Oyun oynamanın yaşı ve cinsiyeti olmaz. Bu konuda bazı kadınların ve bazen de erkeklerin çok garip ve saçma takıntıları olduğunu görüyorum. Arkadaşlar, dünyanın farklı ülkelerindeki oyun fuarlarına, oyun etkinliklerine ya da platformlarına bir göz atın. Değil 30, 50-60 yaşında bile oynamayı seven, bunu bir etkinlik haline getiren insanlar mevcut. Kimisi için stres atma yöntemidir, kimisi için de eğlence.
Bana itici gelmez. Oyun oynamak için illa genç olmaya gerek yok. Sonuçta oyunlar ilgi çekici ve güzeller. Artık genci de olgun yaştaki insan bile oynuyordur.
Hayır gelmez neden gelsin. O kadar çok gamer oyuncular var ki hepsi olgun büyük insanlar. Bana göre oyun oynamanın yaşı falan yoktur. Her yaş grubu bence oyun oynayabilir. Bazı insanlar sadece çocuklar oyun oynar diyor. Ama bence hiç alakası yok.
İsterse 80 yaşında olsun oyun oynamayı seviyorsa zamanını oyuna harcayabilşr sıkıntı yok. Sadece ergenler gibi 7/24 oyun muhabbeti yapması, oyunsuz bir saatini geçirmek istememesi itici olur