İşi gücü oyun olan, başka bir şeye kafa yormayan, sorumluluklarından bi' haber insanlardan, manitalardan, eşten, dosttan hayır gelir mi? 😃

İşi gücü oyun olan, başka bir şeye kafa yormayan, sorumluluklarından bi' haber insanlardan, manitalardan, eşten, dosttan hayır gelir mi? 😃

Vallahi ben dünyayı gerçek haliyle görüyorum, eşimin yaptığı her espriyi gerçek bir noktaya bağlayıp dram yaratıyorum. Keşke ben de dünyayı oyunlardan ibaret olarak görsem.
Böyle tiplerle arkadaş bile olamıyorum ben çünkü saygı duyamıyorum. Hepsinin bir açıklaması var yok benim paran var da, yok babadan kalanlar kartları ödüyor da bilmem ne. Baba parası yiyip akşama kadar pc başında oyun oynayan kazık kadar bir yetişkinle ben ne paylaşabilirim?
Gelmez
Cevap
16Cevap
Evet bence gelir
Dünyayı video oyunlardan ibaret gören birisi filan yok. video oyun oynayan insanlar genelde akıllıdır. oyun oynamayan insanlardan çok mu hayır gelir
Tamamen oyunlardan ibaret görüyorsa gelmez, gerçekten gelmez :D
Aşırı oyun oynayan biri olarak net söylüyorum :D
Oyun bir yerde game over der. Çevremizdeki çoğu müşteri oyun bağlımlısı fakat işlerini ihmal etmiyorlar sadece akşamları belirli saatlerde toluca oynuyorlar
Kendisini oyun dünyasında yaşıyor zannediyor. Doktor dedi kendine haline bırak, bizde öyle yapalım bence
Hayır tabiki de, oyun iyi hoş da reel bir hayat var sonuçta
Oyun dışında işi gücü varsa problem olmaz. Yoksa oradan uzaklaşın 😁
Ciddi olmayan insan çabuk kaynaşır, çabuk vazgeçer.
Gelir tabii niye gelmesin.
Gelmez. Ama en azından aldatmaz ne güzel
Gelmez ayrıl gitsin kdjdj
Hayır gelmez.
Gelmes çok harcama yaparlar
Gelmez. Hiç sevmediğim insan tipi.
Bence gelmez.
O kafadaysan gelir
Hayır, hayır gelmez.
hiç çekilmez
Zevk meselesi 😂
Gelmedi bu saatten sonra da gelmez