Dediklerimi yapsam bana gelişim açısından yeter mi.
3 ay
İşte çalışıyorum, kitap okuyup, spor yapıyorum, çizim yapıyorum, meditasyon yapıyorum, Böyle kendimi geliştirebilir miyim?

Gelişim önü çok açık bir şeydir ne kadar ne yaparsan yap asla tamamen gelişmiş olmayacaksın Bunu kabul et öncelikle sen buraya 3-5 tane şey yazmışsın ama 100 tane 200 tane şey yapsan da emin ol hala tam olarak gelişmiş sayılmayacaksın O yüzden bunları yaptım ben artık süperim bitti benim işim bu kadar doyuma ulaştım demen doğru değil ama bu yaptıkların sana bir olumsuz katmayacak aksine olumlu bir durum o yüzden devam et yani bunları yapmaya ama bunları yaptın diye de tamam artık her şey bitti oldu deme
.
.
.
.
.
Psikoloji okumanı tavsiye ederim arkadaş ortamını değiştir, her gün Farklı yerlere git oradaki insanları gözlemle, öncelikle kendini sev.
bu tavsiyeyi sana verip kendim yapmamam ayrı saçmalık işte imkanım yok benim, senin var hayatını dolu dolu yaşa
İşte çalışmanın çok etkisi olmaz. Kitap okumak güzel. Spor yapmak iyi. Çizim yapmak daha güzel. Meditasyon olayı ilginç. Aslında tüm bunlar birlikte düşünüldüğünde dengeli bir ruh halinin olduğu anlaşılıyor. Kendini geliştirme hedefinin olması başlı başına sevimli. Her şeyden daha önemli olan, bu duyguyu korumak. Bence gerisi daha kolay.
Teşekkürleeer
Cevap
14Cevap
Yeter diye net bir şey söylenemez çünkü kişinin gelişimi ömürlüktür. Spor ve meditasyon yapiyor olman farkindaliğini artirir diyebilirim. Kitap okuma aliskanliginin olmasi da güzel sana gercekten katkisi olur.
Bunlar ruhuna ve vizyonuna iyi gelir ama iş açısından soruyorsan hayır.
Geliştirmekten kastın kariyer ise hayır ise yaramaz ama bırakırsan kendinden olursun.
Bi noktaya kadar geliştirebilirsin gezerek kendini geliştirmenin daha verimli olduğunu düşünüyorum bunu da ihmal etme
Evet baya donanımlı biri olursun ve emin ol hem saglık hem zeka hemde ruh saglıgın düzgün kalır buda hayatına olumlu yönde etki eder
Kişisel gelişim sadece bunlarla olmaz. Düşünce yapın da gelişmeli. Olaylara yaklaşım şeklin, idare etme durumun, fikirlerin vs.
Elbette geliştirebilirsin özellikle kitap okumayı seviyorsan harika bir şey bence
Kitap okumayı bırakmayın, sizin bu yaptıklarınızı kaç kişi yapıyor. zamanla değiştiğinizi farkedeceksiniz.
Teşekkürler yorumunuz içinnn
Ben de bunları yapıyorum birkaç farkla. Ne kadar geliştiğini fark etmek zor ama mutlu ediyor.
Bu soruyu sorduğuna göre yaptıkların işe yaramıyor.
Kendimi geliştireyim diye bir şeyler yaparsan kendini geliştiremezsin bir şeylere merakın ve ilgin olmalı ki o alanda gelişebilesin
Zaman bulabilirsen ne güzel
Evet var zamanım
Hepsini yapabilecen mi bea
Kendi geliştirmek istediğin konu ne?
Geliştiririsin bence
Tabi ki
Daha ne olsun
boşş
Tabiikide mental olarak ta çok iyi gelir
Yumurta kıramayanlar var
Evet
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
En İyi Cevap