Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 560 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Öncelikle zihninde veya bir kağıt kalem olarak bir yere yazabilirsin sevdiğin ve sevmediğin şeyleri mesela Savaş alanına ilgin vardır tarihe ilgin vardır yemeklere ilgin vardır Spor spor alanında basketbola ilgin vardır Yani demek istediğim sevdiğin şeyleri en ince ayrıntısına kadar yaz ve onlar üzerinden git mesela basketbola ilgin varsa basketbolun tarihçesini öğrenebilirsin basketbolun kelime anlamından başlayabilirsin ilk ne zaman basketbol oyunu bulunmuş kaç kişiyle oynanmış kuralları nelerdir tarihteki en iyi basketbolcular burada Ben basketbol olarak sadece bir örnek verdim yani sevdiğin şeyler konusunda kendini geliştirirsen ileride sohbet ederken falan da çok daha işine yarar
.
.
.
.
.
kendi dneyeimlerimden ornek vericem umarim yardimci olabilirim
simdi ben suna inaniyorum ki kendini gelistirmek bircok seyi (mesela hadi sunu da ogrnweyim bu da bir bilgidir) diyip yaomakla olmuyor eger birseylere ilgin varsa veya seviyorsan onlara yogunlasarak gitmek gerekiyor. sonucta sevmedugimiz ve merak etmedigimiz birsey icin neden ugrasalim ki dimi? Ve bence kendini gelistirmek tamamen deneyimlemektwn geciyor sadece dene
mutlaka yapmaktan zevk aldigin seyler olucaktir bunun icin yeteneginin olmasina gerek yok sen yapmayi sevdikce ve istedikce zaten kendi kendine gelsiiceksin ben bunu cidden bircok konuda gordun ve farkettim.
hala ilgi duydugum veya sevdigim seuleri yaparak onlar uzerinde caba gostererek gelismeye devam ediyorum ve emin ol karsiligini aliyorsunn
tesekkurler
Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim
ne demekk yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Püf noktalara değinmişsin
En basitinden kitap okuyarak. Zaten okudukça kitapların içinde kendine sayısız örnek ve emsal bulursun
Cevap
1Cevap
Bence kişisel gelişim kitapları ile birlikte.
insanları tanıyarak harika gelişim olacaktır.