ilk önce kendine inanman ve potansiyelinin farkına varman gerek. hangi konularda daha iyi ve becerikli olduğunu araştırmalısın, daha iyi seviyeye ulaşabilmek için üzerinde çok çalışman gerek. bahanelere asla yer vermemelisin, zorunlu olmadıkça “hadi bunu da yarın yaparım” dememelisin. azimli olmayı başarmalısın, hayatta çok düşüş yaşayabilirsin önemli olan şey ayağa kalkmayı başarmak. her şeyden önce istemelisin, insan gerçekten sahip olmak istediği bir şey için çok çaba harcar. Bak sen artık başarılı olmanın yollarını arıyorsun, işi yarıladın demektir, çünki bunu istiyorsun. geriye sadece çok çalışmak kalıyor. başarılar:)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGirdiğin bölümü seviyorsan hiç korkma.
Kadın bilgisayarcı azdır güzel iş bulursun.
KKendine güvenini arttırmak için de sosyal olmak adına, kurslara gidebilirsin.
Ne kadar kendini geliştirirsen, donanımlı bir kadın olursan o kadar ozgüvenin yüksek olur. Böylece hem işinde hem özel hayatta başarılı olursun hem de herhangi bir sorunla karşılaştığında mücadeleci bir ruhta olursun Çünkü güçlü olursun ;)
10 Yorumla
İlk önce karakter analizi yapılmalı. Mal olup olmadığını kendi içinde analiz edip buna göre bir yol cizince her şey kolay oluyor. Karakter olarak mal bir karakter varsa bunun üzerine dusulmeli kariyerden önce
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKariyer zaten üni sınavından geçiyor ve çok çok çalışmak gerekiyor bu kadar basit aslında hayvan gibi ders çalış ve sonrasında ise istediğin hayatı yaşa
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İkisi bir arada zor
Önce kariyerde istenilen hedefe ulaşmak ve kendini sağlama aldıktan sonra özel hayata bakmak gerek
Çünkü ikisi de denge işi
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ikisini de yapabilsem
Kendine daha fazla odaklanmalısın. Sosyalleşmelisin kiminle iletişimde olduğun çok önemli. Sana bir şey katmayan insanlardan uzaklaşmalısın.
21 Yorumla
Soran+1 yılKendime odakliyim ama sosyallik pek de yok gibi
+1 yılKendiniz olmak yeterli, iyi bir üni okumak vs kesinlikle değil. Kendini yetiştirmek kavramı vardır ya onu başarırsaniz zaten başarılı olmuşsunuz demektir..
213 Yorumla
Soran+1 yılBu da karışık bir konu ingilizce 2. dil vs şeyler OK de kendi meslegimde yukselmek zor geliyor bana ve korku var biraz
- +1 yıl
Mesleğiniz nedir? Ayrıca İngilizcede kendi mesleğinizi ilgilendiren teknik İngilizceye sahip olsanız yeterli
Soran+1 yılBilgisayar mühendisliği bazen yanlış yaptığımı düşünüyorum bu bolume girerek
- +1 yıl
Konuşalım isterseniz bu konuda🙏🏻🙏🏻
Soran+1 yılBenden tavsiye alma ben de pek bilmiyorum hshsh
- +1 yıl
Tavsiye verebilirim size ☺️🙏🏻
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılTkp wttim
- +1 yıl
Kabul ettim mesaj atın konuşalım
Soran+1 yılŞey gözüm çok fena agriyorda yarın konussak olur mu
- +1 yıl
Olur tabiki, karanlık bir ortamda uyuyun iyi gelir🙏🏻🥺
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler, dikkat edin kendinize 🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstikrarlı olmak yani disiplin şart ve kendine hedefler belirlemen gerek bir de her gün liste hazırla mesela bugun sunlari sunlari yapcam de kendi kendine ve mutlaka rutinin olsun en onemlisi de erken uyanmak son olarak hayallerini hedeflerini kimseye anlatmamak
00 YorumlaPlanli calismak ve hic birseyi kafaya takmamak
28 Yorumla
Soran+1 yılArtık planliyim
Özel hayat sosyallik yok ama
Soran+1 yılEh işte
Derslerde konuşuyoruz en fazla işte öyle
Soran+1 yılYok yani
Soran+1 yılSevmiyorum turk kızlarını
%10kismi iyi
Soran+1 yılKanka ders çalışıyorum duş almaya bile zamanim yok nerdeyse spora bile gidemiyorum hshshs
+1 yılÇok kısa ve net bi şey söylicem sakın ama sakın insanların ne dediğine bakma mesela annrm hukuk okumamı istemiyor hatta annem okumamı istemiyor ama hukuk asla okuyamazsın diyor bense şu an hukuk çalışıyorum dayımdan ve öğretmenlerimden destek alarak yani drdiğim gibi sakın insanları dinleme insanların sana yön vermesine izin verme işte o zaman başarılı bi kadın olucaksın
00 Yorumla
+1 yılÖzgüven, Disiplin, Öz denetim, Sabah rutini, düzenli uyku, dengeli beslenme, kitap okuma, Spor gibi konularda kendini geliştirerek.
00 Yorumla
+1 yılİkisini ayırmalısın mesela işi işte bırak eve gelince düşünme, ya da işteyken özel hayatınla meşgul olma
00 YorumlaKariyerde yalakalık özel hayatta sadakat önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılKimseye alttan alma
Çalış
Gerisi kendiliğinden gelir. Çok da kafanı kurcalama.
00 Yorumla
+1 yılYeteneklerin üstüns giderek ve idealist olarak
00 Yorumla
+1 yılPozitif olmak ve ruh sağlığını da ihmal etmemek
00 YorumlaDürüst ol cesur ol odaklan araştır atıl ve kendini eğit
00 YorumlaÇok çalışmalısın disiplin li olmalısın planlı yaşamalısın
00 Yorumla
+1 yılKaima kendine guven ama ezbere değil buna inandır kendini
Israrcı ol yeteri kadar
Vazgeçme
İnatçı ol
Sabırlı ol
Ama hepsini içten yap
00 Yorumla
+1 yılKariyer olarak sevdiğiniz işi yapmalısınız. Bu biraz deneme yanılmadan geçiyor diye düşünüyorum. Özel hayatta ise tutarlı olmak gerekiyor kanaatindeyim
00 YorumlaKendine her zaman güven ve kendi kendine hep yapabilirim de. Bunu bana teyzem söylerdi pek umursamazdım ve işe yaramayacağını düşünürdüm ama evrene iyi enerji vermek hayatı gerçekten kolaylaştırıyor:)
00 Yorumla
+1 yıldoğru meslek doğru hedef çok önemli. insan heveslenmediği istemediği bir şeyde başarılı olamıyorrr
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılO kadar istediğin gibi hayatı akışına bırakmak lazım
10 YorumlaGerçekten hayal Ümit ve ciddiyetle devamlılık çok önemli
00 YorumlaDisiplin
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz
Ayy benim de kariyer yönetimi çok kötü
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak çalımak çok çalışmak
00 Yorumla
+1 yılTorpil