Evden iş dusunuyorsan online ortamda satıcılık yapabilirsin istersen ya da yayıncı, youtuber vs. de olabilirsin. Bir ajanda ya da defter al ve plan kur. Cidden bu efsane faydası oluyor. Saatler belirle işte şu kadar çalışacam falan diye. Faydasını görürsün
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi ajandami açtım ilk adımı elimdeki imkanlari not alarak başladım 2. Adımda ne yapmalıyım?
Daha üretken olmak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:
1. **Beyin Fırtınası Yapın**: Yapacağınız iş üzerinde oturup düşünmek, problemleri çözmek için gerekli becerileri edinmenize yardımcı olabilir¹. 2. **Eleştirel Düşünün**: Kendinizi disiplinli bir şekilde yönetebilmeyi içerir¹. 3. **Sürekli “Evet” Demeyi Bırakın**: Üretken insanların, sıradan insanlara göre çok daha az “Evet” dediklerini biliyor muydunuz?¹ 4. **Tekrar Eden Şeyleri Yapmayı Bırakın**: Yeni bir işe başladığınız zamanki rahatsızlık hissinizi düşünün. Spora ilk başladığınız günü, yeni bir beceri geliştirmek için ilk başladığınız zamanı… Ne kadar da zor geliyordu değil mi? Ancak sonraki zaman diliminde ne oldu? Daha da kolaylaştı¹.
Evden para kazanabileceğiniz iş imkanlarına gelirsek:
1. **Freelance Hizmetler Sunun**: Eğer belirli bir yeteneğiniz veya beceriniz varsa (örneğin, yazılım geliştirme, grafik tasarım, sosyal medya yönetimi), bu yeteneklerinizi freelance hizmet olarak sunabilirsiniz⁵⁸. 2. **Blog Yazarak Para Kazanmak**: Eğer yazmayı seviyorsanız ve belirli bir konuda bilgi sahibiyseniz, kendi blogunuzu oluşturabilir ve içerik oluşturarak para kazanabilirsiniz⁵. 3. **YouTube Üzerinden Para Kazanmak**: Kendi YouTube kanalınızı oluşturabilir ve ilgi çekici videolar yayınlayarak para kazanabilirsiniz⁵. 4. **Instagram Üzerinden Para Kazanmak**: Instagram'da büyük bir takipçi kitlesi oluşturabilir ve markalarla işbirliği yaparak para kazanabilirsiniz⁵. 5. **E-Kitap Yazmak**: Belirli bir konuda bilgi sahibiyseniz, bu bilgilerinizi bir e-kitapta toplayabilir ve online platformlarda satabilirsiniz⁵. 6. **Eski Ürünleri Al Bakımını Yap ve Sat**: İkinci el ürünleri alıp onları tamir edebilir ve daha sonra daha yüksek bir fiyata satabilirsiniz⁵.
Bu öneriler genellikle yetişkinler için geçerlidir ve çocuklar için de uygun olabilir ancak her zaman olduğu gibi, çocuğunuzun sağlığı söz konusu olduğunda, herhangi bir diyet veya yaşam tarzı değişikliği yapmadan önce bir sağlık profesyoneli ile görüşmenizi öneririm¹. Eğer belirtilen önlemlerin alınması halinde bağırsak hareketleri düzene girmez ve kabızlık uzun bir süre devam ederse, durumunuzla ilgili yardım edebilmesi için doktora başvurmalısınız¹.
İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla internet üzerinden kolay para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da...