yabancı dil biliyorum spor yapıyorum enstruman çalışıyorum daha çok şeyler öğrenmek çok kültürlü olmak istiyorum hangi konuları öğrenebilirim neler yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle sevdiğin sevmediğin şeylerin bir listesini oluşturabilirsin mesela ne seviyorsun sanat mı spor mu müzik mi resim mi yemek mi tarih mi bunlar çok önemli Mesela tarih sevdiğin varsayıyorum o zaman tarih alanında kendini geliştirebilirsin önce bizim ülkemizin daha sonra dünya tarihlerini veya sevdiğin bir ülkenin tarihi hakkında dediğim gibi her şeyi sevmekten geçiyor
.
.
.
.
.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim güzel yorum :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Yazılım ya da bilgisayar üzerinde kendinizi geliştirebilirsiniz bunların dışında kişisel gelişim, iletişim üzerine eğitimler alabilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılkişisel gelişime önem veriyorum iletişimi not ettim
+1 yılGenel kültür videoları izleyebilirsin konferanslara etkinliklere katılabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılkonferanslara nerden katılabilirim üniversiteye gitmiyorum da
- +1 yıl
Belediyenin hesabını takip edebilirsin devlet tiyatro salonlarının önünde broşürler oluyor ordan takip edebilirsin gençlik merkezleri de güzel konferanslar düzenliyor hepsine bakabilirsin oluyor belediye düzenliyor
- +1 yıl
Etkinlikler açısından Kızılaya gönüllü olabilirsin güzel şeyler düzenliyorlar aktif olabilirsin bu şekilde
Soran+1 yılteşekkür ederim
Belki astroloji? Cok genis birsey ogrenecek cok sey var astroloji de
02 Yorumla
Soran+1 yılöylemi dersin
Klasikleri oku
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri