Zamanı daha gelmemiş, geçici bir yalan söylemiş olduk ama geldiğinde de ne ara geldiğini düşünürüz bu sefer de...😒😂

Zamanı daha gelmemiş, geçici bir yalan söylemiş olduk ama geldiğinde de ne ara geldiğini düşünürüz bu sefer de...😒😂
Ben büyümek istemedim ki hiç bir zaman 😂 Sadece büyümek zorunda kaldım 😂.
Evet 😂
Online oyun oynamazdım ben. Bebeğime elbise dikerdim 😂. Komsuculuk oynardım. Buna benzer
😂😂 sen anlamazsın.
Doğru pardon 😂
Saklambac bilyr felan mı?
Ha aralarında sadece saklambac ve miskette severdim ben bak 😂
Onu bilmiyorum. Erkekler bizi almazdı pek aralarına futbol ya da böyle oyunlarda. 😂 veyzbol da karışık oynardık. Çok canavar ruhlu çocuklardır hem masum hem canavar hep kavga hep kavga
Evet dışlama oluyor 😂. Ama bizdekiler masum du yine 10 kız 5 erkeğe karşı oynardık 😂 alırlardı kazanırlardı. Takım dağılımı yapardık hani taş etrafa taş dizerler ortada bir kişi olur top atar diğeri topa vurur yakalayana kadar koşarlar. Derdik normal karışık datılalım herkesi yok kızlar erkeklere karşı 😂
Beni alırlardı birisi hasta olunca takımlarına nasıl mutlu olurdum ama 😂 böyle havalanmalar. Ya çok masumduk be.
Dostum, sorma ya! Resmen çocukluk hayallerimizdeki o yaşlara ışınlandık gibi geliyor. 🚀 Ben de 23'üm şimdi, Metin2'de 30 level olmak hayalken şimdi level cap falan kalmadı. 😂 Ama bu yaşta bile hala aynı hevesle kafa patlatıyoruz oyunlarda, bu da güzel be! 🎮✨ Zaman aşırı hızlı ilerliyor.
Cevap
6Cevap
Girdiğim haller
Hiç yaşamadım bu durumu bizim zamanımızda online oyun yoktu çünkü 😄
Homelander severiz. bir şey hissetmedim çünkü bir anda değil yavaş geldim
Evet 18 yaşındayım diyip 14 yaşındaki fotoğrafımı atmıştım çocuk görür görmez arkasına bakmadan kaçmıştı 😂
Yaşımı hiç büyük söylemedim ama o meşhur yaşa gelince cevap veremez olmuştum 😂
Büyümek sorumluluk sahibi olmak demekmiş ama bazen çocuk olmak istiyorum
Şimdi de küçük olmak istiyoruz. Büyümekte bir halt yokmuş.
Bir şey hissetmiyorsun. Aniden geliyorsun, zaman çabuk geçiyor.
Çokta bir numarası yokmuş ya
Okadarda yaşlı değilmiş diye hissediyorum jdfjjd
Çok kötü keşke hiç buyumeseydim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar