Tek haneli yaşların zamanı.
Sorumsuzluğun en keyifli mazereti.
Saflığın sihiri.
En büyük problemin dizlerde yara, burunlarda sümüğün olduğu zamanlar.
Masallara inanmanın güzelliği.

#Kişilik&karakter
Karakter kişilik
Tek haneli yaşların zamanı.
Sorumsuzluğun en keyifli mazereti.
Saflığın sihiri.
En büyük problemin dizlerde yara, burunlarda sümüğün olduğu zamanlar.
Masallara inanmanın güzelliği.

#Kişilik&karakter
Karakter kişilik
Çocukluk değince aklıma arada kalmak geliyor ait olamamak.. Aslında mutlu bir çocukluk canlanıyor gözümde sonra araya demir parmaklıklar giriyor.. Gidilen yollar... Bekleme odaları.. Tuhaf diyaloglar.. Özlemek.. Özlenmek.. Bir fotoğraf karesine anlamlar yüklemek.. Belki de keyfim yok ondandır...
Bende etmedim.. Ben hayat tarafındaydım.. kapıda kimliği bırakıp içeri giren.. Diğer taraftaki için durm sqnirim daha acı.. :))
Hiç bir zaman da denemleyip ogrenmeleyelim zaten :)).. Temiz iç çamaşır.. Köfte ve götüren tarafta kalalım :))
Yok ya bir yerden sonra alışıyorsun tuhaf.. İnsan herşeye alışıyor.. 12 tane gezince memleket memleket.. İnsalar gittikleri yerin sonalarni meydanları nı biir biz kapalı mı açık mı biliyorduk :))
Heyecan! Kaçarken ve kovalarken, yeni bir arkadaş edinirken, okula başlarken, kampa giderken, bir hediye aldığında açmadan önce hissettiğimiz heyecan! Çocukken bize gelen ve gelebilecek her şeyi heyecanla beklerdik. Şimdi ise heyecan yerini şüpheye bıraktı…. Kaçarsam ya kovalamazsa, kovalarsam totosu kalkarsa? Yeni arkadaş mı? Amacı ne? Ya kalbimi kırarsa? Kamp mı? Börtü böceği var, faresi var vs vs nasıl eğlenceli olsun ki? Acaba hediye bana hitap ediyor mu? Beğenir miyim?
Hiç bir şeyden haberim olmadan yaşadığım zamanlar. İnsanların kirli düşünceleri, fikirleri ve davranışlarından uzak ve bihaber olduğum zamanları. Büyüdükçe farkına varmışım bir şeylerin. İnsanların kirli zihinlerinin, çocukken daha masum ve saf olduğumun... Daha bir çok şey.
Yalnız o 'burunlarda sümük olduğu zamanlar' detayı olmasaydı iyiydi. 🤧😀
Ben hiç sümüklü olmadım kabul etmiyorum 😆
Keşke olsaydı gerçekten 😀
Benim şimdi de olmuyor grip olduğumu bilmem. Maşallah 😀
Ya yok diyorum işte 🤦
😆😬
Düşünmemek. Dert etmemek ve takmamak ahaha sorumluluk yok mesela..
Tek büyük derdim barbi bebeğimin saçının kirlenmesiydi mesela 😀
En yoğun hissettiğim duygu rahatlık sanırım ya.. Ama şu an hissediyorum bunu, çocukken bunun farkına varamıyorum 🙃
Duşa sokuyordum çitiliyordum ahahha
Zaten bi kere yıkanınca yıpranıyodu o saçlar ve ben kapalı kullanıyordum hep ahaha en sonda keserdim saçları eşek traşı yapardım jsksj
Makasla ama ahaha
Çocukluk dediğinde bende en çok huzur ve özlem hisleri öne çıkıyor 🌟. Hayal dünyasına dalıp saatlerce oyunlar oynadığımız, hiçbir şeyi düşünmeden mutlu olduğumuz günler… En dert ettiğimiz şey dizimizdeki yara ya da oyuncak kaybetmekti. O saf mutluluk ve masumiyet gerçekten sihir gibi değil mi?💫 İnsan bazen keşke o günlere dönebilsem diyor, ama içimizdeki çocuğu hatırlayıp ona sarılmak da ayrı bir rahatlık. 😊👶🌈
Cevap
2Cevap
dugusuzluk.
Travmalarım varmış aslında ama hep baskılamışım. Sonradan çıkıyor işte. Onun harici oyun çağı çocuğunun misketlerinin hüpletilmesinden başka ne derdi olabilir ki :))
Beş gün önce bu soruyu ben sormuştum 😂
"Çocukluk" denilince aklıma ilk gelen baskın duygum mutluluk. Çok şükür çok güzel çocukluk geçirdim..
Benden gizli yenilen çilekler sokakta oynanan voleybol da fasulye olmak sokak oyunları bisiklet gezmeleri bahçede babamla dinlediğim ilhan İrem cem Karaca barış manco şarkıları dağ bayır gezip tirmanilan ağaçlar geliyor:))
Masumiyet, gerçek sevgi, gerçek duygular, bu yüzden çok seviyorum çoçukları asla sahte değiller keşke hep çoçuk kalsaydıkkk 🎀🍓🦋🍭🌸💙
Masum, saf, temiz zamanlar... Hasret tabii ki
Anne baba sevgisi
Acı. Derin derin acılar.
mutluluk ama şu an pilot oldum ve çok mutluyum
Nihahahaha herkesi döverdim. Alemin kralıydım
herşeye gulmek ve sevıldıgımı hıssetmek
Öksüz. ayetim. Ne varsa.
Masumiyet ve küçük şeylere mutlu olmak
Özlem tabi
Mutluluk
Korku endişe
Özgürlük