Şarkıcı, yazar, ressam, oyuncu, model olmak istiyorum
Nasıl olabilirim?
Antalyada eğitimini veren yerler var mı?
Tavsiyeleriniz neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Türkiye'de kaç tane gerçekten ünlü ressam veya model var! Senin hangisine yeteneğin var, yoksa eğitim alarak da yazar olursun, resim de yaparsın ama gerçekten ünlü olabilecek düzeyde olabilir misin. Değil mi bir yerde yetenek, yatkınlık ve o alana ilgi ile birlikte eğitim ve çok çalışma ile olur. Ayrıca ünlü olmaksa sadece amaç bunlar şart değil, yaptığın işte en iyi olarak ünlü olabilirsin. Mesela Aziz Sancar akademik alanda oldukça ünlüdür, Sakıp Sabancı ticaret alanında, Fatih Terim futbolda... gibi. En iyi ve severek yaptığınız işi yapın ve o alanda kendinizi geliştirerek en iyi olmaya gayret edin. Naçizane bir öneridir, tercih sizin tabi ki...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Oyunculuk+1 yıl
Merhaba..
Aslında yazınızı yazarken birçok farklı meslek dalında çalışmak istediğinizi yazmışsınız ve başlıktan da, bu meslek dallarından birinde ünlü olmak istediğinizi anlıyorum.
Çoğu insan herkesin ilgisini çekmekten, beğenilmekten, iltifat görmekten, bulunduğu ortamda tüm dikkatleri üzerinde toplamaktan çok mutlu olur. Sizin de bunu istemeniz çok doğal fakat bunun maalesef bir garantisi yok.
Ama şunu diyebilirim ki, öncelikle hangi alanda çalışmak istediğinize karar vermelisiniz. Birçok sanat dalına ilginiz olabilir, ki araştırmalarda beynin sağ lobu daha çok çalışan insanların sanatın birçok dalına ilgisi ve yeteneği olduğu da görülmüştür. Yine de, esas çalışmak istediğiniz alanı bulmalısınız ve şu sorulara cevap bulmalısınız:- Neye yeteneğim var?
- Söz konusu alanda yeteneğimin olduğu konusunda çevremden olumlu tepkiler aldım mı?
- Hangi konuda çalışmaktan hoşlanıyorum?
Her şeyden önce çalışmak çok çalışmak gerekiyor alanınızda en iyisi olmanız için
Birçok insan kazandıkları üne çok çalışarak ve uzun mesailer sonrasında gelmişlerdir. Çok az insanın sadece şansı yaver gittiği için ünlü olmuştur. Yani çalışmak istediğiniz alan üzerinde yılmadan tutkuyla çalışmalısınız.
Antalya'daki olanakları çok iyi bilmiyorum ama siz ilerlemek istediğiniz alanı seçtikten sonra o konuda ileri bir araştırma yapmalı, Antalya'da eğitiminizi almaya başlamalı ve gerekirse İstanbul'da daha ileri bir eğitim alabilirseniz almalısınız ama tabii bu demek değil ki sonunda mutlaka üne kavuşacaksınız. Birçok faktör etkili olabiliyor. Çalışmak, yetenekli olmak, konuyla ilgili iyi bir çevre edinmek ve şans tabii. Şu sıralar sosyal medya bu yeteneklerin ortaya çıkartılmasında çok kullanılıyor. Mesela bu yolu da deneyebilirsiniz.
Umarım istediğiniz üne kavuşabilirsiniz. Yolunuz açık olsun. Sevgilerimle..111 Yorumla- +1 yıl
Aha iste ünlü olmus biri.. Meslegi var hic olmazsa
Dimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamanda durumun yoksa, büyük bir yeteneğin yoksa, ya da ne bileyim referansı sağlam bir yerden eğitim almamış isen yönetmenlerin altına girmeden ünlü olman zor imkansız. Eskidenmiş o güzelliği sayesinde model olup, yeteneği sayesinde oyuncu olan. Dikkat edersen güzellik kraliçeleri bile güzel değil, hep torpil hep bir referans başka işler. Benim sana tavsiyem durumun varsa kendi sesinle bir albüm çıkart reklamını sağlam yap, ressam isen resimlerin için sağlam bir sergi aç ama reklamını yapman lazım yine, oyuncu olmak için sağlam yerden eğitim alman ve bazı ünlülerin asistanlığını kısaca yamaklığını yapman lazım emektar oyuncular bunlar, iletişim kurup bağı yakalarsan koluy olur. Ama alanında uzman olduğun yatkın olduğun yolda ilerle.
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutmadan ünlü olupda aynı anda ressam lık ya da yazarlık da yapabilirsin. Bunlar için ayrı ayrı karar vermene gerek yok, ama yetenek önemli unutma.
- +1 yıl
Tecrübemi konuşuyor, işkembei kğbradan mı atıyosun
Cevap sahibi+1 yıl@JohnHolmeshd Gerizekalıların bunu anlamasını beklemediğim için sana açıklama yapmıycam. Ben burda soru soran bir vatandaşa cevap veriyorum duyduklarımız ve okuduklarımıza karşılık, tecrübe konuşmuyor ben lisans mezunu olan ve zaten çoğu alanda kendimi geliştirmiş bir iş kadınıyım. ayrıca keşke ressamlık ve yazarlık da senin gibilerinde tecrübesine yerleşmiş yeteneklerden olsa ama siz sahip olamazsınız amele takımı. Senin gibi işsiz cahil çomar tayfasında olmayan şeye sahibim oda akıl akıl akıl. İyi oku belki birgün sende sahip olursun. Hadi otlanmana devam et.
Cevap sahibi+1 yıl@JohnHolmeshd Daha yazmayı bilmiyorsun canım hahaha git onu öğren önce.
Cevap sahibi+1 yıl@JohnHolmeshd Ya o kadar komiksin ki, ben avukatım, şu an avukat olmama rağmen 3. üniversitemi okuyorum, aynı zamanda blog yazarlığı, ve aynı zamanda güzellik merkezinin danışmanlığını yapıyorum. Senin aldığın maaşın ortalamasını da biliyorum bana bunlarla gelme. Bunlarla adam olunmuyor. Sen önce yazmayı öğren, ve yorumuma ekşimemeyi öğren. Sen kimsin de başkasına yazdığım yoruma tecrübe galiba diye kelalaka bir yorum yapıyorsun kimsin ki sen hangi hakla. Şimdi sen bana kendini anlatarak benden daha mı kültürlü oldun. :-) Sen benim gözlerimden öpecek kadar değilsin, açta kendi k.. öp ona layıksın çünki. Ben senin gibileri değil gözümden öptürmek ayağımın altına paspas diye sermem hadi başka kapıya. Başkasına yazılan yoruma da ekşime cahil doktor. Doktormuş hahahaha. Bysss
- +1 yıl
Aynı seviyede değiliz, iyisimi muhattap olmayalım
- +1 yıl
Okumak cahilliği alırmış bazı şeyler baki kalırmış diye bi atasözü duydunuz mu hiç
- +1 yıl
Saygılar sevgiler
Cevap sahibi+1 yıl@JohnHolmeshd belli aynı seviyede olmadığımız, sen yazmayı bilmeyen insanların muhabbetine pire gibi haddi olmadan sıçrayan cahil kibirli bir doktor bozuntusu sun. Ben ise kültürlü seviyeli bir avukat aynı zamanda, blog yazarlığı yapan bir güzellik merkezi danışmanıyım. Ortalık yerde hüküm sürmeye kalkma böyle fare gibi ezerler seni. Memleketin tek tahsillisinin sen olmadığını öğretmediler mi. kkamghgmatatümüm yazıyor birde bana cahil yazma özürlü. hadiii haddii cevap vermiycem artık özürlü doktor.
- +1 yıl
Allahım nasıl test ediyorsun bizi, senden sual olunmaz biliyorum ama)))))))
Oyunculuk için kurslar var sonra ajanslara başvurup rol bekliyon
Şarkıcı için ses ve parça yapman lazım
Ünlü olmak için artık medyaya ihtiyaç yok
Artık ünsüz kalabilmek daha zor
Artık herkes bireysel olarak yapabilir bunları
Şarkıcı mı olacaksın
Yaz sözleri yap besteyi cover yap
duyulacaktır elbet
11 Yorumla- +1 yıl
Saçma bir şarkı yapmak bile seni ünlü yapabilir gerçekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
37Cevap
+1 yılBu saydıklarının çoğu yetenek ile ilgilidir. ve bu yetenekler genelde çocukluktan başlar. ama sen şimdi sadece bir yöne eğilim gösterirsen ve gece gündüz çalışıp durursan en az bi 5 yıl sonra kendi yeteneğini öne çıkarıp güzel işler başarabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖnce ne olmak istediğini bul hangi alana Ilgın var hangi alana yeteneğin? Hem ilgini çeken hem yetenekli olduğun alana yonel ve onun kurslarına git detaylıca öğren ogrendikten sonra sosyal medyada bu bilgileri pazarlayabilirsin. Bir gün kesfedilirsin
00 YorumlaSorunda pek çok meslek dalını örnek verdiğine göre hiçbirisinde yetenekli ya da başarılı değilsin. Eğer öyle olsaydı çok iyi resim yapıyorum, çok da yetenekliyim ama nasıl ünlü olabilirim diye sorardın. Üzgünüm ama şu durumda sadece Acun vb. eşi olarak ünlü olabilirsin. Bence bunları boş ver Acun gibi birisini yakalamaya çalış ama o da Antalya'da olmaz. İlk iş Nişantaşı'na taşınman lazım.
00 YorumlaBir farklılığın olması lazım. Farklı bir güzellik, ayrı bir zeka, bir yetenek.. vb gibi. Bunlar için kurs veya çalışma gruplarına katılarak kendini gösterebilirsin. Ama evde oturup da beni keşfetsinler diye bekleme.
00 YorumlaTürkyede cok basıt ünlü olmak cırılcıplak soyun cumhurbaşkanlıgı köşküne doğru koş o gece tüm haber kanallarında ve basında en öndesın sonra 15-20 gun basın pesınde koşar gündemı sıcak tut parayı verenle röportaj yap bu kadar basıt iş:)
00 Yorumla
+1 yılCevremde beni över meth ederler.. Hayran olurlar basarimi izlerler ve beni el üstünde tutarlar
Neden mi?
Ben olmayi istemedim övgüye ihtiyacim yok
Kimseyle yaris halinde degilim.. Bunun verdigi keyif rahatligi hicbir seye degismem
Kisaca ne gerek var sahte alkışa felan
Cambaz miyim ben hayir
Gerek yok kafam rahat huzurluyum00 Yorumla
+1 yılMaalesef ki bizim ülkemizde sanata değer verilmiyor. Yazar olursan çok nadirdir kitaplarını biri alıp okusun. Ressam olursan, resime değer veren sayılı azınlıktayız.. Şarkıcı olmak istersen, şan dersi alabilirsin ama bu bi yetenek işide.. Oyuncu olmak istiyorsan eğer tavsiyem tiyatro ile başlayabilirsin.. Model içinde spor ve diyet ile kapitalist sistemin vücut endeksine ulaşmalısın. Ama kalbini dinle derim ben çünkü hepsi birbirinden uzak alanlar. Aklın, elin neye yatkınsa ona yönelebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılYoutube ile başlayabilirsin en basit şekilde. Yardimci da olmaya çalışırım. Olmazsa bildiğim ajanslar var
11 Yorumla- +1 yıl
Ben şarkı söylemekte müzik alanında başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu alanda insanların da beni bilmesini duymasını dinlemesini istiyorum yardım edeceğinizi söylediniz bana yardımcı olursanız az da olsa sevinirim gerçekten
+1 yılTv8 gibi TV programlarına gidenler ünlü oluyor bunlara bakabilirsin bence. Bazen bende başvurmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
00 Yorumla
+1 yılGunumuzde kadinlar genellikle yönetmen ya da yuksek mevkideki erkeklerin sltina yatarak meshur oluyorlar. ornegin seda sayan bunu boyle meşhur oldugumu dile getirmistir
00 YorumlaGit tiktokta salak sulak videolar çek anında ünlü olursun
10 Yorumla
+1 yılBi sen eksiktin. Gel ol.
Ama rezilliğinle ünlü olma, başarınla ünlü ol10 YorumlaBana yaz söylüm kolay yoldan ünlü fenomen olma, ve para kazanma
10 Yorumla
+1 yılBende şarki konusunda unlenmek istiyorum Antalya nin neresindeydin
01 Yorumla- +1 yıl
Doğu garajindaki konservatuvara gidiyorum istersen eğitim alabilirsin oradan ses konusunda
Saçmalamışsiniz önce bir konuda gerçekten iyi olmak gerekiyor
00 YorumlaHiçbir sey yapmana gerwk yok tr'de hicbir sey yapmayanlar dahi ünlü olabiliyor
00 Yorumlabende olmak istiyorum ama aslında olabilirim çok basit
00 YorumlaÜç dört dombalak aç ardından kendi etrafında iki tur at olursun 😁
00 Yorumla
+1 yıl5 tane mini etekli foto ile 30 takipçisi olan hesaplar gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu işin olayı artik sosyal medya. aç bir Instagram hesabi makyaj videolari kombin videolari paylas ama profosyenel bir sekilde yap sonrasinda takipci sayin artar kisa zamamda taninirsin. Eger oyuncu olmak istiyorsan önce yuzune hafif dokunuslar yap (dogalligini bozma) sonra bir yil oyunculuk egitimi al. tiyatrolarda falan oyna ve bir ajansa kaydol eğer farkli bir yuzun bir auran varsa bir yeteneginde varsa taninirsin.
00 Yorumla
+1 yılAntalya'da ajanslar var isimlerini burada yazamam ama.
00 Yorumla
+1 yıloyunculuk ajansı tiyatro kursları bunalardan eğitim alıp dizilere girebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara lazım. Beğenilen bir yüz ve vücut lazım. Yetenekleri yavaş yavaş kazanırsın. İlgi çekici içeriklerle insanları kendine çekmelisin. Youtuberları düşün 10 20 kişiden 10 milyona çıkıyorlar...
00 Yorumla
+1 yılinstaya 2 3 tane biraz dekolteli foto atmaya başla direk olursun
50 Yorumla
+1 yılYeteneğin olan bir işin en iyisi olduğunda ünlü olursun. Ne iş olduğunun önemi yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜnlü bir yönetmen bulup iyi muamele yaparsan küçük rollerle baslayabilirsin
00 YorumlaTürkiye'de ünlü olmak ya canım olacaksın millete izleteceksin ya da biyerlerini açacaksın. Yetenekli insanları ünlü etmiyor güzel ülkem
00 YorumlaSosyal medya hesaplarından dene. İnstagram, tiktok aktif kullan o ara oyunculuk eğitimi de alırsınç
00 Yorumla
+1 yılBurdan konuşmayalım
Benim sayfamda kafaya bas
Anlatayım00 YorumlaTik toka gir canım. Gini davran sonra işte o4dan yürürsün , ilk şu ergenlerin sevgisini kazan
01 YorumlaKendini çek ve youtube a at sesin karga değilse tabi🤣🤣
00 Yorumla40 kere söylersen oluyormuşsun
20 YorumlaBu hayatta ünlü olmak istersen bazı ensesi kalın adamlarla bir gece geçirmek lazim
00 Yorumla
+1 yılHiç uğraaşma, acunu kafala, işlem tamam
10 Yorumla
+1 yılBol bol ver ünün artar
10 Yorumla
+1 yılEğitimle ünlü olunuyor muydu yav?
00 Yorumla
+1 yılYoutuber olmayı düşündün mü?
00 Yorumla
+1 yılYeteneğin ölçüsünde eğitim al.
00 Yorumla
+1 yılHangisi olcan önce ona karar ver o yolda git
00 Yorumlaünlü olmanın hızlı yolu soyunmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAç bir göğüs olursun ünlü. Sonra bir penis yaladın mi tamamdir
00 YorumlaKötü yollara girmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnylfans hesabı aç tak ünlüsün
00 Yorumla
+1 yılYeterince ünlülerden nefret ediyoruz zaten :D
00 Yorumla
+1 yılAjansları arayıp sormakta fayda var
00 Yorumlailginç şeyler yapmalısn çokgeniş olmalısn
00 YorumlaNuri alço ya git bir gazozunu iç bak ünlüsün
00 Yorumla
+1 yılTiktokta mmeni g. tunu sallq
00 YorumlaHerkes ünlü olmayı kaldıramaz
00 Yorumla
+1 yılBana takil 🙈
00 Yorumla
+1 yılUnlu olmamak zor bu zamanda
00 YorumlaTik tok çek olursun zaten
00 YorumlaÜnlü olup da ne yapacaksın boşver :)
00 YorumlaBak oldun şu an
00 Yorumla
+1 yılKolay olan bir tek yolu var :s
00 Yorumla
+1 yılTipin iyi mi
00 YorumlaHemen tiktokda aç bir yerlerini hoppppp ünlüsün
00 YorumlaSoyun
00 Yorumla
+1 yılYoutuber ol. d
00 YorumlaTiktok çek yeter
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka