ay sonra dügünüm var biraz hacimlenmek istiyorum kısa zamanda protein tozsuz evde max. 5 kilo ağırlıkla hacimlenmem mümkünmü Güncellemeler+1 yıl Ben yinede her gün spor yapıyorum etkisi olur heralde Bir ayda kol kası yapmak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nasyonal98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Ben de kas var vücut var para var araba var ev var ama bir tane eş yok o sen olur musun 0 0 Yorumla
Dikenli_incirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1 ay mı? İnsanlar aylarını veriyor valla kas içinOlmaz yani bir ayda 0 2 Yorumla Ben_arıza +1 yıl İlaç kullansa bile olmaz Yorumla Dikenli_incirr +1 yıl @Ben_arıza tabi olmaz, insanlar aylarını, yıllarını veriyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Şınav çek mekik çek 0 2 Yorumla sportmeenpeace +1 yıl Kol kası için mekik ha? Bana bir şeyler oluyor🥴 Yorumla Soran +1 yıl @sportmeenpeace evet omuz ve kola etkili degil mi o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de kas var vücut var para var araba var ev var ama bir tane eş yok o sen olur musun
1 ay mı? İnsanlar aylarını veriyor valla kas için
Olmaz yani bir ayda
İlaç kullansa bile olmaz
@Ben_arıza tabi olmaz, insanlar aylarını, yıllarını veriyor
Şınav çek mekik çek
Kol kası için mekik ha? Bana bir şeyler oluyor🥴
@sportmeenpeace evet omuz ve kola etkili degil mi o
Olmaz yaa spora gitmesi gerek bir kaç ay
Kolların çelimsiz ise mümkün değil kısa sürede
Mümkün değil