Kızlar Bir Adım Öne Sınav bitti ve boşluktayım neler önerirsiniz? Yarayagülümse Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sınavdan çıktım ve kendimi geliştirmek boş durmamak istiyorum günümü nasıl değerlendirebilirim siz neler önerirsiniz Güncellemeler+1 yıl Fitness yapıyorum ama bir spor dalına yönelebilirim öneriniz var mı Sınav bitti ve boşluktayım neler önerirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Tarihi öğren, dil öğren. 0 6 Yorumla Yarayagülümse +1 yıl Tarihe nerden nasıl ne ile başlatabilirim hangi kaynaklardan faydalanmamı önerirsin Yorumla Yarayagülümse +1 yıl Başlayabilirim* Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Ben de bu aralar onu araştırıyorum. Derslerden bildiklerim var ama detaylarına çok meraklıyım. Belgesel falan da araştırıyorum. Yorumla Yarayagülümse +1 yıl Bu konuda birbirimizle iletişim halinde olalım o zamann Hoşuna giden belgelseller filn olursa benimle paylaşır mısın Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Tabi paylaşırım. Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Bunun hakkında bir soru sordum. İstersen orayı takip et belki güzel öneriler gelir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tarihi öğren, dil öğren.
Tarihe nerden nasıl ne ile başlatabilirim hangi kaynaklardan faydalanmamı önerirsin
Başlayabilirim*
Ben de bu aralar onu araştırıyorum. Derslerden bildiklerim var ama detaylarına çok meraklıyım. Belgesel falan da araştırıyorum.
Bu konuda birbirimizle iletişim halinde olalım o zamann
Hoşuna giden belgelseller filn olursa benimle paylaşır mısın
Tabi paylaşırım.
Bunun hakkında bir soru sordum. İstersen orayı takip et belki güzel öneriler gelir.
dil falan öğren kitap oku
Mezuna mı kaldıydın
Dil ogren