arkadaşlar işlerde çalıştım. Daha sonra kendimi geliştirecek bilgiler öğrendim dilimi de az çok geliştirdim fakat daha fazla nasıl kendimi yükseltirim. Udemyden photoshop kursu alırsam iş bulabilir miyim kolay fikrinize ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulunduğumuz dönem diploma üstüne çalışıyor.
İnsan ilşkşleri bile evlilik arkadaşlık statüler üstüne kurulu. Açıktan da olsa bence bölüm bitirmeye çalış, kendini geliştirmek her zaman güzeldir ama diploman yoksa patronun çok işine yarayan vasıfsız eleman olmaktan öteye gidemezsin. Kaldı ki diplomalı insanları bile küçük işletmeler ile alıp her türlü ıvır zıvırı yaptırmaya çalışabiliyor..35 Yorumla
Soran+1 yılEveeet önerebileceğiniz bir bölüm var mı?
Cevap sahibi+1 yılAçıktan okunabilen bölümleri pek bilmiyorum ama bi listesini çıkarıp sana en uygun olanı seçebilirsin
Soran+1 yılTamam teşekkürler ama içimden bir ses psikolog ol diyor sizce mezun olduktan sonra iş bulma olasılığım yüksek midir gerçi ülke de çoğu kişi tımarhanelik o da var.
Cevap sahibi+1 yılİş bulsan da maaş beklentin pek yüksek olmasın. Kendi iş yerini açarsan belki daha iyi kazanırsın. Özelde çalışan çoğu meslek düşük maaş alıyor maalesef…
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 560 cevap paylaştı.
u +1 yılYaş sadece bir sayıdır ve önemli olan ne zaman başladığınız değil, ne kadar motive ve kararlı olduğunuzdur. Hayatta birçok farklı yol ve zaman çizelgesi vardır, ve herkesin kendi benzersiz deneyimleri ve hikayesi vardır. 27 yaşında üniversite okumamış olmanız, yaşamınızın geri kalanını etkileyen büyük bir sorun değildir. Üniversiteye gitmek, sadece bir eğitim fırsatıdır ve öğrenme süreci ömür boyu devam eder. Eğer daha fazla eğitim almak isterseniz, ilerleyen yaşlarda da bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Üniversite dışında edindiğiniz kişisel ve mesleki deneyimler de önemlidir. Bu deneyimler, birçok işveren için değerlidir ve kariyerinizi şekillendirebilir. Unutmayın ki herkesin yaşam hikayesi farklıdır ve herkesin kendi hızında ilerlemesi normaldir. Önemli olan, kendi hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere ulaşmak için kararlılıkla çalışmaktır. Geçmişte yapmadığınız şeyleri yapmak için asla geç değilsiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Eğitim tabiki önemli üniversite bir fırsat ben okudum mezun oldum ama kendi adıma keşke okumasaymışım kendimi çok daha fazla daha yönlü geliştirebilirmişim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece meraktan soruyourm ben de kendimi geliştirdim ve sürekli geliştiriyorum. 36 yaşında biri ilgini çeker miydi sence yoksa yaşlı mı kaçar?
014 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaş olgunluğa adım çeker tabi ki de kendisine bakıyorsa genç hissediyorsa asla yaşlı değildir.
Cevap sahibi+1 yılGenç hissetmeye hissediyorum zaten yılların nası geçtiğini anlamamış biriyim sanki halen 20 yaşında gibi hissediyorum kafa yapısı da öyle. pek bir şey değişmedi bende. sadece bazı şeylerde hayata bakışım değişti. Daha olgun düşünüyorum. yoksa 20 yaşındaki heyecan halen duruyor.
Soran+1 yılEee o zaman sorun yok öyle olmaya devam et dinamik gençlik enerjisi her zaman seni bir adım öne taşır.
Cevap sahibi+1 yılişte tip olarak abi falan diyenler oluyor bazen o hoşuma gitmiyor pek.
Cevap sahibi+1 yılFoto atsam sana yorumlar mısın beni?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılşimdi atıyım mı
Soran+1 yılBuradan atma
Cevap sahibi+1 yılnerden atıyım
Cevap sahibi+1 yılözelden yazar mısın bana? soruyu beğensem?
Soran+1 yılOlur olur
Cevap sahibi+1 yılbeğendim soruyu
Cevap sahibi+1 yılbeni sen mi ekledin kedicikli bi nick
Cevap sahibi+1 yılorada mısın? sanırım dikkatinden kaçtı yorum
+1 yılMaalesef eğer tam olarak bir iş oturtmadiysan artık bir meslek sahibi değilsen geç kalmışsın biraz ama herkesin hayat saati aynı işlemiyor birisi 20 sinde iş bulur tamamen birisi 40 ında bir iş de artık sabit durmalisin şahsen fikrim
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah yürü ya kulum dese demiyor önümü açsa keşke
- +1 yıl
O biraz rizik meselesi doğru bu yani bazı insana Allah yuru diyor neler neler bazılarıninda tıkandı mi tıkanıyor uani
Soran+1 yılOfff Offf :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeç kalmadın
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılEvlennn
04 Yorumla
Soran+1 yılHazır hissetmiyorum
- +1 yıl
Nerdesin
- +1 yıl
Sevgilin yok mu
- +1 yıl
Tanışabiliriz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 27 yaşındayım, üniversite okumadım. Kendimi geliştirdim ama geç kaldığım şeyler var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat