Üniversiteyi yarım bıraktım ama ailemle de yaşayamıyorum sürekli kavga gürültü ben dayanamıyorum artık. Eskiden şiir yazardım kitap mı çıkarsam yoksa askeri ücretli bir işe mi girsem veyahut üniversite mi okusam yeniden? Hayata çok geç kaldım 🥺🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 560 cevap paylaştı.
u +1 yılTabii ki mümkün. 25 yaş, aile evinden çıkmak ve kendi paranızı kazanmak için ideal bir yaştır. Bu yaşta, genellikle üniversiteyi bitirirsiniz ve iş hayatına başlarsınız. Bu, aile evinden çıkmak ve kendi paranızı kazanmak için gerekli finansal bağımsızlığı elde etmenizi sağlar.
Aile evinden çıkmak ve kendi paranızı kazanmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:
Bir iş bulun. Kendi paranızı kazanmanın en temel yolu, bir iş bulmaktır. Mesleğiniz veya ilgi alanlarınıza uygun bir iş bulmaya çalışın.
Bir ev veya daire kiralayın. Aile evinden çıkmak için, bir ev veya daire kiralamanız gerekir. Bütçenize uygun bir ev veya daire bulmaya çalışın.
Masraflarınızı azaltın. Aile evinden çıkmak, masraflarınızı artıracaktır. Masraflarınızı azaltmak için, faturalarınızı kontrol edin ve gereksiz harcamaları azaltın.
Aile evinden çıkmak ve kendi paranızı kazanmak, zorlu bir süreç olabilir. Ancak, doğru planlama ve çaba ile, bu süreçten başarıyla geçebilirsiniz.İşte size yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Hedeflerinizi belirleyin. Aile evinden çıkmak ve kendi paranızı kazanmak için ne istediğinizi belirleyin. Bu, hedefinize ulaşmak için gerekli adımları atmanıza yardımcı olacaktır.
Bir bütçe oluşturun. Gelirinizi ve giderlerinizi takip etmek için bir bütçe oluşturun. Bu, masraflarınızı kontrol etmenize yardımcı olacaktır.
Ailenizle konuşun. Ailenizle aile evinden çıkmak istediğinizi konuşun. Onların desteğini almak, bu süreçten başarıyla geçmenize yardımcı olacaktır.
Sabırlı olun ve pes etmeyin. Aile evinden çıkmak ve kendi paranızı kazanmak için çaba sarf ederseniz, sonunda istediğinizi başaracaksınız.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Off sen daha ergenliği aşamamışsın ki düşünme bırak akışına sen sadece yaşamaya çalış 25 yaş aile evinde kendi ekmeğinde faturalara ortak yaşıyorum şikayet etmiyorum kadın olsam da bu iş böyle olurdu meslek sadece üniverstede değil ki bi kuaför de oşabilirdin
00 Yorumla
Hayata geç kalmışsın biryerde çalışıp asgari ücretle geçinmek imkansız; aile evindeyken iş bul çalış dılardan üniv oku; kendini hazır hissettiğinde çıkarsın;
00 Yorumla
+1 yılBen ciktim 23 yasinda simdi kendi parami kazaniyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
Sen bir işe gir ozguven kazan sonra şiir de çikarirsin. Universiteyi birakmissin bundan sonra da devam edecegini sanmam
00 YorumlaÜniverste okuyabilirsin.
Diğer seçenek eğer 3 büyük şehirden birinde değilsen işe girip eve çıkabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 25 yaşımdayım. 4 senelik bir yer bitirdim ama torpilsiz kimse almıyor okumakla zaman kaybetme okumak istersen 2 senelik ya da sertifika alabilirsin. Kendini geliştirmeye bak. Bir işe gir çalışabilirsiniz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇoğu kişi üniversite bitince is bulurum kafasında ama maalesef bir değeri kalmadı her yer torpille dönüyor. Kuafor yanında da bir yere başlayabilirsin. Ne istediğine bağlı.
10 15 yıl önce mümkündü asgari ücretle çadırda yaşayamazsın
00 Yorumla
+1 yılZor ben yapamadım en azından ama küçük şehirde kiralar uygundur.. işte bulursan rahat olur
00 Yorumla
+1 yılGeç değil hiç bir şey için istediğini gerçekten istersen olur elbet
00 Yorumla
+1 yıldur daha yolun başındasın nereye geç kaldın
00 Yorumla
+1 yılBüyük şehirde yaşıyorsan aile evinden ayrılabilmen imkansız
00 Yorumlaküçük şehirlerde olabilir ev kiralarının biraz düşük olduğu yerler.
00 YorumlaAdım adım basla bi anda herseyi yapamassın ama bi yerden baslaman lazım
00 Yorumla
+1 yılAynı durum bende var ama onlar normal dogal şeyler
00 Yorumla
+1 yılMümkün kendine inanır ve guvenirsen yaparsın
00 Yorumla
+1 yılGeç bile kalmışsın.
00 Yorumla
+1 yılGeç sayılmaz. Ama kararsız kalma
00 Yorumlaİnsan isterse her şeyi başara bilir
00 YorumlaMesleğe atıl ilerde kendi işini yapabileceğin
00 YorumlaŞehir?
00 Yorumla
+1 yılMümkün
00 Yorumla
+1 yılEvlen
00 Yorumla
+1 yılçalışmalısın
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
+1 yılNe istiyorsan onu yap yapabilirsin kendine güven
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız yaşıyorum yardımcı olurum istersen sana
04 Yorumla- +1 yıl
Ne konuda
Cevap sahibi+1 yılKendini toparlayana kadar benimle kalabilirsin istersen
Cevap sahibi+1 yılİnstagram ya da telegramdan konuşalım mı
Cevap sahibi+1 yılTakip edebilir misin beni rica etsem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu devirde zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi bi planla mümkün
00 Yorumla
+1 yılOkulu bitir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Yaşım 25, aile evinden çıkmak ve kendi paramı kazanmak istiyorum. Bu mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat