gelecekte ne yapmak istemediğimi bilmediğim için gelecek kaygısı yaşıyorum ve depresyona girdim.. yapayalnızım annemle yaşıyorum onun da pek bi ilgisi yok bana karşı, orta gelirliyiz. annemden medet ummuyorum aile desteği alabilecek kadar şanslı olmadım. tek başıma yapmam gerekiyor her şeyi. kafamda birsürü fikir var belki gerçekten 1 tane şeye odaklanabilseydim belki bu kadar kaygılanmazdım. her gün araştırmalar yaparak geçiyor günüm. bir sürü fikir var kafamda. ama bir tanesini bile nasıl yapacağımı bilmiyorum. gerçekten ne yapmak istediğimi nasıl bulabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında artık insanların gelecekte ne yapmak istediği değilde ne yaparsak kurtuluruz ya da hayatımızı garantiye alırız düşüncesi var yaşlanınca falan . Eğer aklında bir şey yoksa ilgini çeken bir meslek bence memur olmaya bak öğretmen polis hemşire vs tabi ilgini çeken bir şey yoksa en azından memuriyetin olur ve düzenli maaşin
11 Yorumla
Soran+1 yılmutluluk benim için önemli
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi hangi derse yeteneğin var hangi dersi seviyorsun günlük hayatta hangi konularla vakit geçirmeyi hangi konulardan bahsetmeyi ve üzerine düşünmeyi seviyorsun bunları düsün istedigin meselgi seç ona göre o alandan yks çalıs ve üniversite oku sonra kpps çalıs atan
ya da . Alese gir yüksek lisans yap sonra dil öğren yüksek maaşla özel sektörde çalış
Üni bititrdiysen iş bulamıyorsan ya da üni okumadıysan veya artık üni okuyamayacaksan
Kendini geliştirmen gavsiyem dil ögren ama 2-3 dil
İngilizce Rusça Almanca İspanyolca öğren turizmde calışırsın ya da yurt dısına çalısırsın
Onu yapamam dersen iskura gir ya da lise kpss Sina orada niteliksiz bir mezlk bu para kazan oda olmadı a101 şok BİM fırın pastane garson ne bulursan orada gir çalış para kazan birirktir
Kazandıgın parayla altın al yatırım yap ev al kiraya ver vs.10 Yorumla
Şeytan insanı gelecekle korkuturmuş , oysaki dünümüz ve günümüz çok iyi olmasada bir şekilde iyi kötü yaşıyoruz. Anlara odaklanmalı ve tadını çıkartmalı diye düşünüyorum. Okumak içinse en iyi bölüme girecekmişsin gibi çalış ve puanın çok iyi gelirse zaten güzel biryere girersin
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
En azından sorununun ne olduğunu biliyosun. Düşün nerde olmak istediğini hayal et
03 Yorumla
Soran+1 yılbirden çok şey geliyor aklıma hayal etmeye çalışırken kendimi farklı farklı yerlerde görüyorum jsadjks hoş zaten hayal etme becerim yok pek
Soran+1 yılteşekkürlerr
hayat sana akışına göre şekil verecek merak etme şunu yapabilirim bu böyle olur falan hikaye
10 Yorumla
2 ayAynı sorun şu an bende var 18 yaşına giricem umarım seninki geçmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSubay olmak istermiydin mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ne subayı :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormalde gırısken bırı mısın
06 Yorumla
Soran+1 yılpek sayılmam
Cevap sahibi+1 yılburcun ne
Soran+1 yılyay
Cevap sahibi+1 yılpekı senle uzunca konusalımmı ne dersın kanka gıbı
Soran+1 yılne konusmak istersin
Cevap sahibi+1 yılgenel ıkı kanka dost gıbı kırma
+1 yılAklındaki fikirleri say bi
09 Yorumla
Soran+1 yılalman vatandaşıyım ben orada doğdum oraya gitmek var kafamda ama ne param var nede orada kalacak yerim, su anki üniversitemde mutlu değilim okumak istemiyorum bu bölümü daha doğrusu okuyamıyorum dersler çok zorluyo.. ayrı eve çıkmak istiyorum iş bulsam çıkarım mağazada çalışmak garsonluk falan. ama bu işleri yapsam da geleceğe yönelik olmayacak pek.. uçak hostesi olma hayalim vardı zaten boyum yüzünden suya düşecek gibi. yemek yapmayı çok seviyorum farklı içecekler yapmayı falan baristalığa ilgim var.. insan ilişkilerinde yeteneksiz olduğum için kendi işimin patronu olmam lazım ayrıca. keşke bi kafem olsaydı pasta falan yapsaydım.. acaba gastronomi mi okusam ama şimdi sınava gircek kafa kaldı mı ulan zaten depresyondayız kafa çalışmıyo.. her gün böyle şeyler düşünüyorum işte
- +1 yıl
Ne okuyorsun şimdi ikinci üniversite olarak geçebilirsin bide sanırım 2 yıl kullanabiliyorsunuz puanını ama bakmak lazim
Soran+1 yılİstanbul üniversitesi ekonometri okuyorum 2. sınıfı bitirdim hiç ilgim yok ekonomiye para pula ya çok sıkıcı ama okul iyi işte aslında bitirebilcek olsam diploma için devam ederdim ikinci üniversite de açıktan bölüm okuduğunda oluyo diye biliyorum açık öğretim oluyo işte
- +1 yıl
Ozman okul bitir diplomanın al henr istediğini işi yap bence
Soran+1 yılbitirilcek gibi değil ki geçebilceğimi sanmıyorum derslerden
- +1 yıl
Çalışmayı mi densesn
- +1 yıl
Nerelisin
Soran+1 yılstarbucksa basvurdum yarın görüşmem vağrr
- +1 yıl
Olur insallah
Zengin koca bul
00 Yorumla
+1 yılYaö kaçki
02 Yorumla
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Ders vs calıssana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Gelecekte ne yapmak istediğimi bilmiyorum, nasıl bulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat