Kendimi geliştirmek istiyorum. Yaşım 26 . Bu yaşıma kadar hep evdeydim. Hep sabit şeylerle ilgilenip durdum. Mesela yıllarca cennet mahallesi izleyip durdum. Bu yüzden hep geride kaldım. İnsanlarla konuşacak hiç konum yok 🥴 biliyorum belki geç kaldım ama kendimi geliştirmek istiyorum. Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama 😭😭😭😭 hangi konularda ne yapmalıyım bilmiyorum. Tavsiyeniz var mı. Kitap oku diyeceksiniz ama ne okuyacağımi bile bilmiyorum 😭😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bende 34 yaşındayım gençliğimi hep eve kapalı geçirdim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum hiç yaşam deneyimim yok hayatı hep kaçırdım hiçbir şey yaşayamadım kendimi eksik yetersiz hissediyorum evde durmaktan hayata dair hiçbir şey yaşayamadım öğrenemedim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol turkiyede birçok genç böyle. Çünkü ekonomi berbat. Bir kursa gitmek istiyorsun bir ülke gezmek istiyorsun her şey sınırlı. Birine gitsen oburune gidemiyorsun. Bir kitabın fiyatı bile olmuş 100 TL..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. kendini sıkma yani , birçok insan böyle. Kimse atomu parçalamıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi evrim ağacını videolarını izliyorsun evrima ağacına abone oluyorsun sonra.
Celal Şengörü İlber Ortaylı acıp dinliyorsun ardından din ile ilgili diyanet mesallaerini okuyorsun. ekonomi ve deolojileri ögreniyorsun wkipediadan daha sonra hangi ülke nerede öğreniyorsun başkenti ne öğreniyorsun para birimi ne bayragı ne önemli ülkeleri ögreniyorsun kitap olarak Semerkant kitabını oku 1984 kitabını oku bunları yap
00 YorumlaDaha napacaksin oğretmensin atanamayan bir suru öğretmen var kendini gelistirmissin iste sporq git iyi vucut yap
00 YorumlaOkul durumun nedir ona göre bir kursa falan gidip kendini belirli bir alanda geliştirebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim
Soran+1 yılRehber
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıdıka dizisini anımsattın bana bakmanı tavsiye ederim sana güzel önerileri olur
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bakacağım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kitabını da tavsiye ederim o zaman şimdiden keyifli okumalar
+1 yılSosyal ortamlara girmek insanı çok değiştiriyor örneğin bir spor salonuna gitmek senin için çok iyi olur hem kendini geliştirirsin hemde sosyal bir ortamda olursun.
00 Yorumla
+1 yılyenı sopetler konusarak farklı kısılerle gezerek tanıısarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an çalışıyor musun
00 YorumlaAyyyni ben
00 YorumlaNe istiyorsun peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi