Herkese iyi geceler, 24 yaşında iş hayatına yeni atılmış birisiyim. Yaklaşık 9 ay önce bir firmada çalıştım ama haksız yere çıkarıldım gereksin kaprisler, iftiralar ve rekabetler yüzünden. Hayatım boyunca yalaka, iftiracı, yalancı, ona buna yaranmaya çalışan birisi olmadım. 9 ay hep işime baktım büyük başarılarda sağladım ama sırf böyle birisi olmadım diye ek olarak dedikodular iftiralarda eklenince işten çıkarıldım. Yapım gereği narin, hassas, saf, iyi yürekli, anlayışlı, sorumluluk sahibi, disiplinli ve çalışkan birisiyim. İş başvuruları yapıyorum ama adapte olamadım bu iş dünyasına herkes birbirinin kopyası, ne yapmam gerekiyor bu saçma dünyaya adapte olabilmem için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kamuda 2 sene zor dayandım hakarete uğradım tazminatımı alıp çıktım bana hakaret eden müdür denen şerefsizi de çıkardılar sonra bende senin gibiydim kimseye menfaatin kibrim nefretim yoktu ama Allah hepsinin çocuklarından karısından anasından çıkarsın yaşarken ölsünler inşallah
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİkimzde aynı karaktere sahibiz sanırım evlenmeyi düşünüyormsn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana öğretmenlik veterinerlik veya masa başı kendi halinde rekabetin olmadığı bir iş uygun olur. Ya da istifa et evlen yuvanı kur
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim masa başıydı önceki işim aynı departmanda herkes gereksiz yere rakipti birbirlerine iş aynı kıdem aynı aynı ekipten birisi başka birisinin yaptığı davranışı ben yapmışım gibi birkaç kişiyle birlikte müdüre söyledi müdürde beni dinlemeden beni işten çıkardı ki kendi halimde işimi yapan birisiydim
Soran+1 yılZengin koca aklımda yok değil o da aklımda olmazsa son çare
Cevap sahibi+1 yılSadece zengin olması yeterli değil ki cimri merhametsiz gaddar kindar bir adama gelirsen ne yapacaksın, sadece zenginlik yetmiyor maalesef. İş hayatı da zor inşallah güzel insanlarla çevrili bir iş ortamın olur
Soran+1 yılİnşAllah aşkım doğru diyorsun cimri merhametten yoksun kindar bir adam olacaksa niye olsun ki
+1 yılİş dünyasında ezmezsen ezilirsin.
09 Yorumla
Soran+1 yılYeni atıldım iş hayatına 9 ay çalıştım önceki işimde ne kadar ezecek kadar kıdemim olabilir ki
- +1 yıl
Ya şöyle birisi senin üstüne bir şey der aman boş ver polemiğe girmeyim falan yapma direkt o an nolduysa açıklığa kavuştur çekinmeden çünkü sen sustukça üstüne dahada binerler herşeyi üstüne salarlar
Soran+1 yılBunu yaptım diye tonlarca iftira attılar bana müdürde benimle konuşmadan beni işten çıkardı bunlara inando
- +1 yıl
Ozaman hayırlısı diyelim müdürde bi tık enaiymiş
Soran+1 yılAy sorma ya ona yağ çekenlere hak verdi beni dinlemedi bile
- +1 yıl
Bildiğim bir kitap var çok işine yarayabilir hem genel hemde bu patron - çalışan ilişkisi üzerine çok güzel bir örnek var cuk diye oturuyor
Soran+1 yılİsmi ne acaba kitabın
- +1 yıl
Gücün 48 yasası
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Ben de plaza yaşamına adapte olamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılSadece insanları takmamaya çalış
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ismi çokmu aradın
- +1 yıl
Hayır açtım ve aklıma geldi bende yazayım dedim
+1 yılNasıl bir işin olması seni motive eder
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kriter var ki hangisini sana yazayım?
- +1 yıl
Maddi özgürlüğe kavuşturacak bir iş istersin değil mi?
Soran+1 yılMaddi anlamda iyi olacağım, benim gibi temiz insanlarla yaş olarak çooookkk uzak olacağım evime yakın emeğimin karşılığını alacağım bir iş bu kadar
- +1 yıl
Stoksuz tavsiye ticareti ilginizi çeker miydi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş neydi ki
02 Yorumla
Soran+1 yılVergi işi biraz canım
Soran+1 yılMasabaşı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 24 yaşımdayım, iş dünyasına adapte olamadım ne yapmam gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne