köydeyim sosyal hayatım yok evde biseyler yaparak nasıl geliştirebilirim kendimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoyde falan geliştirmezsin kendini 😑 köyde 19 yıl yaşadım 19 yıl hayatım boşuna geçti desem yalan olmaz! 20 yaşına 3 ay kala köy hayatından bıktım ailemle aram iyice kötü olmuştu. Topladım pılımı pırtımı yanımda o zamanlar 1000€ nakit ve 15 gram altın vardı. geçtim arkadaşın yanına.
Sonra bankadan 50.000₺ kredi çektim 6000€ ediyordu. Kaçtım Belçika’ya.
Burada günde 9 saat haftada 4 gün çalışıyorum mide gibi hayatım var 👌 hem Almanca öğrendim hem İngilizce öğrendim ve Spor yaptım 😎
Bu ara Krediyi daha bu sene ödedim. Aradım bankayı 61000₺ verin kapatalım hesabı dediler hemen havale ettim😂 kapandı borç.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yürüyüş yaparak günlük egzersiz yapabilirsiniz,
Bitki toplayarak, kurutarak çeşitli kremler ilaçlar yapabilirsin,
Küçük baş hayvan alıp onunla ilgilenerek sorumluluk bilincini ve öz disiplinini gelistirebilirsin,
Köyde yaşayan yaslilara yardım edebilir bununla ilgili küçük projeler yapabilirsin, bu hem hayata olan bakış acını hemde yaraticiligini geliştirir,
Temiz havada bolca meditasyon yapabilirsin yaşadığın yer bunun icin müsaittir muhtemelen,
Evde işleme, dikiş veyahut çeşitli takılar, kurabiyeler yaparak satabilir bununla ek gelir saglayabilirsin yani eğer istersen yapamayacağin şey yok sadece şehirde yaşayan insanlara göre gelişim şartlar doğrultusunda birazcık zorlar, bende ilçeye uzak bir mahallede yaşıyorum fakat bu bana az kolay haller saglasada bu kendimi tanımaya ve hayatın gerçeklerini kabullenerek ilerlememe engel değil hamd olsun, selamlar...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
Evde internet var mı? Varsa zaten her şey var demektir. Online kurslar, videolar vs. Yoksa da şehir merkezine gidip kişisel gelişim kitapları, dergiler , ders CD leri vs bakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBenide al yanına merkezde olan ne oluyor sanki emin ol ki en gelişmiş insan sensindir. İnsanların az olduğu yerler huzurlu yerlerdir
17 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum çok haklısın
- +1 yıl
Şehirde yiyişiyorlar
- +1 yıl
Köyde namuslu tertemiz yetişiyor bazıları
- +1 yıl
Ne alaka ya ben onu ima etmedim ki. Genel anlamda teknoloji gelişmiş vs çok insan ruhu sıkar orası daha az insan çok huzur gibisinden dedim alakası yok yani bu tarz şeylerden kimene ki..
- +1 yıl
Bu açıdan da haklısın ama teknoloji her yerde artık
- +1 yıl
Yani en ücra köşesinde İnternet var ve her şeye ulaşım insanlarla yine etkileşim var. Ama somut olarak az insan
- +1 yıl
@aysimayyyyyyyy onlar eskidendi
+1 yılTopraksız tarım, köyde konserve reçel yapımı vb etkinlikler
20 Yorumla
+1 yılŞehire çok mu uzaksın? İnternet gibi şeyler var mı ?
21 Yorumla- +1 yıl
Var tabi paketin olunca
+1 yılİnternet çekiyorsa sosyal medyada yakınından birilerini bulup konuşabilirsin. Köy de zaten pek yaşıtın olacağını sanmam.
01 Yorumla- +1 yıl
🙂
+1 yılSpor yapabilirsin, veya egzotik meyve sebze yetiştirmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoutube üzerinden hobi edinip sanal ortamda gruplara katılarak
00 Yorumla
+1 yılSpor yap yemek yap paylaş YouTube da
00 Yorumla
+1 yılIng ogren internetten
00 Yorumla
+1 yılyazılım öğrenebilirsin evde kurslsrla
00 Yorumla
+1 yılkitap oku ve video izle
00 YorumlaGelistiremezsin. Bir an önce cık oradan
00 YorumlaGeliştiremezsin şehir içine yerleşmen gerek
00 YorumlaArkadas olalim full aćılırsın
00 Yorumla