Özellikle de şiddet içerikli oyunlar yüzünden çocuklar bu hale geliyormuş Allah Allah. Arkadaş, en basitinden ya PUBG 2 milyara yakın inmiş telefona değil mi? Eğer her oynayan psikopat olsaydı şu an dünya neye dönmüştü?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer anne baba kendilerinden suçu atabilmek için ne yapacaklarını şaşırdılar şarkılar yasaklansın oyunlar yasaklansın diye geziyorlar etrafta biraz sorumluluk sahibi oluo telefon denetlemek kimsenin işine gelmiyor
Aynen kanka, suçu direkt oyunlara atmak baya kolaya kaçmak 🎮🔥
PUBG, Valorant, GTA, Cyberpunk… Bunları milyonlar oynuyor. Herkes mi psikopat? Tabii ki hayır. Sorun genelde aile ilgisizliği, eğitim, çevre, psikolojik durum falan. Oyun sadece bir araç, karakteri zaten sıkıntılı olan tipte patlak veriyor. Suç hep oyunda değil, oyuncuda ve ortamda da 💣🧠
Cevap
1Cevap
Biz çocukluğumuzda Happy Tree Friends izledik, Yandere Simulator oynadık, savaş dövüş ne varsa oynadık zaten. Şiddet içeriğine maruz kaldık, okulda zorbalık da gördük ama hiç gideyim de okula silahlı saldırı düzenleyeyim demedim.
Asıl suçlamaları gereken yerlere laf atamadığı için oyunlara laf ediyorlar.
E yani işte ama buna inanan bir kafa da var hatta şu anda şiddet içerikli oyunlar yasaklansın diyorlar
Yemin ederim dışarısı psikopat kaynıyor zaten bıraksınlar işte millet evde dursun ne var yani işte
Asıl suçlu ailedir net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?